Demi Moore, la 54 de ani: Mai puţin machiaj şi mai mult zâmbet

Demi Moore a fost în formă la petrecerea Harper's Bazaar


Cu un machiaj minimalist, Demi Moore a fost în vervă; ea a vorbit cu o mulţime de persoane în faţa intrării, a pozat minute în şir şi a intrat cu întârziere în Rainbow Room, sala în care se ţinea petrecerea.

La petrecere au mai fost prezente şi alte staruri, printre care Iman, Dutzen Kroes, Kendall Jenner şi Priyanka Chopra.

Demi Moore, pe numele său adevarat Demetria Guines, s-a născut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico.

Actriţa a fost căsătorită vreme de 13 ani cu Bruce Wiilis, împreună cu care are trei copii, iar, în 2005, s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goană mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/ Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod