Declaratii de dragoste

Cine nu isi aminteste de un moment deosebit petrecut alaturi de persoana iubita? Un "Te iubesc!" spus la momentul potrivit, o imbratisare in care iti pui tot sufletul sau, pur si simplu, dorinta de a-i transmite ca inseamna totul pentru tine. Momentele acestea nu ocolesc pe nimeni, de aceea am tras de limba cateva vedete pentru a afla care a fost pentru ele cea mai frumoasa declaratie de dragoste.

Mihaela Cernea, Class: "Pe mine nu ma impresioneaza declaratiile de dragoste, ci gesturile deosebite pe care le face un barbat pentru a-mi demonstra dragoste sa. Aproape in fiecare zi, timp de 2-3 luni am primit de la iubitul meu flori cu totul si cu totul speciale, exotice, orhidee, flori cu petalele pictate."

Monica Davidescu, actrita la Teatrul National I. L. Caragiale: "Declaratiile de dragoste din partea lui Aurelian (n.r.: Temisan, iubitul actritei) sunt atat de dese incat mi se par foarte normale si obisnuite. Pot spune, in schimb, ca cele mai speciale cuvinte de dragoste mi-au fost adresate pe scena; interpretand o anumita situatie ma transpuneam in rolul personajului. S-a intamplat in <Cassandra>, <Machinal>, <Jocul dragostei si al intamplarii>."

Florin, Hi-Q: "Cred ca cea mai <elaborata> declaratie de dragoste pe care am facut-o vreodata s-a intamplat in momentul in care m-am despartit de o fata de care eram foarte indragostit acum 4 ani. Am scris un articol intr-un ziar local din Brasov, din care nu a inteles nimeni nimic, si asta deoarece nu avea sens decat pentru noi doi. Nu s-a intamplat nimic in urma acestei declaratii..."

Monica Barladeanu, model MRA: "Habar nu am... Nu-mi amintesc de nimic special. Dar daca ar fi sa ii fac eu o declaratie viitorului meu sot, i-as spune ca mi-ar placea sa fie ultimul barbat din viata mea!"

Berti Barbera, solist Big Mamou: "Niciodata nu mi-am batut capul cu cuvinte. La mine, o declaratie de dragoste se solidifica in timp. Nu m-am gandit sa-mi arat dragostea prin frumusetea cuvintelor, ci prin caracter si sentimente. Si prefer acelasi lucru si din partea ei. Dragostea este atat de rara si frumoasa incat nu stiu daca poate fi exprimata in cuvinte. Un lucru deosebit pe care mi l-a spus prietena mea a fost acela ca eu reprezint tot ceea ce isi doreste. E dragoste cand simti ca ti-e dor de ea si cand e langa tine si simti nevoia sa ii spui <Te iubesc!>"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod