Denise Richards își închiriază casa superbă din Malibu. Ce chirie cere fosta soție a lui Charlie Sheen

Casa pe care actrița în vârstă de 47 de ani vrea s-o închirieze are o panoramă splendidă la ocean și o chirie pe măsură.

După ce incendiul care a devastat Malibu a fost anihiliat, Denise Richards și noul ei soț, Aaron Phypers, au scos la închiriere casa pe care o dețin în această localitate de pe malul oceanului. Vedeta cere o chirie de 17.500 de dolari pe lună pentru locuința cu trei dormitoare și trei băi, plus un dormitor cu baie separate de clădirea principală.

Spațiul principal este o combinație între living și sufragerie care are deschidere la o terasă parțial acoperită, cu vedere la ocean.

La etaj se află dormitorul principal, cu tavan din lemn, șemineu și cu ferestre aproape cât tot peretele exterior dinspre balcon, relatează agenția IMP Features.

Denise Richards și-a vândut recent casa din Hidden Hills, California, după trei ani de așteptare. În iunie 2015, ea a cerut 7,75 milioane de dolari, dar în cele din urmă a fost nevoită să se mulțumească cu 4,6 milioane de dolari.

Denise Richards face parte din distribuția reality show-ului "Real Housewives of Beverly Hills", ajuns la al nouălea sezon.

Fosta Bond Girl s-a căsătorit în luna septembrie cu partenerul ei, actorul c, în cadrul unei ceremonii fastuoase, în aer liber, desfăşurată în Malibu.
Actriţa de 47 de ani a spus "Da" în faţa familiei, prietenilor, şi a celor trei fiice ale sale, Sam, Lola şi Eloise.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod