Demonstrație de forță: Cum se menține în formă Naomi Campbell

Supermodelul în vârstă de 48 de ani lucrează din greu la sală. Înainte de a urca pe podium, ea face tracțiuni la bară.

Ca să domine lumea modei, așa cum o face de mai bine de 30 de ani, Naomi Campbell se pregătește serios. Ea a postat pe Instagram o înregistrare video care demonstrează cât de tare trage la sală pentru a fi în formă. Nici măcar faptul că în aceeași zi avea o prezentare la care urma să defileze pe podium nu a făcut-o să o lase mai ușor, dimpotrivă.

Naomi a făcut miercuri câteva serii de tracțiuni la bară. Deși se apropie de 50 de ani, vedeta nu și-a pierdut vigoarea și a făcut exercițiile fără să crâcnească.

Lipsită de machiaj și echipată cu un top Nike negru și colanți sport de aceeași culoare, ea a executat mai multe fandări cu o greutate, apoi s-a agățat cu brațele de bară și a ridicat de mai multe ori genunchii spre piept, reușind să facă față cu brio efortului, sub supravegherea lui Joe Holder, antrenorul cu care lucrează mai multe celebrități.

Mai târziu, Naomi a strălucit pe podium la show-ul Moschino x H&M din New York, unde a purtat o rochie argintie scurtă, strânsă în talie cu o curea neagră, care îi lăsa picioarele la vedere - o ținută accesorizată cu un lanț masiv din aur.

Ea avea în picioare cizme lungi peste genunchi, accesorizate cu lanț de aur.

Forma grozavă pe care o traversează modelul britanic contrazice declarația prin care aceasta dădea de înțeles că se gândește la retragerea de pe podium, notează Daily Mail. Naomi a declarat la ediția cu numărul 71 a Festivalului de film de la Cannes că nu știe dacă va mai participa la prezentările de modă: "Nu știu dacă mai pot urca pe podium, au trecut 32 de ani", a spus ea într-un interviu de promovare a show-ului "Fashion For Relief", de la Cannes. "Dar e o onoare să prezint... Mi-ar plăcea să fiu urmată de o generație tânără, iar eu să stau în public și să privesc", a adăugat supermodelul.

În ciuda frumuseții sale care o încadrează între cele mai atrăgătoare femei din lume și care a fost prețuită prin nenumărate campanii de promovare, prezentări de modă și apariții pe copertele revistelor glossy din toată lumea, Naomi Campbell a mărturisit că întotdeauna a trăit cu sentimentul că nu are un corp frumos.

Vedeta a vorbit despre nesiguranța sa în privința aspectului fizic, într-o emisiune de televiziune britanică realizată de Piers Morgan și Susanna Reid.
Cei doi au întrebat-o despre celebritățile care postează selfie-uri nud pe rețelele de socializare. Când gazdele le-au dat ca exemplu pe Naomi Campbell și Emily Ratajkowski, Naomi a răspuns: "Așa sunt ele. Asta vor să facă. Eu nu pot s-o fac."

"Am avut întotdeauna o imagine realistă despre corpul meu. Când am ajuns prima oară la New York, dacă purtam ceva subțire și mulat, puneam un cardigan pe deasupra, ca să-mi ascund fundul", a adăugat vedeta.

Susanna i-a spus că mulți telespectatori vor fi surprinși să o audă spunând asta. "Așa m-am simțit mereu. Mi-au trebuit mulți ani ca să mă simt confortabil în lenjerie", a explicat modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod