De ce a fost Selena Gomez operată de două ori: Rinichiul primit a început să se mişte

Selena Gomez şi Francia Raisa, două prietene legate pe viaţă


După a doua operaţie, rinichiul primit a devenit perfect funcţional, iar medicii au avut confirmarea că transplantul a reuşit. Selena s-a întors la activitatea obişnuită şi a filmat pentru noua producţie regizată de Woody Allen.

Anunţul făcut de Gomez pe 14 septembrie a fost o surpriză totală. Ea a dezvăluit că în vară a făcut un transplant de rinichi pentru a o ajuta în lupta împotriva Lupusului, boala autoimună de care suferă, menţionând că donatorul a fost cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa, pe care ea a numit-o "sora" într-o postare interesantă de la Instagram, lăudând-o pentru "darul şi jertfa supremă".

"Sunt incredibil de binecuvântată.

Te iubesc atât de mult", a scris ea. Alături de mesaj, vedeta a postat o imagine cu ea împreună cu Raisa, aşezată una lângă alta în paturile spitalului, în timp ce îşi strângeau mâinile. Selena a postat alte două imagini, inclusiv cu una din cicatricele ei chirurgicale.

"Sunt foarte conştientă că unii dintre fani au realizat că stau puţin prea retrasă în această vară şi au întrebat de ce nu îmi promovez noua muzică de care sunt extrem de mândră. Aşadar, am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare.
A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate"
, a explicat Selena Gomez.

Lupusul este o boală autoimună, puţin cunoscută, iar pentru diagnosticarea acestei afecţiuni sunt necesari, în medie, patru ani şi consultarea a trei medici diferiţi. În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, active, cu vârsta între 15 şi 44 ani  şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute. Conform Mediafax, în Romania, peste 9.000 de persoane suferă de lupus.

Anunţul făcut de Selena a atras un val de donaţii pentru organizaţia The Lupus Research Alliance: peste 500.000 de dolari au fost strânşi de atunci pentru finanţarea cercetărilor în domeniu.

Selena Gomez s-a despărţit de iubitul ei, The Weeknd, după o relaţie de zece luni.
Potrivit People, cei doi nu se mai înţelegeau de câteva luni din cauza programului diferit. În ultimele zile, cântăreaţa a fost văzută de trei ori în compania lui Justin Bieber, relatează Daily Mail.

TMZ scrie însă că familia artistei nu este încântată că aceasta a reluat legătura cu fostul iubit. "Justin e un bădăran şi noi nu-l vom accepta niciodată. Cât timp vorbeşte cu el e o lipsă de respect nu doar pentru cei din jurul ei, ci şi pentru ea însăşi", a spus o sursă din anturajul Selenei, citată de tabloidul online american.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod