Demi Lovato, internată pentru supradoză de droguri. Starea ei este stabilă

Cântăreața pop a fost internată de urgență într-un spital din Los Angeles, în urma unei presupuse supradoze de droguri, informează presa americană. Potrivit surselor, starea ei ar fi stabilă.
Cântăreața a fost găsită în stare de inconștiență în casă și a fost transportată de urgență la spital. Potrivit site-ului de știri mondene TMZ, cântăreața a fost transportată la spital în cursul zilei de ieri (n.r. 24 iulie), după ce prietenii săi au sunat la salvare. Aceeași sursă specifică faptul că artista a refuzat mai apoi să coopreze cu paramedicii și că i s-a administrat Narcan, un tratament folosit pentru a bloca efectele opiaceelor. El se poate administra intravens, injectat în mușchi sau sub formă de spray nazal. 

Chiar dacă informațiile vehiculate de presa americană sunt foarte diferite, unele surse susțin că starea vedetei nu a fost cauzată de o supradoză de droguri, însă fără să fie oferite mai multe detalii, scrie publicația DailyMail.

Cu toate acestea, se știe că Lovato, fost star Disney și cunoscută pentru rolul din serialul de succes ”Glee”, s-a luptat în trecut cu dependența de cocaină și oxycotin.
Într-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong", aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

UsWeekly vorbește despre faptul că un prieten de-a artistei avea mereu Narcan la îndemână, pentru situațiile de urgență. ”Prietenii ei știau că urma să se întâmple acest lucru, deoarece cântăreața începuse să se drogheze din nou. Petreceau nopțile petrecând împreună în casa ei.
Din fericire, Narcan a funcționat și ea își va reveni”,
a declarat o sursă apropiată a vedetei Disney. 

Familia este alături de ea și mulțumește fanilor pentru că se gândesc la ea. ”Demi s-a trezit și familia ei dorește să mulțumească tuturor pentru dragostea și suportul arătat. Unele informații au fost transmise greșit și familia cere să fie respectată intimitatea și să nu se mai facă speculații pe seama sănătății ei. Cel mai important lucru în momentul de față este ca Demi să își revină complet”, au anunțat purtătorii de cuvânt ai artistei.

Demi Lovato este cunoscută pentru rolul din celebrul serial ”Glee”, dar și ca jurat în cadrul emisiunii concurs ”The X Factor”.
După numeroase cure de dezintoxicare, artista părea că și-a revenit, însă potrivit apropiaților se pare că a recidivat. 

În urmă cu o lună, cântăreața a lansat piesa ”Sober”, în care vorbește despre chinurile prin care trece și o posibilă recidivare.

25 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod