Denise Richards își închiriază casa superbă din Malibu. Ce chirie cere fosta soție a lui Charlie Sheen

Denise Richards vrea o chirie de 17.500 de dolari pentru casa splendidă din Malibu

 

Nonconformistă ca de obicei, cea mai recentă protagonistă a serialului "Real Housewives of Beverly Hills" a ales pentru această zi specială o rochie mini brodată, de culoare albă albă, semnată de Mark Zunino, şi şi-a dat jos pantofii la scurt timp după ceremonie.

Printre invitaţii la nuntă s-au numărat mai multe colege de pe platourile de filmare de la "Real Housewives", printre care Lisa Vanderpump, Lisa Rinna şi Camille Grammer.

Fostul soţ al lui Denise, Charlie Sheen, a fost la rândul său invitat la nuntă, însă nu a fost văzut printre cei prezenţi.

Cei doi au fost căsătoriţi între 2002 şi 2006 şi au împreună două fete. Cea de-a treia fată a actriţei a fost adoptată după despărţirea de vedeta din "Two and a Half Men".

În 2014, Charlie Sheen a dat-o afară pe Denise Richards din vila din Mullholland Estates pe care o cumpărase pentru aceasta şi fiicele lor. Charlie Sheen şi Denise Richards au avut mulţi ani o relaţie cordială după divorţul din 2006, însă cele două vedete s-au certat în 2013, după ce actriţa i-a interzis fostului soţ să le vadă pe cele două fiice ale lor.


După divorț, Denise Richards a avut în 2006 o relaţie de scurtă durată cu Richie Sambora, fostul chitaristul trupei Bon Jovi. Între timp, cei actrița și Charlie Sheen au revenit la relații mai bune - după ce Denise s-a căsătorit cu Denise Richards, starul din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate / Two and a Half Men" a declarat că se bucură pentru fosta lui soție.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod