Demi Moore are contur: Cum arată fosta soție a lui Bruce Willis la 56 de ani

Demi Moore arată excelent la 56 de ani. Actrița pare cu zece ani mai tânără


Vedeta a spus că doi oameni pe care abia îi cunoscuse au ajutat-o să trească peste depresie. Fără să le dea numele, Demi Moore a dezvăluit doar că aceștia au susținut-o și i-au dat șansa de a-și îndrepta viața înainte de a distruge tot. "Evident că au văzut mai mult decât vedeam eu la mine însumi. Și le sunt foarte recunoscătoare, pentru că fără acea ocazie, fără ca ei să creadă în mine, n-aș fi astăzi aici", a subliniat actrița.

"Viața nu este în mod sigur o cale dreaptă și cred că fiecare din cei de aici a avut de înfruntat ceva neplăcut într-un anumit punct al vieții", a mai spus vedeta în discursul adresat de la tribuna galei dedicate sprijinirii femeilor care se tratează de abuzul de alcool și droguri.

"Într-un moment de mare încercare pentru mine, am mers la o mare profesoară și i-am mărturisit că mă tem că nu voi fi niciodată suficient de bună, iar ea mi-a spus: <<Nu vei fi niciodată suficient de bună, dar poți să știi care ți-e valoarea. Lasă măsurătoarea>>. Așa că astăzi las măsurătoarea și vă mulțumesc pentru primirera frumoasă și pentru șansa de a cunoaște valoarea muncii mele", și-a încheiat ea discursul.

Demi Moore a luptat cu depresia în 2012, după divorțul de Ashton Kutcher, când s-a internat în clinica Cirque Lodge din Sundance, din statul Utah, unde a urmat un tratament de dezintoxicare.
Potrivit Daily Mail, pe fondul depresiei, ea a fumat o substanță asemănătoare cu tămâia și i s-a făcut rău.

Ashton Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, fosta soţie a lui Bruce Willis, în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea - 42. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Devastată de acest episod, actrița și-a regăsit cu greu echilibrul interior, dar nu a mai început o relaţie. Demi Moore a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) şi Tallulah (25 de ani).

Demi Moore poate fi văzută în filmul "Corporate Animals", alături de Ed Helms, producție care a avut premiera la festivalul de film Sundance.


Pe numele său real Demetria Guines, Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico. Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goana mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/ Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod