De ce sare mereu la bătaie Mihaela Rădulescu? 3 scandaluri recente în care a fost implicată!

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a agresat un cameraman. Fosta prezentatoare TV fusese citată ca martor într-un dosar de la Judecătoria Sectorului 1, iar la vederea aparatelor de filmat a devenit foarte agresivă.

Din spusele celor prezenţi la faţa locului, se pare că Mihaela Rădulescu s-a năpustit asupra unui cameraman de la Prima TV, reuşind să-i distrugă acestuia aparatul de filmat. „Dacă nu opreşti, îţi distrug camera“, l-a ameninţat Mihaela Rădulescu pe operator, potrivit Libertatea. În ciuda insistenţelor, diva a refuzat categoric să dea vreo declaraţie despre cele întâmplate. "Nu am agresat pe nimeni. Nu ştiu despre ce vorbiţi. Voi nu aveţi altceva mai important de făcut?", a fost singurul lucru pe care l-a spus Mihaela Rădulescu cu referire la incident.

Incidentul a fost filmat de un reporter al postului România TV, iar în imagini se vede că Mihaela Rădulescu a fost liniştită cu greu de un poliţist.

Potrivit celor de la WOWbiz, unul din motivele pentru care Mihaela Rădulescu a avut o reacţie violentă ar putea să fie unele operaţii estetice pe care vedeta le-a făcut de curând.

„Eu am văzut din imaginile alea că ea era puţin cam umflată la faţă, deci de vină era acidul hialuronic. Din spaţiul public şi din sursa mea înţeleg că ea a avut nişte intervenţii estetice şi orice vedetă care se respectă nu vrea să fie filmată după asemenea moment. Se pare că a avut loc chiar o intervenţie la nas“, a spus Luis Lazarul, la WOWbiz.

După ce în presă au început să apară informaţii despre incident, Mihaela Rădulescu a încercat să se apere prin intermediul paginii ei de Facebook. „Presa proastă despre mine? Există o explicaţie, din seria 'pe cine am iritat azi'.
Am fost martor într-un proces, de partea Danei Budeanu. În colţul advers, Radu Budeanu, patronul Cancan şi Ciao, deci al unor publicaţii de scandal, în care mă veţi vedea din ce în ce mai 'schimonosită', pentru că, nu-i aşa, atâta poate Radu, ca bărbat şi ca tată. Ştiţi, aşa fac bărbaţii ca el, ameninţă, şantajează, mint“
, a scris vedeta pe celebra reţea de socializare.

18 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod