De ce nu mai vrea Meghan Markle să-și vadă tatăl: Thomas Markle i-a închis telefonul Prințului Harry

Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica lui după nunta acesteia cu Prinţul Harry şi se teme că ea nu va mai lua niciodată legătura cu el.

Într-un interviu acordat duminică unui tabloid britanic, The Mail, Markle, care locuieşte în Mexic, a povestit cum i-a închis telefonul prinţului Harry în timpul unei convorbiri pe care au avut-o înainte de nuntă, după ce prinţul i-a cerut socoteală pentru pozele înscenate.

Thomas Markle a declarat pentru The Sun că, după declaraţiile pe care le-a făcut presei după nuntă, nu a mai vorbit cu fiica sa şi crede că va fi "respins pentru totdeauna" de familia regală. "Nu mă aştept să o văd sau să mai discut cu ea, asta-i situaţia", a spus tatăl ducesei, potrivit tabloidului britanic.

"Nu am avut cum s-o contactez.

Numărul de telefon pe care am sunat-o nu mai funcţionează. Persoana de legătură cu familia regală nu răspunde niciodată şi n-am nicio adresă la care aş putea scrie", a spus acesta în fragmentele video difuzate de tabloidul britanic.

Acesta a mai spus că îi e dor de fiica sa şi că doreşte să fie implicat în viaţa ei. "Aş vrea ca relaţia mea cu Meghan să fie ca între tată şi fiică aşa cum a fost înainte", a spus el. "Aş vrea să lăsăm certurile deoparte şi să ne întâlnim.
Mi-e foarte dor de tine. Mesajul meu pentru Harry este: Depăşeşte momentul, sunt noul tău socru"
.

Potrivit unei surse din Statele Unite citată de The Sun, Meghan vrea să mențină legătura cu tatăl ei, dar, dată fiind situația încinsă din prezent, ea consideră că e mai bine să stea la distanță pentru o perioadă: "Meghan îl iubește pe Thomas și vrea să păstreze o legătură de durată cu el. Dar pentru moment simte că e nevoie de un pic de distanță. Vrea să stea deoparte o vreme."

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod