Dansez pentru tine. De ce a renunţat Pro TV la cel mai iubit show al românilor?

După ce timp de 14 ediţii a avut audienţe record, emisiunea „Dansez pentru tine“ urmează să iasă din grila postului Pro TV, a decis noua conducere a televiziunii din Pache Protopopescu.

Potrivit ziarului Libertatea, show-ul „Dansez pentru tine“ nu va reveni, aşa cum era normal, în grila de toamnă a Pro TV. „În momentul de faţă analizăm grila noastră de programe într-un sens mai larg, pregătirea întregii selecţii de formate pentru sezonul de toamnă. Acest proces se va finaliza în viitorul apropiat şi atunci vom dezvălui care sunt programele pe care le vom oferi telespectatorilor noştri în sezonul de toamnă“, au spus cei din conducerea Pro TV pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Săptămânile trecute apăruseră în presă şi informaţii potrivit cărora Ştefan Bănică va pleca de la Pro TV, deoarece se zvonea că acestuia urmează să i se micşoreze salariul.

În acest moment, nimeni nu a anunţat ce se va întâmpla cu Bănică şi cu Iulia Vântur, cei doi prezentatori ai show-ului „Dansez pentru tine“.

„Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs“, au spus, pentru Libertatea, unele surse din Pro TV.

Deşi „Dansez pentru tine“ avea audienţe destul de mari, aproximativ un milion de români se uitau, în medie, pe ediţie, la show, se pare că bugetul emisiunii era unul foarte mare, iar acum noii şefi de la Pro TV vor să reducă drastic cheltuielile.
După cum au anunţat în trecut tabloidele, doar salariul lui Ştefan Bănică se ridica la 120.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că bugetul întregii emisiuni era de cel puţin 500.000 de euro pe sezon.



Un alt motiv pentru care cei de la Pro TV au renunţat la show-ul „Dansez pentru tine“ a fost făcut public de Cornel Patrichi, fost jurat al emisiunii. Acesta a afirmat că show-ul a fost „copilul de suflet“ al lui Adrian Sârbu, iar odată cu plecarea acestuia de la Pro TV, era normal ca emisiunea să iasă din grila postului.

„Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere.

Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine. Probabil că era timpul să se termine. Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu“, a spus Cornel Patrichi.

25 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod