De ce nu mai vrea Meghan Markle să-și vadă tatăl: Thomas Markle i-a închis telefonul Prințului Harry

13 August 2018
Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica lui după nunta acesteia cu Prinţul Harry şi se teme că ea nu va mai lua niciodată legătura cu el.

Într-un interviu acordat duminică unui tabloid britanic, The Mail, Markle, care locuieşte în Mexic, a povestit cum i-a închis telefonul prinţului Harry în timpul unei convorbiri pe care au avut-o înainte de nuntă, după ce prinţul i-a cerut socoteală pentru pozele înscenate.

Thomas Markle a declarat pentru The Sun că, după declaraţiile pe care le-a făcut presei după nuntă, nu a mai vorbit cu fiica sa şi crede că va fi "respins pentru totdeauna" de familia regală. "Nu mă aştept să o văd sau să mai discut cu ea, asta-i situaţia", a spus tatăl ducesei, potrivit tabloidului britanic.

"Nu am avut cum s-o contactez. Numărul de telefon pe care am sunat-o nu mai funcţionează. Persoana de legătură cu familia regală nu răspunde niciodată şi n-am nicio adresă la care aş putea scrie"
, a spus acesta în fragmentele video difuzate de tabloidul britanic.

Acesta a mai spus că îi e dor de fiica sa şi că doreşte să fie implicat în viaţa ei. "Aş vrea ca relaţia mea cu Meghan să fie ca între tată şi fiică aşa cum a fost înainte", a spus el. "Aş vrea să lăsăm certurile deoparte şi să ne întâlnim. Mi-e foarte dor de tine. Mesajul meu pentru Harry este: Depăşeşte momentul, sunt noul tău socru".

Potrivit unei surse din Statele Unite citată de The Sun, Meghan vrea să mențină legătura cu tatăl ei, dar, dată fiind situația încinsă din prezent, ea consideră că e mai bine să stea la distanță pentru o perioadă: "Meghan îl iubește pe Thomas și vrea să păstreze o legătură de durată cu el.

Dar pentru moment simte că e nevoie de un pic de distanță. Vrea să stea deoparte o vreme."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod