„Dansez pentru tine“: Hienă şi Nicoleta Luciu au ajuns la duel. Cine scapă?

23 Noiembrie 2012
Show-ul „Dansez pentru tine“ a devenit tot mai interesant, iar după ce Bianca Drăguşanu a părăsit concursul, Şerban Copoţ (Hienă, de la Animal X) şi Nicoleta Luciu au ajuns la duel.

Dacă la începutul concursului Hienă spunea că nu se pricepe deloc la dansurile latino, acum el munceşte de zor pentru ca în această seară să nu plece acasă. Iar pentru a fi sigur că la ora duelului va fi în formă maximă, cântăreţul se tratează precum sportivii de performanţă, cu suplimente de vitamine şi minerale.

Şerban Copoţ a încercat să o facă şi pe partenera lui de dans, Valentina Hainăroşie, să fie conectată la concurs. Artistul ne-a spus că îi cumpără Valentinei îngheţată, deoarece îi place foarte mult.

Şi Nicoleta Luciu face tot posibilul pentru a nu părăsi competiţia în această seară. Cu toate că vedeta va trebui să facă striptease, ea nu a comentat această decizie. „Stilurile de dans nu se comentează, se execută“, a spus Nicoleta Luciu. Attila Hainer, partenerul ei de dans, a primit din partea vedetei un talisman, care să-l ajute să treacă cu bine peste duelul din această seară.

Iată mai jos un interviu în exclusivitate cu Şerban Copoţ:

În prima ediţie a celui de-al 13-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine“ ai făcut o impresie foarte bună, chiar juraţii spunând că ai dansat foarte bine. Speri să repeţi performanţa şi în această seară?

Bineînţeles că sper să repet performanţa, aşa cum am repetat-o în fiecare seară de vineri, de când a început concursul.

Întotdeauna încerc să ofer 110%, cu toate că rezultatele nu sunt mereu aceleaşi la care te aştepţi. Dar vă asigur că implicarea mea este mai mult decât totală.

Tu ai mai multă experienţă pe ringul de dans decât Nicoleta Luciu. Este acesta un avantaj pentru tine?

Da, şi cred că este evident.

Marian Dragulescu a părăsit concursul după ce a fost la duel cu Pavel Stratan, însă Pavel a fost din nou la duel, cu Bianca Drăguşanu, şi a părăsit concursul. La rândul ei, Bianca Drăguşanu a fost din nou la duel, cu Nicoleta Luciu, dar a părăsit concursul. Dacă istoria se repetă, Nicoleta Luciu părăseşte concursul în această seară, iar tu în ediţia următoare. Crezi că este posibil acest lucru?

Orice este posibil. Dar sper să nu merg mai departe cu această „tradiţie“.Cum te înţelegi cu partenera ta de dans şi cu coregraful vostru?

Excelent! Ieri i-am dus o cutie cu îngheţată, am văzut că-i place foarte mult şi încerc, pe cât posibil, să o alin în fiecare zi cu ceva.

Din punctul tău de vedere, cine crezi că danseaza cel mai bine dintre vedete şi care concurent are cea mai tristă poveste de viaţă?

Eu sunt cel mai bun dansator, iar Valentina merită cel mai mult să câştige! Trecând peste glumele egocentriste, prefer să las juriul şi publicul de acasă să decidă ceea ce m-aţi întrebat.

Ai un băieţel în vârstă de un an, dacă nu mă înşel. Cât timp ai petrecut cu el de când a început „Dansez pentru tine“? Nu îţi este dor de el?

Îmi este foarte dor de el şi petrec prea puţin timp cu el. Prea puţin, ăsta e adevărul.

Ce ai vrea să devină fiul tău când o să fie mare?

De la părinţii mei am învăţat că cel mai important lucru în viaţă este să faci ceea ce-ţi place. Sper să-şi descopere vocaţia cât mai devreme, ca să se poată bucura de viaţa aşa cum m-a binecuvântat şi pe mine Dumnezeu.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • je pe 23 Nov 2012, 09:02
    hiena

    sper sa treaca de duel hiena...hai hiena!!! :D

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod