Dani Oţil, demolatorul de vedete la matinalul de la Antena 1. Riscă să fie dat în judecată!

Iubitul Mihaelei Rădulescu pare, de multe ori, că este personajul negativ în emisiunea „Neatza cu Răzvan&Dani“, nu doar o dată făcând glume pe care artişii nu le gustă deloc.

Zilele trecute, vedeta de la Antena 1 s-a cam întrecut în glume şi vorbe mult prea dure la adresa invitaţilor din platou, notează ziarul Click. Potrivit sursei citate, DJ Marcous şi Cristina Dicianu au fost invitaţi la „Neatza cu Răzvan&Dani“ să cânte în premieră single-ul lor intitulat „Suavemente libre”, dar au fost deranjaţi de spusele lui Dani Oţil, pe care vor acum să-l dea în judecată.

După ce şi-au făcut reprezentaţia, aceştia, împreună cu dansatoarele lor, au fost luaţi la mişto de iubitul Mihaelei Rădulescu.

„Hai, fetelor, că nu avem atâta timp liber la televizor cât vreţi voi! Bă, voi vă drogaţi dimineaţa? Luni? Luni dimineaţa aşa începeţi ziua, drogaţi? Fetelor, da? Ce dracu’, mă, unul nu munceşte astăzi?”, a tunat el.

„Nu mi se pare normal ce a făcut acest tiriplică cu mintea în batistă. Suntem noi la început de drum, dar nu-l îndreptăţeşte cu nimic să ne jignească. Într-adevăr, ne-a făcut oarecum drogaţi, apoi ne-a zis «Hai, ieşiţi mai repede». După ce am plecat din platou, el a continuat cu colegii săi.
S-a comportat cu noi ca şi când am fi fost nişte gunoaie, aşa că pentru asta o să-l dăm în judecată. Martori sunt destui”
, a declarat Dj Marcous, pentru ziarul Click!



În primăvara acestui an, Dani Oţil a făcut mişto şi de Andreea Marin, care nu se afla însă în platoul emisiunii de la Antena 1. El a văzut pe contul de Facebook al lui Radu Iordan (Puberu), cameramanul de la „Neatza cu Răzvan&Dani“, o poză în care acesta apare alături de Andreea Marin, fotografie realizată pe vremea când cei doi erau colegi la TVR.

„Colegul nostru Puberu a postat pe Facebook o fotografie cu această iederă.

De ce râdeţi? Iedera este o plantă agăţătoare“, a spus Dani amuzat, în timpul emisiunii de la Antena 1.

Tot în acest an, însă în luna ianuarie, Dani Oţil a pus-o la zid pe o tânără cântăreaţă, deoarece aceasta şi-a permis să-l atingă. Cântăreaţa Lorina a vrut să-l îmbrăţişeze pe Dani după ce a cântat, dar acesta a fost destul de drastic. „De ce ne atingem dacă nu ne cunoaştem? Eşti cam tupeistă pentru 20 de ani. De unde ţi-ai luat ciorapii ăştia neterminaţi? Pe noi de ce nu ne respectaţi? Toate vreţi la televizor, dar când ajungeţi aici, vedeţi că nu e deloc uşor.
Poţi să te cuplezi cu un fotbalist dacă vrei să fii celebră. Radu Sîrbu ne-a trimis-o pe cap pe Lorina, de-aia nu o tăvălim de tot“
, a spus Dani Oţil, în timp ce artista încerca să-i răspundă.

În timp ce Dani o ataca pe invitată, Răzvan încerca să-l potolească pe acesta. „Mai poţi? Vezi să nu te muşti de limbă. Doamne fereşte...“, a spus Răzvan.

16 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod