De ce a cerut Drake două teste de paternitate pentru copilul lui: „Dacă-l vedeți, o să înțelegeți“

Starul a mărturisit că a cerut două teste ADN ca să fie sigur că băiatul cu părul blond și ochi albaștri e copilul lui.
Diferențele se văd cu ochiul liber: între Drake și puștiul de doi ani e o diferență ca de la cer la pământ. Înțelegeți, văzând pozele cu ei, de ce Drake a avut nevoie de ceva timp și de două teste de paternitate ca să fie sigur că e copilul lui.

Rapperul a recunoscut că a cerut testele înainte de a-l prezenta întregii lumi pe Adonis, publicând pe Instagram primele imagini cu fiul său. "Sincer să fiu, am făcut un test ADN pentru fiul meu și ne-au anunțat că probele au fost compromise în timpul transportului, așa că nu puteau fi siguri 100% dacă e copilul meu sau nu", a povestit el.

"Așa că am stat într-o așteptare ciudată, în care nu doream să anunț lumea că el e fiul meu și să nu fi fost"
, a explicat artistul în vârstă de 33 de ani.

Ochii albaștri care l-au încurcat pe Drake


Drake a făcut referire și la motivele pentru care a cerut un test de paternitate: "Dacă vă uitați la fiul meu, o să înțelegeți de ce", a spus el, făcând aluzie la chipul angelic al băiețelului alb, cu părul blond și cârlionțat și cu ochi albaștri.

"E un băiat uimitor, cu cei mai strălucitori ochi albaștri și când l-am văzut prima oară n-am știu ce să zic.
Abia cu o săptămână înaintea lansării albumului am primit confirmarea că este categoric fiul meu"
, a mai spus starul, adăugând că a avut nevoie de două teste ADN efectuate de două companii diferite ca să se convingă că Adonis e copilul său.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, unde a publicat și câteva fotografii cu băiețelul său, Drake a dezvăluit că este fericit. "A fost minunat pentru mine. A fost minunat să împărtășesc asta întregii lumi", le-a scris el celor 6,5 milioane de admiratori.

Drake și Sophie Brussaux au fost văzuți pentru prima oară împreună în ianuarie 2017, în timp ce el se afla în turneul "Boy Meets World Tour". Brussaux, care activa în lumea filmelor porno cu numele de scenă "Rosee Divine", a fost văzută întreținându-se cu artistul într-un restaurant japonez din Amsterdam.

Cinci luni mai târziu, starleta a anunțat că este însărcinată în trei luni cu copilul lui Drake, lucru pe care acesta l-a negat într-un comunicat, relatează Health Street.
Ea a susținut că are mesaje transmise pe telefon prin care Drake îi cerea să facă avort.

Doar două întâlniri înainte de copil


Fosta iubită a cântărețului a născut pe 11 octombrie 2017, însă Drake a aflat abia în iunie 2018, înaintea lansării albumului său "Scorpion", scrie Daily Mirror. După mai multe luni de speculații, artistul a pomenit despre copil în versurile piesei "Emotionless".

În ciuda disputei cu mama copilului, după confirmarea oficială că el e tatăl, Drake a stins orice litigiu cu Brussaux. Nu este clar dacă conflictul lor este stins oficial, dar artistul a organizat și o petrecere în cinstea fiului său, la reședința sa din Toronto. În restul timpului, Adonis trăiește cu mama lui, în Franța.

După ce existența băiețelului a devenit publică, Drake a mărturisit că vrea să rămână în termeni buni cu mama copilului, Sophie, cu care el a susținut că s-a întâlnit doar de două ori înainte ca aceasta să rămână însărcinată.

Relații cu Rihanna și Jennifer Lopez


Anterior, starul născut în Canada a mai avut relații cu Rihanna și Jennifer Lopez.
Pe numele său real Aubrey Drake Graham, el a devenit cunoscut iniţial ca actor, în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. Şi-a lansat albumul de studio de debut, "Thank Me Later", în 2010, iar acesta s-a situat pe primul loc în U.S. Billboard 200 şi a fost recompensat cu un disc de platină. Următoarele albume, "Take Care" (2011) şi "Nothing Was the Same" (2013), au fost la fel de bine primite, primul aducându-i şi un premiu Grammy.

De-a lungul carierei, Drake a vândut peste 20 de milioane de albume, peste 100 de milioane de single-uri la nivel global şi a mai primit, printre altele, trei Grammy, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 15 Billboard Music Awards.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod