David Hasselhoff, playboy şi la 64 de ani. Cum arată acum starul din „Baywatch“

David şi Hayley se pregătesc de nuntă. Pentru starul din Baywatch va fi al treilea mariaj


"Habar n-aveam ce vrea să zică. Încă sunt copleşită"
, a mărturisit Hayley pentru revista Hello! magazine. "Eu am o vorbă - nu te căsătoreşti dacă că vrei să trăieşti cu cineva, dar te căsătoreşti dacă nu mai poţi trăi fără acel cineva", a replicat actorul.  

Conştient de diferenţa de vârstă dintre el şi iubita lui, Hasselhoff a ezitat înainte de a-i cere mâna: "Aşa a fost.

Ştiam că voi fi nefericit fără ea. Am evitat să o cer în căsătorie pentru că ştiam că-s prea bătrân pentru ea."

În iunie anul trecut, actorul care cochetează şi cu muzica a dezvăluit că el şi Hayley au avut o mică dispută amicală când ea i-a interzis să cânte la nuntă, în favoarea cvartetului clasic Il Divo. "Singura persoană căreia i-a interzis să cânte la nuntă sunt eu. Hayley vrea să ne căsătorim undeva în Italia şi vrea să cânte cei de la Il Divo.
Am vorbit cu ei. Iar ei erau uimiţi. Mi-a plăcut de ei, sunt mari. Le doresc să aibă numai succese"
, a spus el.

David Hasselhoff a mai fost căsătorit cu actriţa Catherine Hickland, din martie 1984 până în martie 1989. În decembrie 1989, el s-a căsătorit cu Pamela Bach, cu care are două fiice, Taylor Ann (26 de ani) şi Hayley (24 de ani). David a intentat proces de divorţ în ianuarie 2006, invocând neînţelegeri ireconciliabile.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod