Demi Moore, o "puștoaică" de 50 de ani. Vezi cum se distrează!

Actrița s-a distrat pe cinste, alături de Lenny Kravitz și iubita lui George Clooney, Stacy Keibler, la o petrecere organizată miercuri noapte în Miami. Demi a lăsat în urmă toate necazurile care prin care a trecut în ultimii ani și s-a dezlănțuit cu o energie nebănuită.

 

Demi Moore a fost atracția evenimentului găzduit de Chanel. Se pare că actrița în vârstă de 50 de ani a băut cam multe energizante, judecând după cutiile înșirate pe masa din fața sa, și a prins... aripi.

Lipsită de inhibiții, actrița s-a distrat ca o puștoaică scăpată de lângă părinții cicălitori și și-a făcut de cap cu rockerul Lenny Kravitz, cu care a stat toată noaptea.

Cei doi au vorbit și s-au amuzat, iar din când în când Demi se juca cu părul sau se ridica și se lăsa în voia muzicii, punându-l în încurcătură pe Lenny, care încerca să privească în altă direcție, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

La un moment dat, artistul n-a mai avut încotro și a dansat cu ea, moment care a atras atenția tuturor celor prezenți în salonul VIP al localului.



La petrecere a fost prezent și noul iubit al actriței, Vito Schnabel, în vârstă de 26 de ani, care n-a părut în formă ca Demi, ceea ce explică de ce ei au stat separat, notează Huffington Post.



Demi a stat apoi pe lângă Stacy Keibler, cu care a pozat, dar, curios lucru, nu s-a afișat în fața fotografilor alături de Vito Schnabel. "Sunt împreună, categoric, dar a fost mai petrecăreață decât Vito. Ea a fost mai în formă decât toți cei de acolo", a declarat o sursă pentru E! News.

La petrecere au fost prezente și alte celebrități, precum modelul Karlie Kloss și soția mogulului media Rupert Murdoch, Wendi, precum și iubita magnatului rus Roman Abramovich, Dasha Zhukova.



După despărțirea dureroasă de Ashton Kutcher, în noiembrie 2011, care a pus capăt brutal unui mariaj de șase ani, Demi Moore a evitat evenimentele mondene. În luna ianuarie, actrița a suferit o cădere fizică și nervoasă, fiind internată până în aprilie într-o clinică de recuperare.

După acest episod, Demi Moore și-a reluat însă cariera actoricească, primind un rol în drama "Very Good Girls".

Între timp, Ashton Kutcher s-a cuplat cu Mila Kunis, iar cuplul a fost deseori fotografiat în ipostaze tandre. Cu toate acestea, nici Demi, nici fostul ei soț nu au depus actele de divorț.

În vară, cele trei fiice ale actriței au decis să rupă legătura cu ea. Jayson Blair, iubitul lui Rumer, una dintre fetele actriței, s-a implicat însă în această afacere de familie și a reușit să le împace.


Foto: Daily Mail






7 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Electron pe 9 Dec 2012, 13:03
    Roker cu babetica

    Aveam o parere mai buna despre rokeras , nu stiam ca o arde cu babaciuni .

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod