De ce a divorţat Katie Holmes de Tom Cruise? 5 motive care au dus la despărţire

Tom Cruise şi Katie Holmes, unul din cuplurile celebre de la Hollywood, au decis să pună punct relaţiei lor, după cinci ani de căsnicie.

Tom Cruise şi Katie Holmes, unul din cuplurile celebre de la Hollywood, au decis să pună punct relaţiei lor, după cinci ani de căsnicie.

 Potrivit presei internaţionale, Katie este cea care a depus actele de divorţ, cei doi actori fiind despărţiţi de mai bine de două săptămâni. Vestea divorţului se pare că l-a luat prin surprindere pe Tom Cruise, care spunea despre soţia sa, într-un interviu acordat recent revistei Playboy, că este o persoană extraordinară, amuzantă şi fermecătoare.

Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes a decis să divorţeze pentru că se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze negativ pe Suri.

Cu toate că cei doi actori nu vor să facă publice detalii referitoare la divorţ, iată mai jos câteva motive care ar putea sta la baza deciziei lui Katie:

„Diferenţe ireconciliabile“


Motivul principal, care este trecut şi în actele de divorţ depuse de Katie Holmes, este acela că între ea şi Tom Cruise sunt diferenţe ireconciliabile.

Prietenii lui Katie afirmă chiar că actriţa se schimbase total şi devenise un robot, pentru a-i face toate poftele lui Tom Cruise.

Avea Tom Cruise o amantă?


Un alt motiv care este vehiculat în presa străină este acela că Tom Cruise avea o amantă, pe actriţa Olga Kurilenko, alături de care a filmat pelicula science-fiction „Oblivion“.

În timpul filmărilor, cei doi actori s-au comportat mult prea familiar, iar în timpul pauzelor se ţineau de mână şi erau de nedespărţit.

Pauzele lungi şi dese...


Surse apropiate cuplului au afirmat că s-a ajuns la divorţ şi din cauza absenţelor tot mai dese de acasă ale lui Tom. Din cauza angajamentelor, actorul stătea tot mai rar acasă, iar Katie ar fi fost deranjată de acest lucru.

Religia lui Tom stătea în calea fericirii


Cel mai des întâlnit motiv pe buzele apropiaţilor celor doi actori este religia lui Tom Cruise, care este un adept înfocat al cultului scientologic.

Katie nu a fost niciodată atrasă pe deplin de acest cult, ea temându-se că Tom ar fi putut să o atragă şi pe Suri, fetiţa lor, spre scientologie.

Învăluită în numeroase controverse şi recunoscută de foarte puţini ca religie, scientologia a atras şi alte nume sonore de la Hollywood, precum John Travolta, Kirstie Alley sau Lisa Marie Presley. Aceasta propovăduieşte imortalitatea spirituală a omului şi reîncarnarea.

Scientologii consideră că principalul scop al existenţei este supravieţuirea.

O teorie extrem de controversată emisă de scientologi este că oamenii se trag din popoare extraterestre. Ei au fost însă exilaţi pe Pământ, ţinuţi captivi în corpul uman şi au suferit un proces de spălare a creierului, în urma unor acţiuni de reducere a populaţiei.

Biserica scientologică se opune vehement aplicării psihologiei şi a psihiatriei, pe care le consideră vinovate de izbucnirea Primului Război Mondial, accederea la putere a lui Hitler sau a lui Stalin, deteriorarea calităţii educaţiei în Statele Unite, războaiele din Bosnia şi chiar de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001.



În privinţa creşterii copiilor, scientologia spune că micuţii trebuie să fie crescuţi precum adulţii, astfel adepţii acestei aşa-zise religii îşi tratează copiii ca şi cum ar fi indivizi capabili să ia decizii proprii.

Mai mult, jurnaliştii de la tmz.com spun că actriţa Katie Holmes se teme pentru viaţa ei şi crede că este urmărită mereu de scientologi.

În plus actriţa aflase că Tom Cruise vrea să o trimită pe Suri la un centru de educare al scientologilor, Sea Org, acolo unde copiilor li se aplică o disciplină agresivă şi violentă.

Această teorie este confirmată şi de doi foşti membri ai Sea Org care afirmau, în urmă cu un an, că în timpul orelor de educare au fost trataţi precum nişte sclavi, fiind obligaţi să muncească până la 20 de ore pe zi.

Blestemul cifrei 33


Tom Cruise pare a fi urmărit de un blestem, cifra 33 aducându-i ghinion. Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes, cele trei femei care i-au fost soţii, intentând divorţ atunci când fiecare dintre cele trei avea vârsta de 33 de ani.

Tom Cruise s-a căsătorit cu Mimi Rogers când ea avea 31 de ani, în mai 1987. Aceştia s-au despărţit când actriţa avea 33 de ani, în 1990.

Căsnicia cu Nicole Kidman a durat 10 ani, iar cei doi au împreună doi copii, Conner, care are 17 ani, şi Bella, 19 ani. Cei doi au divorţat în 2001, când Nicole avea tot 33 de ani.

Nunta lui Tom cu Katie Holmes a avut loc în 2006, când actriţa avea 28 de ani, iar săptămâna aceasta, când a depus actele pentru divorţ, Katie are aceeaşi vârstă ca primele două soţii ale actorului - 33 de ani.

3 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod