De la Ellen la Elliot: Transformarea radicală a actorului Elliot Page în numai 5 luni de când a anunțat că este trans

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Mai 2021
Actorul Elliot Page a postat pe Instagram o imagine în care apare lângă piscină, purtând un șort de baie, fotografie care arată evoluția tranziției sale.
Elliot, născut Ellen, a anunțat în anul 2014 că este gay, iar în luna decembrie 2020 a dezvăluit că este transgender, urmând procedurile pentru tranziția de la un corp de femeie la unul de bărbat.

Elliot, în vârstă de 34 de ani, a primit numeroase aprecieri la postarea care îi arată noul corp, după o operație de îndepărtare a țesutului mamar.

Actorul a declarat într-un interviu acordat pentru Oprah în luna aprilie că operația din zona pieptului i-a salvat viața.

Acesta a adăugat că schimbarea l-a făcut să se simtă confortabil în corpul său, „probabil pentru prima dată”.

Citește și: Povestea unui bărbat trans.
Sasha Ichim, despre cum e să fii bărbat trans în România


Starul din serialul Netflix „The Umbrella Academy” a explicat de ce această operația în zona pieptului i-a adus „cea mai mare bucurie” în procesul de tranziție. „Ieși din duș cu prosopul în jurul taliei și te privești în oglindă, iar reacția este 'Iată-mă'. Nu mai trăiesc acel moment de panică”, a spus Page.

Postarea sa de pe Instagram i-a adus peste 2,7 milioane de aprecieri și un val de susținere din partea celebrităților, care i-au lăudat noul aspect fizic.

Arăți uimitor.
Și, cel mai important, fericit
”, i-a scris actrița Nina Dobrev. 

Oprah Winfrey și-a arătat susținerea repostând imaginea pe contul de Instagram al Oprah Daily, cu mesajul „Așa arată fericirea! Se pare că Elliot va străluci mai puternic decât soarele în vara asta.”

Page, care este un susținător al comuntății LGBT, a mai spus în interviul din luna aprilie că operația i-a dat un plus de energie pentru a lupta pentru drepturile comunității trans. „Este o experiență care te eliberează”, a spus actorul.

Nu doar că mi-a schimbat viața, dar cred că mi-a salvat viața și acesta este cazul multor altor persoane.
Există acest atac asupra drepturilor persoanelor trans de a avea acces la sistemul de sănătate, când deja ne confruntăm cu o lipsă de acces
”, a mai spus vedeta.

Elliot a făcut referire la legile din statul american Arkansas și alte state din SUA care amenință să interzică accesul tinerilor trans la anumite tratamente medicale.

Page, care este născut în Canada, și-a făcut debutul în anul 2007 cu filmul Juno, în care interpretează rolul unei adolescente însărcinate, și pentru care a primit o nominalizare la premiile Oscar. Printre alte producții de succes în care a apărut se numără „Inception” și seria „X-Men”, iar cel mai recent rol al său este Vanya Hargreeves, în serialul Netflix „Umbrella Academy”.

A fost căsătorit timp de trei ani cu coregrafa Emma Porter, de care a divorțat în luna februarie a acestui an.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tif pe 26 Mai 2021, 17:00
    Si care e scopul articolului?

    Fara informatia asta nu putea trece ziua de azi...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod