Declarațiile săptămânii. Loredana: "Fără Horia Brenciu e mai bine"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.
1 din 11

"Fără Horia Brenciu e mai bine"

Loredana a declarat pentru ziarulring.ro că plecarea fostului coleg de la "Vocea României" este un lucru bun, pentru că acesta avea o "energie negativă"
31 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 2 Sep 2014, 21:22
    Nu-i adevarat!

    Sunteti geloasa ca va eclipsa! Asra este adevarul! Dl Horia Brenciu mereu ne-a transmis o energie pozitiva de cand il cunoastem ! Asa cum unii se nasc sa fie lideri sau neputinciosi ca "agenti de vanzari" cum, de fapt suntem noi toti, Dl Horia Brenciu a fost daruit de Dumnezeu sa fie tonifiant, jovial, pontos, cu spirit ludic si toate calitatile unui Om de divertisment. Dupa opinia mea, in RO, au existat si... har Domnului ca mai exista, doi mari "generatori" de BINE si Optimism /Pozitivism, si anume, Dna Teo si Dl Horia! Spontaneitatea dumnealor, lipsa oricarui artificiu si talentul innascut de a face, si pe cel mai amarat si amarastean - SA RADA sanatos - , sunt UNICE in RO. Nu acelasi lucru spun despre "Vacanta mare" sau despre "Tociu si Palade" s.a.! Teo si Horia au fost si sunt emblematici! Pacat, mare pacat v-ati facut Dna Loredana! Nu judec, dar la tipe ca Dvs., doar "toaletele" si "sanii" vorbesc, iar Vocea este.... "valoare adaugata"!E plina tara de "cantatori"! Peste ani, nimeni nu-si va mai aminti de Dvs., dar de TEO si HORIA, majoritatea oamenilor, care "s-au adapat" la entuziasmul, pozitivismul si talentul lor actoricesc! Profesionalismul, prestanta si prestanta D-lor, sunt deja proiectate in eternitate! Dumnezeu sa va ierte ca ati jalonat "locul" unui coleg de valoare inestimabila ca OM si Profesionist! Dle Horia Brenciu, uitati rautatea, gelozia si pizma colegei Dvs., intrucat stiti, si Dvs. ca :"Pizma este mioritica si ancestrala! Sa fiti sanatos si prosper, Dle HORIA BRENCIU si sa va dea Domnul puterea de a creste frumos cele trei "diamante" din "cuibul" Dvs., alaturi de minunata Dvs. sotie! "Nu mor caii cand vor cainii!" Cu deosebit respect si aleasa pretuire, Elena & Familia

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod