Declarațiile săptămânii. Andra: "Sunt pregătită să fiu mămică din nou"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.
Andra a spus într-un interviu pentru revista Ce se întâmplă doctore? că vrea să-i dăruiască un frățior sau o surioară băiețelului ei, David, și că îi plac familiile mari și gălăgioase.


"Eu o iubesc, ea mă iubeste, eu o doresc, ea mă doreşte"
Adrian Cristea i-a făcut Biancăi Drăgușanu o declarație de dragoste, susținând că ea se află într-o relație de moment, în care nu simte nimic. Sursa: Kanal D


"Ştie careva cât de greu e să stai în picioare atunci când sufletul este în genunchi?"
Bianca Drăguşanu, într-o postare pe Facebook, după ce Adrian Cristea a declarat că încă o mai iubește


"Eu ţin musai să par deşteaptă"
Mihaela Rădulescu a luat atitudine pe Facebook împotriva fenomenului de "superficializare" şi de pseudo-culturalizare a acestei rețele sociale


"Nu voi fi niciodată suporterul direct sau indirect al prostituției mascate sub imaginea de așa-zise vedete.
Nu am chemat niciodată casandre, biănci, sânziane și multe altele. Regula se aplică pentru Ogică și alte specimene de acest gen"
Cristi Brancu, într-un interviu pentru ziare.com 


"E bine că soţul e milionar, dar unde dragoste nu e nimic nu e"
Cristina Rus a spus la Kanal D că are multe avantaje ca soţie de milionar, dar nu exagerează cu banii pe care îi are soţul ei


"Nu are prea mare importanţă cum a ajuns în viaţa mea, cert e că a fost dragoste la prima vedere, sunt fericită că o am alături"
Anna Lesko a vorbit pentru site-ul animalzoo.ro despre câinele ei, un Yorkshire Terrier


"Merg în cluburi, beau până dimineaţa, fumez ţigară după ţigară...
Ce să fac? Copilăresc!" 
Tania Budi a spus pentru ziarul Ring că duce o viaţă sănătoasă, dar mai face şi excese


"Sunt un artist mult prea unic ca să fiu comparată cu alţii, dar dacă vreţi să o faceţi oricum, mă puteti pune doar lângă Beyonce, Lady Gaga, Alicia Keys, Rihanna, deoarece au talent şi au făcut istorie în muzica internaţională" 
Cătălina Toma, cunoscută pentru colaborarea cu formaţia BUG Mafia, are planuri mari de relansare, însă nu ia în calcul scena din România. Sursa: Click! 


"(...) la Bacău mâncam iahnie de fasole asezonată cu nişte murături ca la mama acasă, iar când mănânc ciorbă de fasole îmi place să o asezonez cu ceapă roşie că aşa se mănâncă la Moldova mea; uite aşa am crescut eu mare şi am ajuns la Dubaiul ăsta frumos să mănânc şi de altele (...)"
Ramona Gabor a explicat pe Facebook cum și-a croit drumul spre succes


"Fiica mea cea mare este dislexică.
Noi am cheltuit o grămadă de bani pentru a o ajuta să treacă peste această problemă. Dacă era dintr-o familie săracă, toată lumea ar fi crezut că este proastă"
Actorul Ethan Hawke a declarat, la o conferinţă de presă organizată miercuri, la Bucureşti, că filmul în care joacă, "Before Midnight", a avut cea dintâi premieră la care protagoniştii nu vorbesc despre ei înşişi, ci despre o cauză socială


"O să mă asigur că ia cele mai bune droguri - şi o să le iau cu ea"
Cântărețul britanic Robbie Williams, care a fost internat la dezintocxicare din cauza dependenţei de alcool şi medicamente, a spus că ar fi dispus să ia droguri cu fetiţa lui, Theodora Rose, acum în vârstă de nouă luni, când aceasta va crește, pentru a se asigura că are parte numai de cele mai bune substanţe ilegale


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod