De-ale starurilor

Starurile nu inceteaza sa ne uimeasca. Cu o melodie, un videoclip,o simpla nunta sau de ce nu, o declaratie.

Controversatul George Michael
Noul single al videoclipului "Shoot The Dog", apartinand lui George Michael a fost prezentat in premiera la MTV Romania saptamana aceasta. Piesa scrisa si produsa de cantaret, considerata de el insusi o satira politica, este foarte controversata datorita aluziei dintre raportul de forte dintre premierul britanic, Tony Blair si presedintele american George W Bush. George Michael a considerat ca trebuie sa se explice.

El a declarat ca: "Inainte de toate sunt cantaret si compozitor si sunt constient de faptul ca, in momentul de fata, societatea nu agreeaza amestecul muzicii pop in... politica".
Dar cum cantaretul are si el dreptul la o opinie, considera ca, "intr-o perioada in care dezbaterile publice au fost suprimate, chiar si un cantec pop poate fi ceva pozitiv. "Shoot The Dog" este menit a fi, nici mai mult, nici mai putin, decat o satira politica care sper ca ii va face pe oameni sa rada si sa danseze dar si sa ii puna putin pe ganduri.

"Pe parcursul ultimelor zile s-au intamplat cateva lucruri pozitive si tocmai asta sper sa incurajez prin cantecul meu. Pentru prima data de pe 11 septembrie incoace, premierul Blair pare sa-si fi gasit forta de a-l combate pe presedintele Bush. Lucrul asta ma incanta si ma linisteste si sunt convins ca nu sunt singur. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt un anti - american, cum as putea fi? De sase ani de zile, iubesc un texan iar legatura noastra este foarte puternica.
Parerea pe care o am despre presedintele Bush este insa putin diferita. Si stiu ca nu sunt singurul pe care il sperie modul sau de a actiona si sper ca Tony Blair sa aiba o influenta linistitoare si rationala asupra lui. Am o intrebare pentru deumneavoastra, domnule Blair. Intr-o problema atat de grava precum posibila bombardare a Irakului, cum ne puteti reprezenta din moment ce nu ne-ati intrebat ce gandim? Sa fim cinstiti. Nu s-a discutat despre asa ceva. Asa ca, te rog Tony, oricat de mult ne-a placut evolutia celei mai bune echipe de fotbal pe care a avut-o Anglia in ultimii 40 de ani la Cupa Mondiala sau Jubileul, acum ca ne-am mai linistit, nu am putea avea o mica conversatie despre Saddam?"

Julia Roberts a spus "da" in miez de noapte
Julia Roberts si Daniel Moder si-au spus "da", la o ora mai rar intalnita in astfel de momente: miezul noptii.
Ei au facut acest pas in fata familiei si a prietenilor la casa din New Mexico. Curtea casei a fost impodobita cu un cort mare, alb, iar orasul a fost impanzit de fotografi si reporteri care s-au straduti sa prinda cat mai mult din acest eveniment. Zvonul legat de nunta actritei s-a raspandit pe la inceputul saptamanii. Ziarul "Daily Mail" a scris ca 50 de invitati urmau sa zboare de la Los Angeles La New Mexico pentru a sarbatori ceva la casa Juliei. Alaturi de invitati a fost si Geoge Clooney, iar Julia a cerut in mod expres ca toata lumea sa adopte culoarea alb pentru tinuta. Sa-si fi gasit "Frumusica" perechea? O fi sau nu asa, din partea noastra: casa de piatra!

Ford nu si-a dorit niciodata sa devina star
De curand Harrison Ford a declarat intr-un interviu pentru "Parade" ca nu s-a gandit niciodata ca va deveni actor, mai ales unul atata de cunoscut si ca in copilarie visa sa se ocupe de livrari.
"Nu am crezut ca voi fi mai mult decat un simplu actor care va incerca sa imbrace cat mai bine haina rolului jucat." Nu a fost chiar asa. Se poate spune ca Ford "a facut" filmele "Indiana Jones", "Tehe fugitive" sau "Air Force One". Si sa nu uitam ca pentru fiecare film a castigat in jur de 18 milioane de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod