De ce nu a rezistat relaţia dintre Bianca şi Victor. 5 motive de divorţ!

Victor Slav a anunţat, în urmă cu două zile, că va divorţa de Bianca Drăguşanu, motivul invocat de acesta fiind escapa divei la Paris, acolo unde ea s-a întâlnit cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Gurile rele spun însă că totul a fost doar un plan bine gândit de vedete.
Victor Slav şi Bianca Drăguşanu anunţau în urmă cu un an de zile că se iubesc nebuneşte şi că se gândesc la un viitor comun. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut şi au format un cuplu, cele două vedete au anunţat că s-au hotărât să se căsătorească, Victor Slav afirmând că Bianca este singura femeie din viaţa lui pe care o vede ca pe viitoarea lui soţie.

Nunta a fost de conjunctură


În toamna lui 2013, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au căsătorit, nunta lor fiind considerată de departe evenimentul monden al anului. Imediat după nuntă, au apărut însă cârcotaşi care au spus că relaţia dintre Victor şi Bianca nu va rezista foarte mult şi cât de curând se va ajunge la divorţ.

Mai mult de atât, jurnaliştii de la România TV au afirmat că au intrat în posesia unui contract semnat de Bianca şi Victor Slav, în care se stipula faptul că vedetele trebuie să divorţeze în luna ianuarie a anului 2014.
În plus, alte guri rele au spus că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar o strategie de marketing, în urma căreia fiecare dintre cele două vedete s-a ales cu aproximativ 100.000 de euro.

Cei care au spus toate aceste lucruri au fost puşi la zid de Bianca şi Victor, însă acum se pare că toate informaţiile apărute în presă au fost de fapt reale.

Bianca încă are sentimente pentru Adrian Cristea


Cu toate că neagă că ar mai simţi ceva pentru Adrian Cristea, faptele Biancăi Drăguşanu arată clar că aceasta îl iubeşte în continuare pe fotbalist. Mai mult, apropiaţii vedetei afirmă că Bianca şi Adrian s-au întâlnit de mai multe ori, pe ascuns, după ce diva a devenit doamna Slav.

Dan Capatos, fost coleg de platou cu Bianca Drăguşanu, a afirmat la Antena 1 că el ştia de escapadele divei.
„Uşor-uşor, mi-a povestit cum stau lucrurile. Pe scurt, a spus că-şi reproşează că i-a dat apă la moară lui Adi Cristea şi că a continuat flirturile cu el, nevinovate din punctul ei de vedere. Vinovate din punctul nostru de vedere. În baza acestor discuţii s-au întâlnit la Paris, sperând că Victor n-o să afle“, a spus Capatos.

Tot la Antena 1, Bianca a fost întrebată dacă se va întoarce la Adrian Cristea, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări. „În momentul de faţă, răspunsul este nu. Oricum, cred că am pierdut tot“, a spus ea.

Lui Victor nu îi place să fie mediatizat


După ce Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au anunţat că formează un cuplu, Anda Adam, fosta iubită a prezentatorului TV, afirma că nu crede că relaţia lor va rezista foarte mult, deoarece Bianca vrea să apară non-stop la televizor şi în ziare, în timp ce lui Victor nu îi place să fie mediatizat. Firile complet diferite ale celor doi au dus până la urmă la certuri interminabile.

Bianca este obsedată să fie în centrul atenţiei


Nu doar o dată, în trecut, atât Dan Capatos, cât şi Cătălin Botezatu au afirmat că Bianca Drăguşanu este obsedată să fie mereu în centrul atenţiei. Iar acum, la început de an, nimeni nu mai vorbea despre ea, ci toată presa era atentă la relaţia Andreei Marin cu Tuncay, proaspăt căsătoriţi.

Bianca Drăguşanu chiar promisese că încearcă să dispară din lumina reflectoarelor, însă se pare că vedeta nu poate să facă acest lucru.
Acum, văzând că nimeni nu mai vorbeşte despre ea, este posibil să fi plănuit să se vadă cu Adrian Cristea la Paris, iar la întoarcere să fie aşteptată la aeroport de presă, special pentru a fi din nou în centrul atenţiei.

Victor Slav era foarte gelos


Se pare că unul dintre motivele care a dus la despărţire este şi gelozia excesivă a lui Victor Slav. Deşi nu mai locuiau împreună, acesta îşi urmărea soţia tot timpul şi chiar montase microfoane în casă. Aceste dezvăluiri au fost făcute de prietena Biancăi, Vica Blochina.

„Victor nu mai stătea la ea, dar o controla tot timpul. A găsit nişte dispozitive prin casă, microfoane-spion. Era foarte gelos. Ea i-a spus că nu poate rezista aşa“, a declarat Vica Blochina la Kanal D.
9 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod