De ce crede Kristen Bell că "Albă ca Zăpada“ transmite un mesaj greșit: "Nu poți să săruți pe cineva când doarme“

Kristen Bell consideră că scena sărutului din "Albă ca Zăpada" este un exemplu de agresiune sexuală


Vedeta din "Frozen" nu este singura actriță care are un alt mod de a interpreta un basm. Actrița Keira Knightley a declarat că i-a interzis fiicei sale, Edie Knightley Righton, în vârstă de 3 ani, să se uite la două dintre filmele de desene animate marca Disney, devenite "clasice" ale genului: "Cenușăreasa" și "Mica Sirenă", întrucât nu este de acord cu imaginea femeii pe care o transmit aceste pelicule, relatează BBC News.

Keira Knightley a spus în show-ul realizat de Ellen DeGeneres că în varianta anilor 1950, Cenușăreasa așteaptă ca un tip bogat să o salveze, ceea ce acum este greșit: "Nu! Te salvezi singură.

Evident!", a comentat actrița. În ceea ce o privește pe Mica Sirenă, "cântecele ei sunt minunate, dar nu renunți la voce pentru un bărbat. Hello!", a spus Keira.

Knightley, care a jucat în "Pirații din Caraibe", film apărut sub marca Disney, spune că nu toate filmele celebrei companii au interdicție în casa ei. "Finding Dory", unde vocea personajului este redat chiar de către Ellen DeGeneres, este "marele favorit", "Frozen este măreț, iar "Moana este absolut OK", a exemplificat actrița.

Kristen Bell este căsătorită din 2010 cu Dax Shepard.

Actriţa americană, născută în 1980, a jucat rolul principal în "Impuls ucigaş/Pulse" (2008), de Jim Sonzero, un remake după un film horror japonez. În 2007, s-a alăturat distribuţiei serialului "Eroii/Heroes", interpretând personajul Elle Bishop, care putea să controleze electricitatea. Ea a jucat, de asemenea, rolul principal în comediile de succes "Înşelat de Sarah Marshall/Forgetting Sarah Marshall" şi "Amor la Roma/When in Rome", în acesta din urmă alături de actualul ei soţ.


Kristen Bell este cunsocută și pentru rolul din serialul din anii 2000 "Veronica Mars", care prezintă aventurile unei detective adolescente.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod