De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge

Kate Middleton este una dintre cele mai stilate membre ale familiei regale a Marii Britanii.
Ducesa de Cambridge folosește numeroase trucuri ingenioase în ținutele sale, însă un amănunt cel puțin straniu a atras atenția în privința aparițiilor sale. Ai observat vreodată că soția prințului William are mereu degetele bandajate?

Mulți au considerat că este doar o persoană neîndemânatică care se accidentează frecvent, însă în spatele explicației se ascunde un motiv neașteptat. Dacă analizăm fotografiile observăm cu ușurință că ducesa apare des la evenimentele oficiale cu bandaje pe degete, fapt ce a lăsat loc multor speculații de-a lungul timpului.

Kate Middleton are o problemă medicală?


Deși Kate Middleton are mereu degetele bandajate nu este din cauza faptului că se taie des în timp ce gătește.
Conform tabloidelor internaționale ea ar suferi de o tulburare de alimentație. "Femeile care suferă de bulimie au deseori tăieturi pe degete pentru că își provoacă singure vărsături", a spus psihiatrul Stuart Fisher, conform Ohmymag. Calusurile de la mâini rezultate de la introducerea în gură pentru a provoca vărsături mai poartă denumirea și de "semnele lui Russell" specifice persoanelor care suferă de anorexie sau bulimie. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod