De ce e specială soţia lui George Clooney? 6 motive

Amal Alamuddin, actuală doamnă Clooney, şi-a câştigat statutul de vedetă de talie mondială la scurt timp după casătoria cu legendarul actor George Clooney.

Însă alegerea chipeşului star de a-şi lega destinul de proaspăta lui soţie nu a fost cu siguranţă una întâmplătoare - avocata britanică de origine libaneză este, cu adevărat, o femeie specială.

George Clooney s-a iubit cu multe femei de la divorţul de Talia Balsam din anul 1993, printre care s-au numărat modele, actriţe şi alte nume cunoscute în cercuri mondene elitiste. Însă noua lui soţie, Amal, se diferenţiază frapant de toate celelalte. Nu are nicio legătură cu lumea Hollywood-ului, are o profesie serioasă şi onorabilă şi iese din tiparul divelor cu care un actor de top de peste Ocean s-ar însura de obicei.

1.

Are o educaţie de cinci stele

În urmă cu 36 de ani, actuala soţie a fermecătorului George Clooney se năştea în Beirut, Lebanon, ţară pe care a părăsit-o în virtutea unei educaţii alese pe tărâmuri britanice. Amal a urmat cursurile prestigiosului St. Hugh College de la Universitatea Oxford, Marea Britanie, iar în anul 2000 a început să studieze dreptul la Universitatea de Drept din New York.

2.Şi-a clădit singură o carieră solidă

După ce a absolvit cu brio Facultatea de Drept, Amal s-a alăturat firmei de succes din New York Sullivan&Cromwell, unde a reprezentat clienti până şi în anchete criminale.
În prezent, Amal lucrează pentru firma de avocatură londoneză Doughty Street, specializată în drept internaţional, drepturile omului, extrădări şi drept penal. Tot soţia lui George Clooney este consilierul juridic al Regelui din Bahrain.


3. A publicat cărţi de specialitate

Amal şi folosit experienţa profesională în publicarea de numeroase lucrări bine primite în bransă, precum "The Law and Practice of the Special Tribunal For Lebanon".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod