Dana Grecu, familie si cariera

Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3.
Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3. Aici, alaturi de analistul politic, Radu Tudor, jurnalista intoarce pe toate partile evenimentele din fiecare zi si le dezbate in timpul emisiunii "La ordinea zilei".

Pentru a o cunoaste mai bine, am decis sa cel mai bine ar fi sa stam de vorba cu ea si iata ce a iesit!

Care este targetul emisiunii "La ordinea zilei" si cum se face selectia evenimentelor pe care le analizati?


"Ordinea zilei" se intimpla zilnic, de luni pana vineri, de la 4 la 6. Ne adresam oamenilor care vor sa fie informati, care vor sa ajunga repede la miezul problemei, care nu asteapta primetime-ul pentru a se dumiri in legatura cu un subiect.
De cele mai multe ori evenimentele se intampla intre 4 si 6. Asa ca tinem pasul cu ele, la cald. La "Ordinea Zilei" intoarcem pe toate fetele o stire astfel incat sa creionam contextul in care ea a aparut pe piata. Ne ajuta invitati avizati.

Cand si in ce circumstante ati inceput sa lucrati impreuna cu Radu Tudor?


Suntem parte a emisiunii "Ordinea Zilei" de la facerea ei. Faptul ca il consider pe Radu un reper pentru mine face neimportant detaliul ca ne-am cunoscut.

Cum este sa lucrati cu Radu Tudor?

 
E un tip orgolios, experimentat, atent la nuante si foarte credibil. E o nuca tare.
E greu sa-i ajungi la inima! Eu sunt naravasa, el asezat! Cineva a vazut ca asta ar putea fi o formula de succes. Tin la Radu ca la un prieten  bun.

Cum ati ajuns in televiziune?


Simplu. Am depus o cerere de angajare. Ma recomandau o facultate de profil pe care o absolvisem si Scoala BBC pentru televiziune.

Exista evenimente fara importanta carora stirile le dau greutate? Imi puteti da un exemplu din experienta dumneaovastra?


Toate evenimentele sunt importante. Discutia e pentru cine, cat de multi si de grei sunt cei care le vad importante.
Cat de abili sunt cei care traduc evenimentele. Unghiul de abordare este capital in a face dintr-un eveniment sters o stire de presa. 

 

Comentariile 51-100 din 190

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristiana pe 25 Iul 2012, 19:50
    dante

    Domana Dana esti tare frumoasa in aceasta seara. Va doresc numai bine.

    6
    12

  • nora pe 22 Iul 2012, 01:33
    Comentariu ... la comentariu

    ERATA: Marta - Trivale = Marta TRIVIALE"

    3
    0

  • Pulica Franaru pe 16 Iul 2012, 23:02
    wtf

    Cine dracu e asta ? cum am ajuns aici ? i'm in that weird part of the internet again.

    1
    8

  • Un pensionar nacajit pe 15 Iul 2012, 13:59
    referendum

    Pensionarii-mai slab cu netul.Dar de ce nu spuneti si in emisiunea pe care o urmarim atatia si continutul legii 406 din 10 iulie 2001 care circula pe net ca poate asa intelegem mai bine de ce se agata cu dintii de putere pentru cateva luni si nu vrea sa renunte!Vai de capul nostru ca nu mai scapam de el, pensia scade zilnic,am ajuns toti experti contabili sa traim cu ce primim dupa o viata de munca

    1
    3

  • pedro pe 13 Iul 2012, 05:56
    Dana GRECU

    Danutza,in emisiunea ta parca ai fi posedata de ...Voiculescu!

    19
    6

  • pedro pe 13 Iul 2012, 05:56
    Dana GRECU

    Danutza,in emisiunea ta parca ai fi posedata de ...Voiculescu!

    13
    6

  • nasti777 pe 30 Iun 2012, 14:54
    plagiate

    Doamna grecu cu respect aduc in discutie problema plagiatelor si voi afirma doar ca in timpul comunismului toti licentiati indiferent de domeniu l-au plagiat pe Ceausescu, atunci daca nu aveai trimeteri exprese la documentele Ceusiste lucrarea fie de licenta fie de doctorat era respinsa si puteai sa te rogi mult timp pentru a fi asistat de indrumator in vederea intocmirii lucrarii. In concluzie domnul Basescu nu a descoperit America. d-ul Basescu a

    3
    6

  • Coste pe 8 Iun 2012, 19:01
    O observatie pentru Dana Grecu

    Dana, in emisiunea ta din 8 iunie, ai facut o mica greseala (din graba, presupun). Permite-mi sa-ti amintesc ca: despre printul Charles vobim folosind "altetza sa regala" si nu "majestatea sa". Regilor te adresezi cu "majestate / "your majesty" in timp ce printilor si printeselor cu "altetza (regala)" / "royal highness". Viorel

    7
    2

  • IOANA pe 30 Mai 2012, 17:03
    corectie text anterior

    CORECTIE TEXT ANTERIOR : DANA, CREZI CA DACA TARICEANU, LA ALEGERILE PARLAM TRCUTE, NU AR FI TINUT MORTIS SA FIE EL PRIM MINISTRU, DESI NU AVEA MAJORITATE, SITUATIA NU AR FI FOST ALTA? NIMENI NU I-A PUS INTREBAREA ACESTA LUI TARICEANU.TE ROG INCEARCA SA O PUI TU, TE ROG! MULTUMESC! TE ADMIR, ESTI O FIGURA....

    5
    2

  • IOANA pe 30 Mai 2012, 16:59
    FOARTE IMPORTANT

    DANA, CREZI CA DACA TARICEANU, LA ALEGERILE PARLAM TRCUTE, NU AR FI TINUT MORTIS SA FIE EL PRIM MINISTRU, DESI NU AVEA MAJORITATE, SITUATIA NU AR FI FOST ALTA. NIMENI NU I-A PUS INTREBAREA ACESTA LI TARICEANU.TE ROG INCEARCA SA O PUI TU, TE ROG! MULTUMESC! TE ADMIR, ESTI O FIGURA....

    2
    1

  • Eleonora pe 27 Mai 2012, 14:35
    referitor la Dana Grecu

    D-na Dana Grecu ,nu-i luati in seama pe cei care au scris rau de D-stra, acesti , fac parte di ciuma portocalie care l-ea placut cum a condus ,criminalii de tara ca, Boc, evreul fara dragoste de tara,fost profitor al regimului comunist si acum mare PDL-IST si slugoi a lui Basescu, Mihai Razvan Ungureanu,daca mai raminea la conducerea guvernului , din Romania nu mai raminea nnnnnnnnnnnimicnnnimicnimic,Udrea care nu se mai satura furind

    3
    10

  • Marta pe 1 Mai 2012, 02:36
    trivale

    In Bucuresti de ce nu intreaba nimeni cum a ajuns? Ce servicii presta barbatilor din Trivale ca sa-si consolideze cariera, aia e o intrebare cu raspuns lamuritor, cunoscut in Pitesti. Scoala BBC trebuie ca a fost la fara frecventa, nu stie absolut nimic in limba engleza. Adica e si obraznica, ne minte-n ochi.

    8
    11

  • Tu Eu pe 15 Apr 2012, 17:32
    Hmmm

    Vad pe aici numai comentarii rau voitoare, pe fata. Nu faceti nimic altceva decat sa va aratati invidia si rautatea (va lezeava interesele). Cat despre doamna Dana Grecu, costika...e o doamna desavarsita. Sarut mana , doamna Dana Grecu! Sunteti minunata!

    6
    11

  • Dana pe 11 Apr 2012, 02:25
    Pfffff

    Esti cel mai penibil jurnalist pe care il stiu, esti un zero pentru ca incalci principii fundamentale in jurnalism, o ipocrita si o... nu mai am cuvinte, ziceti voi, mie mi s-a acrit s-o vad cum se porceste si tavaleste in direct. Urat caracter...

    16
    6

  • pif pe 24 Feb 2012, 19:55
    ciuma isterica

    sluga jalnica a securistului voiculescu,fără cea mai mică urmă de moralitate,urlă ca nebuna pe subiecte concepute în culisele haznalelor tv.

    23
    15

  • sanda genoiu pe 23 Feb 2012, 14:19
    viata multumiri

    Va multumesc ca sunteti pe pamantul asta intunecat .Este intunecat datorita'' culorii portocalii care ne inconjoara peste tot ''ne dandu-i posibilitatea sa fie difuza cuprinzandu-ne pe toti.Sper sa se dizolve odata aceasta ciuma portocalie !As dori ca toti care au fost sub aceasta ''ciuma,''sa raspunda candva,cat mai curand posibil.Va iubesc mult .!

    11
    10

  • LĂMĂŞANU CEZAR pe 22 Feb 2012, 23:55
    despre cancer

    .....Remediu natural contra CANCERULUI ! Dragi prieteni : ceea ce veti citi in continuare, a fost publicat in ziarul " Listin diario ", in Santo Domingo, cu o luna in urma. Citind acest articol, nu credeam in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan, din Belén (Brazilia), pe nume Fray (calugarul) Romano, de origine braziliana . Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. El zicea : " Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura. Inainte de a va da reteta, vreau sa va spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul (persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale). Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural, mi-am propus sa fac sa circule, prin Internet, ptr. ca fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. O sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, este ceva ce lucreaza rapid. Reteta pentru curarea CANCERULUI : 1. 1/2 sau 1 kg. de miere de albine. 2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera ) se pot procura de la www.grădinabakker.com şi costă cam 70 – 100 lei cu tot cu taxele de transporto pantă pe care o creşti în bucătărie. La o lună recoltezi nişte frunze mature de la bază (mai închise a culoare) 3. 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica (ca dilatator) numai pentru adulţi. Pentru copii nu trebuie obligatoriu fiindcă planta înmoaie mierea de o face ca pe o apă grosuţă. Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi, planta se taie in bucati mici pe o farfurie ca să nu se piardă prin absorţie partea coloidală din interior (băloasă). Se pune în miere si după 2 ore veţi constata că mierea a fost miraculous diluată ca o băutură tip nectar. Astfel se poate deja intrebuinta. Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia. NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!! Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram. Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala. De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne. Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata, leucemia. De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza. Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul : (809) 247-2316 . Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait . As vrea sa mentionez (nu eu , ci cel ce scrie articolul) , ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar . TE ROG DA MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII. AJUTA SI PE CELE CE SUFERA DE CANCER DE SAN. SPUNE-I LU GADEA SA-SI FACA MAI MULTE FERESTRE DE COMENTARIU CU PROSTIMEA CA S-AR PUTEA DESTEPTA DIN STILUL PRUNE-N-GURA CAND SE EXCHIBITIONEAZA DE UNUL SINGUR SI NU MAI POATE IESI DECAT CU PUBLICITATE. SE CREDE VEDETA DAR CAND SEFU DISPARE VA FI BAPTIST SI NU BAFTIST CA ACUM VA RESPECT PE VOI ASTIA MICII PALMASII. REMEDIUL ASTA M-A SOCAT CUM O PLANTA INMOAIE MIEREA DE ALBINE CA PE O APA. TE SI VA RESPECT PE TOTI SI CU GADEA NU AM NIMIC DAR VROIAM SA INTRU IN EMISIUNE CAND SE VORBEA DESPRE CANCER. REMEDIUL ASTA ESTE BUN CA SI PREVENTIE PENTRU COPII SI NU ESTE RESPINS FIINDCA ARE UN GUST BUN, PUTAND FI COMBINAT CU SUCURILE NATURALE PREFERATE DE CEI MICI. INCERCATI-L FINDCA MIE IN PRIMA SAPTAMANA MI-A ELIMINAT REFLUXUL DIGESTI SI NISTE HEMOROIZI DIN ARMATA. DECI NU-MI MAI TREBUIE OMERAN SI NICI ALTE CHESTII LA BASESCU. SORA MEA MEDIC HOMEOPAT CU ACTE CARE M-A UMPLUT DE REMEDII 2 ANI, S-A DEDULCIT LA REMEDIUL MEU SI SE BATE CU FICA-SA DE O LINGURA DE ALOE . SI-A CUMPRAT PLANTA DIN OLANDA. CRED CA ESTE BUNA PENTRU COPIII DE CRISTAL CARE SUNT EXTREM DE EVOLUATI MENTAL DAR AU NISTE TRAUMELOCOMOTORII. AM UN NEPOT IN SITUATIA ASTA SI O VOI REZOLVA. NU AM BANI MULTI DAR STIU O CARACERISTICA A CANCERULUI CA FIIND O CIUPERCA ;I PERFECT REMEDIABIL. LA FEL ESTE SI SIDA CE ESTE UN CANCER SEVER AL SANGELUI CARE SE VINE[ CU - GHICI CHICITOAREA MEA - INFUZIE DE SPIN - DE ALA VERZUI GHEMOTOC CU SPINI GALBENI FRUMOS ARTISTIC. SE PROCEDEAZA CA LA ALOE SAU SE FACE CEAI. ASTA INCEPE SA ROADA BOALA IAR SANGELE SE PURIFICA. CHIMIOTERAPIA POATE UCIDE UN COPIL SAU INDIVID ATACAT SAU UN BOLNAV DE ALTCEVA

    3
    0

  • Anonim pe 16 Feb 2012, 16:30
    oribila

    este ORIBILA femeia asta,N-am vazut in viatza mea o mai mare spurcaciune isterica,dezechilibrata mintal.Ma intreb cine ar putea sta in casa cu ,,imposibilitatea ''asta?de-as ramane neinsurat pe vecie si daca ar mai ramane pe pamant doar cucoana asta,m-as face singur eunuc! uitati-va la fatza acestei femei!!cat de urata-i de ura,parca-i hitlerista din filmul ala nazist!!ptiuuuu,piei diavol!

    17
    15

  • helteanu pe 15 Feb 2012, 20:03
    o neispravita

    esti o neispravita,o spurcata,o inraita,lipsita de respect fata de cei din jurul tau alaturi de balosul asta neispravit de radu tudor si de ceilalti latrai de va antena 3 ,dispareti sa nu va mai vedem pe ecranul televizorului

    17
    18

  • Dorin pe 14 Feb 2012, 23:02
    dana grecu

    Nu vreau sa mai aud de tine. DISPARI

    14
    14

  • Dorin pe 14 Feb 2012, 23:01
    dana grecu

    Nu vreau sa mai aud de tine. DISPARI

    10
    13

  • florin pe 14 Feb 2012, 14:25
    esti dezastru!

    incearca sa taci intr-o emisiune macar un minut, poata asa reusesti sa intelegi ce spun si invitatii din asa zisa emisiune.

    15
    11

  • Gogu pe 10 Feb 2012, 14:11
    Iarna 2012

    Se mai folosesc armele de interactiune la forta a cincea, in acest caz, cele cu aplicatii climatice ? Noi nu puteam lua decat "second hand" de la americani, aplicatiile 'HAARP" fiind scumpe. Pe deasupra, pe langa oprirea manifestantilor, si Putin vrea sa mai vanda scump gazul. Dar cu INITIUM cum ramane ? Dar cu obligatiile FMI, gen pasapoarte biometrice etc ?

    2
    8

  • MINCA ELENA pe 7 Feb 2012, 20:52
    DANA GRECU

    DANA UNDE ESTI?DE DOUA ZILE NU APARI LA TV. NU CONCEP SA INCEP SEARA FARA TINE SI RADU. MULT SUCCES

    8
    10

  • Sipos Leontin pe 3 Feb 2012, 14:23
    A noastra DEMNITATE

    Stimata Doamna Dana Grecu. Buna ziua, Eu nu doresc sa fac comentarii despre Dana Grecu.Faptul ca ma adresez dumneavoastra prin aceasta modaliate, se datoreste faptului simplu, ca nu cunosc o alta modalitate de face acest lucru.M-am definit in partea inroducticva a mesajului pe care doresc sa-l transmit: "sunt semanul semenilor mei" Daca il veti citi si apreciati ca se adreseaza cuviincios si corect semenilor mei, va imputernicesc cu drepturi depline sa o faceti. Cum spunea marele nostru Eminescu: ....prin scrisoarea capodopera:" Eu nu voi ca sa ma laud..." Cu demnitate indraznesc sa subscriu, si pe cale de consecinta, sitind mesajul, considerati ca autorul este anonim. Anu se intelege IRESPONSABIL Stop. A nostra DEMNITATE Fac parte dein categoria oamenilor inca RATIONALI.Aproape un paradox. Doresc insa sa parafrazez versurile acestui poet ardelean si poate unic, marele nostru George . Cosbuc. Iertare, si sa nu fie considerat gestul meu o "infamie" pentru ca,eu, nu pot fi un "Cosbuc" cum nu pot fi nici un "Eminescu". Sunt sigur insa, un iubitor autentic al operelor lor. In cele din urma sunt semenul semenilor mei. Iata cum simt eu azi: Sa nu dea Dumnezeu cu cele sfinte Sa va fac eu cruci la morminte Cand nu vom mai putea rabda, Cand fomea ne va rascula, Hristosi sa fiti nu veti scapa ...nici...! Nici tu, nici tu, nici tagma ta. Avem o tara si-un popor Noi nu suntem rusinea lor Copii noi ni-i crestem greu La scoala vietii-am invatat si ce e bine si ce-i rau Ne mor parintii, s-o credeti voi, ca mor de moarte buna Ei mor de frig,ei mor in ger,ei mor de foame, Ei mor adusi de voi, aicea cu cinism, dupa atata truda Cu bratele spre cer strigand ei mor…! Da’ nu vezi Doamne? Cand voi calcati pe-a noastra DEMNITATE In perfidia voastra, voi vreti sa stam cuminti, cu mainile la spate? Noi va juram, pe ce avem mai sfant Ca-n imnul de la Universitae va vom conduce pana la mormant. Ce eu va spun sunt lucruri sfinte Noi nu vrem sange, nici morminte Sunt gata sa platesc pentru cuvinte si pacate Dar nu pot fi nepasator,cand voi calcati A noastra DEMNITATE Leontin Sipos

    6
    4

  • Bogdan pe 2 Feb 2012, 19:35
    nedumerire

    Doamna grecu am o mare nedumerire. Vreau sa va intreb sincer de ce sunteti o apriga aparatoare si sustinatoare a PSD PNL eu va urmaresc zi de zi si nu imi dau seama . Poate e decizia postului ca altfel nu imi explic. Dupa aparente se pare ca sunteti un om inteligent. Probabil v au ales pe dumneavoastra pt ca sunteti foarte dezinvolta pe sticla si ii faceti pe cei care nu trebuie sa vobeasca sa taca in emisiuni. Oricum cei care va conduc pe dumneavoastra ne au condus pe toti romani si nu au facut nimic.Sper sa cititi acest mesaj si sa ma lamuriti si pe mine un roman nedumerit

    11
    3

  • Radu V pe 2 Feb 2012, 09:29
    she's simply the best!

    Bai vico si tot ceilalti care nu va convine ceva la Dana,taceti dracu din gura ca voi nu aveti curajul ei de a va spune punctul de vedere ca sunteti niste lingai si lasi ordinari sclavi pe viata. Nu va place cand cineva vine cu argumente si ii pune la punct,va place cand ei latra aiurea si voi aplaudati ca vitele. Dana eu te iubesc exact asa cum esti!

    10
    10

  • Vico pe 30 Ian 2012, 14:15
    Imposibila

    Cum puteti lauda o persoana ca doamna Grecu , lipsita de orice bun simtz , bazata numai pe interese proprii , provocatoare si lipsita de orice intelepciune . O femeie care cauta numai cearta bazata pe niciun fel de logica ci pur si simplu doritoare de cearta !!!!

    10
    12

  • LUMA pe 29 Ian 2012, 18:28
    INCREDERE

    DANUTA CEI CE TE BARFESC SUNT BASISTI ORDINARI,NU LE DA ATENTIE .LICHELE DE 2 LEI.

    11
    10

  • luma pe 29 Ian 2012, 18:24
    LA CAT MAI MULTE EMISIUNI!

    TE ADMIR PENTRU CURAJUL SI SIGURANTA CU CARE DAI DRUMUL VORBELOR...!DE ASEMENEA FACI BUNA PERECHE CU RADU TUDOR! MULTA SANATATE SI MULT SUCCES.

    10
    9

  • Radu V pe 27 Ian 2012, 09:21
    fan convins

    Dana esti cea mai tare,visez la tine cu ochii deschisi! Daca te-as fi cunoscut te ceream in casatorie,fara indoiala!

    6
    7

  • Bagi Szekely Anna pe 18 Ian 2012, 21:56
    Placerea de a vedea fiecare seara

    Felecit si va rog sa continuati emisiunea Dvs. daca cuiva nu-i place se scimba canalul. Cu respect Ana

    6
    6

  • Bocanet pe 17 Ian 2012, 20:29
    rusine

    CEA MAI PROASTA PREZENTATOARE TV!!! LATRA CA O NEVROTICA, NU ISI RESPECTA INVITATII SI II PLACE SA SE AUDA! LA CNN SAU BBC NU AI REZISTA 1 SEC CU ATITUDINEA ASTA DE MAHALA, DE TIGANCA IN PIATA!

    10
    12

  • brancko pe 7 Ian 2012, 07:31
    a

    Dana grecu este o "nazista",si babalaul ala de tudor ii cinta in struna...uuuuuu...bai mamelucule..iti curg balele de prost ce esti...stai si te uiti in gura nazistei,e fiara din apocalipsa

    9
    14

  • Feraru Dumitru pe 6 Ian 2012, 16:38
    despagubiri nesimtite ale statului roman

    am un teren peste care va trece autostrada lugoj-deva.Am semnat contractul pe o evaluare initiala de 3 euro/m.p. dupa care guvernul romaniei ma anunta ca voi avea o justa despagubire de 65 bani /mp. Firma care a facut evaluarea a incasat mai multi bani decit va costa intregul teren evaluat. fara comentarii la adresa acestui guvern .

    5
    4

  • STAN FANEL pe 29 Dec 2011, 22:51
    DE VIATA

    CAND AI PUTIN TIMP LIBER TE ROG SA ACCESEZI - fanelstan56@yahoo.com .

    3
    2

  • STAN FANEL pe 29 Dec 2011, 08:07
    DE VIATA

    Te admir pentru duritatea din cuvintele tale . Mizerabili si nenorociti ne inconjoara cotidian si parca se inmultesc numeric pe zi ce trece timpul , de aceea i-ti recomand NU LASA GARDA JOS niciodata . Altfel , doresc sa primesti din partea mea urarea sincera de LA MULTI ANI cu SANATATE. DUMNEZEU sa te ajute sa-ti gasesti linistea interioara .

    9
    4

  • Alex. pe 23 Nov 2011, 22:49
    pensionari si pensii

    DANA.cand mai vorbesti de PENSIONARI nu-i baga pe toti in aceiasi oala .fa o statistica -pennsionari care au iesit la limita de varsta si au contributia integrala platita di 1962-si cei dupa cu plata la zi inainte de pensionare.apoi cei care au iesit obligatoriu cu compensatii la care le-au fost desfiintate posturile care au platit mai putin contributia ca nu au avut cum mai departe,pentru ca acele compensatii s-au dat sa-si deschida anumite afaceri sa poata returna la stat cat de cat.apoi asistatii sociali rezolvati cu pensie de boala care nu au avut ce face decat sa de-a spaga sa poata avea si ei un venit.Ar fi F.corect sase stie aceste lucrruri iar la indexari sau cresteri valorice pe punct sa se faca diferentiat pe aceste categorii.

    4
    1

  • AnotherGirl pe 4 Nov 2011, 20:40
    Admiratie

    Voi chiar nu realizati? In timp ce tu stai acasa, in pat linistit plimband posturile EA chiar face ceva demn de admiratie, spuneti ca are gura mare .. well un jurnalist are nevoie de o gura "bogata" . Nici nu ne dam seama poate cat a muncit sa ajunga unde este , orice ar face, condusa sau nu este munca ei si trebuie respectata. In momentul cand intra in direct trebuie sa isi gaseasca cumpatul , sa abordeze o atitudine care sa atraga atentia noastra , iar prin asta ne INFORMEAZA domnilor ! si o face bine . Felicitati , reprezinti un model pentru noi tineri ce incercam sa aflam ce vrem de la viata. RESPECT!

    7
    6

  • ricaparaschiv pe 1 Nov 2011, 22:50
    felicitari dana

    buna seara doamna sunteti extrem de buna si foarte curajoasasunteti facuta pentru asta bine ar fi sacandidati la un post in parlament ca sigur ati face lumina acolo sunteti intradevar cum spune toata lumea care va asculta la tv "dna de fier ateleviziuni"tineteo tot asa mult mult succes

    7
    4

  • fotiny pe 1 Nov 2011, 19:02
    placerea de a o vedea fiecare seara

    ii transmit persona ; ESTI ASA DE DULCICA !!! MAI ALES CAD TE INPUI .PERSISTI PE O IDEE ...SI VERVA TA !!! BRAVO DANA !!!

    6
    5

  • fotiny pe 1 Nov 2011, 19:02
    placerea de a o vedea fiecare seara

    ii transmit persona ; ESTI ASA DE DULCICA !!! MAI ALES CAD TE INPUI .PERSISTI PE O IDEE ...SI VERVA TA !!! BRAVO DANA !!!

    5
    4

  • DAMACEANU pe 27 Oct 2011, 05:12
    CU STIMA SI RESPECT PTR CEI CARE SE MERITA.

    -MAI STIMATILOR ZISI ROMINI,VOI NU VEDETI CIT DE NAIVI ,SINTETI!!!!!!!!!.-NU SE VEDETI CA AM AJUNS O TARA ,DE CURVARI SI DROGATI.-DACA CINEVA CAUTA SA VA LUMINEZE MINTEA ,VA SUPARA DE CE.? CA SINTETI LA FEL CA CEI CE AU DISTRUS TARA ASTA. VOI STITI SA CARACTERIZATI PE CINEVA ,DAR VOI VA-TI VAZUT....?

    4
    3

  • eliza pe 11 Oct 2011, 17:22
    curiozitate

    cum sa numit dana grecu inainte de casatorie? multumesc

    0
    6

  • blaga lucian pe 26 Sep 2011, 21:40
    rosia montana

    vorbiti atat,ca vreti salvarea ROSIEI MONTANE,dar faceti reclama ptr implementarea proiectului Ati auzit de verticalitate,unde va este ,fac referire la antena 3,poate puteti discuta si acest aspect intr-o emisiune

    0
    4

  • INCORUPTIBILUL pe 3 Aug 2011, 17:28
    semnificatia celor ocultepentru multi

    SANTAJATII INTERESATI TARICEANU SI PATRICIU,SUNT MANA IN MANA CU SANTAJISTUL BASESCU.................. CARE A FOST RATIUNEA oculta a PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU DE A IMPUNE SI NUMI CA Ministru al justițieila data de 29 februarie 2008, pe Cătălin Predoiu in conditiile in care Biroul Politic Central al P.N.L.votase numirea lui Teodor Meleșcanu la justiție? PLOIEŞTI, (22 feb 2008)Video Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, implicat într-un grav accident rutier Şoferul autoturismului Audi A4 care a fost lovit, vineri seară, pe DN1, de o Dacie, în zona Movila Vulpii, este fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, au declarat surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde acesta a ajuns pentru prelevarea de probe biologice. Informaţia a fost confirmată şi de surse din Poliţia Rutieră Prahova, potrivit cărora Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, circula regulamentar când maşina sa, un Audi, a fost lovită de o Dacie al cărei şofer nu s-a asigurat la virajul la stânga. Cocoş, care nu a suferit răni grave, a fost dus, împreună cu şoferul Daciei, rănit grav, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde, conform procedurilor legale, celor doi li se vor recolta probe biologice, în condiţiile în care a fost implicat în accidentul soldat cu doi morţi şi un rănit. Şoferul autoturismului Dacia a suferit multiple fracturi la cap şi contuzii la cotul drept şi gamba dreaptă. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, la kilometrul 70 + 900 de metri, în zona Movila Vulpii. Poliţiştii au finalizat cercetările la locul accidentului petrecut, vineri, pe DN1, în zona Movila Vulpii, şi, potrivit primelor concluzii, şoferul Daciei ar fi vinovat pentru producerea accidentului întrucât, în momentul în care a virat la stânga, nu a acordat prioritate autoturismului Audi A 4 condus de Alin Cocoş, care se îndrepta dinspre Braşov către Bucureşti. Surse din Poliţia Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în zona în care s-a produs accidentul Drumul Naţional 1 are patru benzi, câte două pentru fiecare sens de mers, iar pe mijlocul şoselei există, de asemenea, o bandă de preselecţie pentru virajul la stânga dinspre Ploieşti spre Braşov. Conform aceloraşi surse, şoferul Daciei s-a înscris iniţial pe această bandă şi intrase deja pe contrasens, pentru a se încadra pe un drum comunal, în momentul în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Alin Cocoş. Poliţiştii nu au putut preciza viteza cu care rula autoturismul condus de Cocoş, aceştia spunând că, cel mai probabil, în urma unei expertize tehnice s-ar putea stabili viteza din momentul impactului, în condiţiile în care în zona producerii accidentului nu sunt instalate aparate radar şi nici camere de înregistrare ale sistemului de monitorizare a traficului rutier. Impactul a fost extrem de puternic, iar, în urma coliziunii, copilul şi soţia şoferului Daciei au murit pe loc, iar acesta a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, unde a ajuns şi Alin Cocoş, care a suferit doar câteva zgârieturi. Surse din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti au declarat că băieţelul din Dacie avea un an şi jumătate, iar femeia, în vârstă de 30 de ani, era însărcinată. Nimic nu le mai poate alina acum rudelor suferinta care le-a pustiit sufletele si le-a rapit ce au avut mai drag. Dar, spun ele, cateva cuvinte de imbarbatare venite de la Alin Cocos ar fi fost binevenite. Nici macar de asta nu au avut parte. 'Ne-am intalnit la politie pentru expertize, nici nu ne-a bagat in seama. Nu s-a uitat la noi. Ne-a sfidat, pentru ca altfel nu pot sa spun. Putea sa zica si el "Imi pare rau", "Condoleante", ceva. Orice... dar nu a facut-o', ne-a spus un barbat in timp ce pregatea cele necesare inmormantarii. Politistii prahoveni i-au audiat pe Alin Cocos, aflat la volanul masinii care s-a tamponat violent de Dacia condusa de Sorin Tache, si pe patru martori ai groaznicului accident. Alin Cocos ( este fiul omului de afaceri Dorin Cocos si, prin urmare, baiatul vitreg al dr. Bogdan Oprita, purtator de cuvant al spitalului. Ieri dimineata, tanarul a primit, pentru cateva clipe, vizita unei rude, se pare ca o cumnata. Elenei Udrea, secretar executiv al PD-L Rezultate falsificate Alin Cocos nu a consumat alcool inainte de accident La zece zile de la cumplitul accident in care a fost implicat si Alin Cocos , fiul vitreg al Elenei Udrea, anchetatorii au primit de la medicii legisti rezultatele analizelor de sange ale tanarului sofer Potrivit acestora, Cocos jr nu a consumat alcool inainte de a se urca la volan. In seara de 21 februarie, pe tronsonul Ploiesti - Brasov al DN 1, Audi-ul condus de acesta a lovit in plin o Dacia. Diana Tache, de 35 de ani, insarcinata, si fiica acesteia, Ioana, de doi ani si cinci luni, au murit pe loc. Sotul, Sorin, aflat la volan, a fost grav ranit. Politistii spun ca barbatul a efectuat o manevra nepermisa, incercand sa vireze la stanga fara sa se asigure. Ministru al justiției La data de 29 februarie 2008, Cătălin Predoiu a fost numit în funcția de ministru al justiției în Guvernul Tăriceanu, încheindu-se astfel o perioadă de vacanță de două luni și jumătate. Deși acesta a fost acuzat de presă că firma de avocatură Zamfirescu Racoți Predoiu, unde este avocat asociat, a fost în ultimii ani principalul consultant pe probleme juridice al grupului Rompetrol (condus de către miliardarul Dinu Patriciu), președintele Traian Băsescu a declarat că "speculațiile legate de activitatea anterioară a acestuia nu au acoperire în legături care să-i pericliteze activitatea în Ministerul Justiției" și că "un bun avocat comercial poate reprezenta pe oricine, inclusiv pe mine, inclusiv pe premierul Tăriceanu" . Numirea sa a nemulțumit pe vicepreședinții PNL, Ludovic Orban, Crin Antonescu și Norica Nicolai, care i-au reproșat premierului Tăriceanu că nu au fost consultați și au aflat din presă de nominalizarea lui Cătălin Predoiu la Ministerul Justiției, precum și de faptul că s-a încălcat o decizie a conducerii partidului, în condițiile în care Biroul Politic Central votase numirea lui Teodor Meleșcanu la justiție . În schimb, Tăriceanu s-a aparat spunand ca s-a consultat cu șeful statului TRAIAN BASESCU care l-a propus pe Catalin PREDOIU .ca ministru al justitiei! Ca urmare a acceptului lui Predoiu de a-și continua activitatea în Guvern deși partidul din care făcea parte (PNL) trecuse în opoziție, liberalii i-au cerut să părăsească partidul acuzându-l de lipsă de caracter și de lipsă de decență politică față de partidul care l-a făcut ministru și l-a pus pe listele de deputați . Ca urmare a nominalizării sale ca ministru, Predoiu a declarat că s-a autosuspendat la 19 decembrie 2008 din calitatea de membru al PNL, filiala Buzău, declarându-se „surprins” de atacurile dure ale unor colegi de partid TOTI OAMENII DE AFACERI MAFIOTI STIU CA DACA VOR O AFACERE NECURATA TREBUIE SA APELEZE LA CLANUL MAFIOT UDREA- COCOS -MAGUREANU IN SCHIMBUL UNEI VORBE BUNE PENTRU RAPORT J.A.I. SI SCHENGEN!!! DE CE PNL-UL NU A AVUT CURAJUL SA INVOCE ATUNCI [2008 ]CE SE ASCUNDE IN SPATELE NUMIRII LUI PREDOIU? TARICEANU PANDESTE DE MULT TIMP REDOBANDIREA PRESEDENTIEI P.N.L..!!!!... CUM AM TRIMIS PETITIA CEL PUTIN SAPTAMANALA PRESEDINTELUI PNL,[31IULIE 2011]CUM PSD-UL ,PNL-UL PC-UL S-AU PUS IN MISCARE PENTRU IMBUNATATIREA IMAGINII STATULUI AGRESOR ROMAN PRIN INTERMEDIUL TRAFICANTULUI N.A.T.O. ACEASTA PREOCUPAREA DE A MASCA REALITATEA EXISTA PERMANENT LA POLITICIENII DIN ROMANIA AFLATI LA PUTERE DASR SI IN OPOZITIE ,IN LOC CA ACESTIA SA SCHIMBE EFECTIV ,CONCRET ,NIVELUL CORUPTIEI ADMINISTRATIVE ,JUDICIARE SPRIJINITA POLITIC !DAR CUM SA FACA CEEA CE ARAT EU CAND FUNCTIONARII PUBLICI CORUPTI SPRIJINITI POLITIC DE 13ANI DE ZILE ADUC BANI IN MOD CONTINUU-PENTRU CAMPANIA PARTIDULUI COMPLICE LA INFRACTIUNILE MEMBRULUI SAU SIMPATIZANTULUI POLITIC???!! P.N.L.-.ISTUL PETRE ROMAN, II CERE PUBLIC PRESEDINTELUI BASESCU, PE CALEA OFICIOSULUI DE PARTID [P.D.L.-EVENIMENTUL ZILEI] SA IL REACTIVEZE PENTRU Sesiunea Anuala a Adunarii Parlamentare a NATO, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 7-10 octombrie ac.an si care a costat Guvernul peste 23 de milioane de lei Guvernul suplimenteaza bugetul Camerei Deputatilor cu peste 12 milioane de lei si bugetul Senatului cu peste 11 milioane de lei, pentru organizarea Sesiunii Anuale a Adunarii Parlamentare a NATO, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 7-10 octombrie, potrivit unei hotarari a Executivului publicate vineri in Monitorul Oficial. Banii provin din Fondul de rezerva la dispozitia Guvernului si vor fi virati la capitolele "Autoritati publice si actiuni externe" si "Bunuri si servicii" in bugetele celor doua camere ale Legislativului, se mai arata in actul normativ adoptat in sedinta de guvern de miercuri. Hotararea a fost adoptata de Guvern pe 11 mai, dupa cum reiese din textul publicat in Monitorul Oficial. RASPUNSUL LUI BASESCU CATRE ROMAN ,ESTE UNUL INDIRECT ,”PETRE TE LAS SA LUCREZI !”Basescu: Este preferabil sa guvernezi cu liberalii decat cu PSD 02 August 2011, Presedintele Traian Basescu a abordat marti seara chestiunea unei eventuale aliante electorale a PDL-ului cu PNL, dar si zvonurile privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. "Am mai coabitat cu Guvernul Tariceanu, sigur ca nu mi-ar conveni situatia, dar electoratul va decide", insa in ceea ce priveste o candidatura USL, membrii acesteia "sa fie atenti ca in Constitutia Romaniei se vorbeste de partidul care obtine 51% si nu de alianta. Daca fuzioneza PNL cu PSD e altceva. Ca alianta, au o mare problema", a subliniat Basescu intr-un interviu la B1Tv. DE CE NU CRESC SALARIILE BUGETARILOR DE LA 1 octombrie2011!!!BASESCU A ORDONAT LA LOC COMANDA DESI PRIMISE MESAJUL AUDIOVIZUAL[ANTENA 3 LA EMISIUNEA REALIZATOAREI GABI FIREA ] AL LUI DUVAZ REFERITOR LA NECESITATEA CRESTERII SALARIILOR !!! Traian Basescu, catre liderii Coalitiei: Nu este tolerat niciun fel de populism 31 Iulie 2011, ora 20:44 Presedintele Traian Basescu a cerut, duminica, politicienilor, "in special celor din arcul guvernamental", sa fie responsabili si sa isi infraneze tentatia populista de a promite mariri de pensii si salarii. Dupa intalnirea cu reprezentantii FMI, Bancii Mondiale si ai Uniunii Europene, de duminica, seful statului a anuntat ca Romania a revenit pe crestere economica, dar a lansat o serie de atacuri la adresa politicienilor care, desi "nu au avut curajul sa anunte macar o masura de austeritate, de cateva zile anunta maririle de salarii, de pensii, de adaosuri". Fara sa dea nume, probabil ca seful statului s-a referit la Marian Sarbu, presedintele UNPR, care zilele trecute declara ca in 2012 vor creste pensiile. "Fac un apel la toti cei predispusi sa faca un mare rau Romaniei - ruperea echilibrelor fragile in care ne aflam si care s-au obtinut cu costuri extrem de ridicate din partea populatiei. Este un apel la ratiune", a insistat Basescu. Basescu: Romania este intr-o situatie mult mai buna decat alte state din UE Asa cum a subliniat si la inceputul intalnirii cu reprezentantii organismelor internationale, seful statului le-a cerut politicienilor romani sa renunte la populisme. "Nu este de tolerat niciun fel de populism. Orice populisme pot dezechilibra macroeconomia si ne-am bate joc de sacrificiile pe care le-au facut romanii in 2010 si 2011, prin cele ce au suferit ca urmare a aplicarii programului de austeritate", a mai spus Traian Basescu. TRAIANBASESCU HOTARESTE TOTUL NECONSTITUTIONAL AVAND INFILTRATI TRADATORI IN TOATE PARTIDELE IN TOATE INSTITUTIILE STATULUI! CE SPUNE PONTA "avem un Guvern care in fiecare dimineata promite ceva si seara isi ia cuvintele inapoi" "Sunt chiar indigant ca tocmai Basescu, care le-a facut atata rau pensionarilor, plange acum pe umarul lor. Pe Basescu nu il intereseaza decat de el si de Udrea", a comentat copresedintele USL, intr-o interventie telefonica la Antena 3. In opinia lui Victor Ponta, Romania "o duce atat de prost" pentru ca nu are un Guvern, insa "s-a ales cu seful FMI si cu Basescu". "Basescu si Boc le iau bugetarilor si pensionarilor cu sase maini si se fac ca dau cu o mana. Am o singura temere: s-ar putea ca in 2012, inainte de alegeri sa lea dea oamenilor inapoi ce le-a luat, cu gandul ca in 2013 le taie iar pensiile si salariile. Trebuies a ne asiguram ca Basescu cu Boc nu se vor mai afla atunci in pozitia in care vor putea lua astfel de decizii", a mai comentat co-presedintele USL. Frunda: Opozitia a gresit ca nu a cerut suspendarea presedintelui in 2009 . [DOVADA CA PANA SI UN MAGHIAR POATE FI MAI ROMAN DECAT TRADATORII DIN OPOZITIA ACTUALA !EU SPUN CA IN OPOZITIA DIN ANUL 2009ERAU PREA MULTI TRADATORI , INFRACTORI ,PARAZITI IMBOGATITI PE SPATELE CONTRIBUABILILOR ! EVIDENT CA SI ACUM MAI SUNT TRADATORI CARE MENTIN PANA IN 2014PE SEFUL BANDEI STATALE!] Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca nu presedintele decide premierul, ci partidele din Parlament, sefului statului revenindu-i doar o sarcina formala. In opinia sa, Traian Basescu a incalcat grav Constitutia in 2009 cand i-a propus ca premieri pe Lucian Croitoru si Liviu Negoita, iar Opozitia trebuia sa sesizeze CCR si sa il suspende. Reactia senatorului UDMR a venit dupa ce, marti seara, presedintele Traian Basescu a anuntat partidele din USL ca nu este obligat de Constitutie sa desemneze premierul dorit de ele nici in cazul in care vor obtine la alegerile din 2012 peste 50%. "Trebuie citit cu multa atentie articolul 103 din Constitutie. (...) Sa fie atenti ca in Constitutia Romaniei se vorbeste de partidul care obtine 51% si nu de alianta. (...) Daca fuzioneaza e altceva, PNL-ul cu PSD-ul. Daca fuzioneaza si obtin 51%, sunt pe articolul 103. Ca alianta insa au o mare problema", a avertizat presedintele la B1TV. Articolul 103, alin.1 din Constitutie precizeaza: "Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament". ASA CUM SE DISCUTASE INITIAL IN GUVERNUL INFRICOSAT DE REVOLTA POPULARA ? FMI: Exista bani, guvernul decide daca ii baga in investitii sau majoreaza salariile Seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, a confirmat luni, la Antena3, ca Guvernul are la dispozitie banii necesari pentru o "crestere modesta" a salariilor, urmand sa decida daca o va face in acest an sau in 2012. "In termenii acestui an bugetul arata bine(...)Daca mai stam cateva luni si lucrurile arata la fel de bine, Guvernul poate sa aleaga ajustari modeste(...) Reprezinta o problema a guvernului daca ia initiativa in 2012, sau hotaraste ca reprezinta o prioritate in 2011", a declarat Franks la Antena3. Seful delegatiei FMI a mai subliniat ca si procentul de crestere va fi decis de guvernul Boc. "Nu vreau sa dictez guvernului, e decizia lor, dar trebuie sa pastram o anumita cifra rezonabila, sa nu se exagereze. S-ar putea sa fie aceptabila o crestere mica", a declarat Jefrey Franks. De asemenea, reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, a explicat ca toate analizele facute cu autoritatile romane au aratat ca exista posibilitatea ca "spatiul fiscal creat in aceasta perioada de timp sa poata fi folosit cu aceasta destinatie(...) Guvernul are posibilitatea sa acorde aceasta usoara crestere salariala, dar decizia apartine autoritatilor romane. Aceasta potentiala crestere nu afecteaza stabilitatea macroeconomica, dar trebuie ca tintele de deficit fiscal si de pondere a cheltuielilor cu personalul sa nu fie depasite". Tanasescu a mai explicat ca autoritatile romane au dreptul de a decide pentru ce folosesc banii economisiti, in conditiile in care analizele facute arata ca toate cheltuielile programante au avut o tendinta descrescatoare. "Decizia finala privind banii economisiti este o prerogativa a autoritatilor(...) Prudenta trebuie sa fie cea care sa isi puna amprenta", a mai atentionat Mihai Tanasescu.Discutiile pe acest subiect vin la scurt timp dupa ce delegatia FMI, CE si BM prezenta in Romania a prezentat concluziile acestei ultime vizite, iar seful delegatiei, Jeffrey Franks a afirmat ca Guvernul a creat premisele unei modeste reveniri a salariilor in 2011, subliniind insa ca aceasta ar fi conditionata de noi disponibilizari. "Guvernul va lua o decizie referitor la cat de mare va fi cresterea (salariilor bugetarilor -n.r.) sau momentul in care va fi adoptata. Nu ar fi intelept nici din partea mea, nici din partea lor, sa spunem in acest moment care va fi decizia. Din punctul lor de vedere (al Guvernului - n.r.) exista spatiu pentru cresterea salariilor, dar trebuie sa asteptam pana la acel moment pentru a fi siguri. Cresterea salariilor poate avea loc doar daca exista un numar satisfacator de angajati in sistemul bugetar. Exista inca o supraangajare in sectorul public", a spus Franks. Zvonul cresterii salariilor in acest an a fost lansat in urma cu cateva zile de un deputat PDL, acesta sustinand, la finalul intalnirii Comisiei de Buget, finante cu delegatia FMI, ca s-a discutat aceasta majorare cu un procent de 5%. Liderii coalitiei de guvernare ar fi decis, luni, ca salariile bugetarilor vor creste de la 1 octombrie, procentul de crestere urmand sa fie stabilit in functie de incasarile la bugetul de stat. Informatia a fost confirmata initial de Varujan Pambuccian, dezmintita de Kelemen Hunor si Emil Boc, iar la final chiar si de Pambuccian. Surse participante la intalnirea coalitiei de luni dimineata au declarat pentru Antena3 ca s-a decis majorarea salariilor de la 1 octombrie, iar pentru stabilirea procentului de crestere liderii coalitiei asteapta sa vada de cati bani va dispune statul dupa ce se inregistreaza si incasarile la finalul trimestrului III. Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian a confirmat informatia pentru Gandul. "S-a discutat despre un procent de majorare a salariilor de 5%, dar ramane sa mai discutam procentul cu care se vor majora. Sa vedem daca este o masura sustenabila", a declarat Varujan Pambuccian. In schimb, intrebat daca in coalitie s-a luat decizia majorarii salariilor bugetarilor incepand cu 2011, liderul UDMR Kelemen Hunor a raspuns ca nu. "Nu cunosc declaratiile lui Pambuccian, dar astfel de discutii astazi in coalitie nu au existat, privind octombrie 2011", a declarat Kelemen, pentru Newsin. Pambuccian revine asupra declaratiilor, dupa o convorbire cu premierul Boc Premierul Emil Boc si liderul grupului deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian au avut o discutie legata de modul in care au aparut in presa speculatiile privind cresterile salariale, Pambuccian precizand ca nu a facut nicio o afirmatie legata de cresteri incepand cu 1 octombrie 2011. "Domnul Varujan Pambuccian l-a asigurat pe premier ca nu a spus asa ceva", a declarat Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL. "Domnul Pambuccian este unul din membrii coalitiei foarte atent la chestiunile de risipa bugetara si de cedare populista in ceea ce priveste executarea bugetului. De altfel, domnia sa are in general viziuni destul de pesimiste in legatura cu viitorul si el este recunoscut in coalitie ca vocea care spune: 'Vor veni vremuri grele. Nu risipiti.'", a mai spus Sever Voinescu. 01 aug 2011, 21:13 | REALITATEA.NET Fostul premier vorbeşte într-un interviu pentru “Evenimentul Zilei” despre faptul că aşteaptă să fie readus în prim-planul politicii româneşti de către Traian Băsescu. UNDE SE SOLICITA A FI FOLOSIT PETRE ROMAN ?RASPUNSUL SE AFLA IN CV-UL SAU.,CACI A MAI FOST FOLOSIT SI PANA aCUM TOT IN ACELASI FEL IN DETRIMENTUL CETATENILOR ROMANI! Activitate parlamentară Petre Roman preşedintele Comisiei pentru apărare ordine publică şi siguranţă naţională; membru al delegatiei Parlamentului României la Adunarea Atlanticului de Nord; coraportor special al NATO; preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Adunarea Naţională a Republicii Franceze. 30.05 - București: Petre Roman, raportor pentru Balcani al Adunării Parlamentare Nato 30.05.2011 Petre Roman mărturiseşte că se foloseşte de toate prilejurile oferite de reuniuni sau discuţii individuale pentru a pleda cauza României în NATO. Actualitatea. (Moderator: R. C. Cristea; reporter: Liana Ionescu). Petre Roman, raportor pentru Balcani al Adunării Parlamentare Nato. Aflat la Vilnius, fostul lider PD Petre Roman, numit ieri raportor pentru Europa de sud-est al Adunării Parlamentare NATO, a acordat un interviu Europei Libere. Petre Roman a explicat că numirea sa se datorează în mare parte experienţei pe care a acumulat-o şi ca fost ministru de externe în legătură cu această zonă europeană: „A fost şi dorinţa mea , având în vedere că problema Balcanilor este deosebit de urgentă, să produc un raport care să conţină o posibilă strategie pentru Balcani”. Cât priveşte şansele României de a fi invitată să adere la NATO în 2002, dacă la summitul de la Praga se decide continuarea extinderii, Petre Roman este optimist: „...rămân la părerea că lărgirea, dacă va avea loc, va fi în primul rând despre România. Fiindcă noi suntem ţara, din punct de vedere al extinderii NATO, care contăm cel mai mult. [...] Sunt tot mai multe voci autorizate ale unor diplomaţi sau oameni politici din Statele Unite şi din Europa care spun că este nevoie de idei noi, de o strategie de alt tip, care să fie transatlantică. Şi totul indică că administraţia Bush are nevoie, este dispusă să se angajeze pe un drum mai apropiat de interesele aliaţilor europeni”. Mai mult, Petre Roman mărturiseşte că se foloseşte de toate prilejurile oferite de reuniuni mai mari sau discuţii individuale pentru a pleda cauza României în NATO. Delegatii ale Parlamentului României la organizatii parlamentare internationale: Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Uniunii Europei Occidentale - din mar. 2003 membru Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO membru Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Franceză - Senat Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Spaniei Șeful statului susține că cea mai potrivită alianță pentru România ar fi cea dintre PDL, PNL și UDMR. ”Eu, dacă mă întreabă ce tip de alianţă aş vedea posibilă şi utilă pentru România , eu aş spune categoric PDL cu PNL şi UDMR. N-aş stabili acum de unde va fi premierul. În orice caz, va trebui să fie un premier care în mod minimal să nu-şi vândă onoarea pentru a-şi ţine scaunul”, a afirmat Traian Băsescu.

    2
    2

  • turcu gina pe 27 Iul 2011, 19:46
    orice

    Cu regret spun dar sunteti penibila. Vorbiti mult si prost. Va ascult uneori pentru a ma distra. Nu spuneti nimic concret, real si cu probe. Azi, ati spus ca " domnul Igas nu a inteles o iota, adica putin macar". Iar v-ati facut de ras. Nu cunoasteti sensul cuvintelor sau aveti impresia ca vorbind mult lumea crede ca sunteti desteapta. Adevarul e si el pe undeva. Realitatea este ca faceti doar jocul patronului si ma intreb oare nu va este rusine sa acceptati sa lucrati pentru un tunator dovedit????Ce valoare mai au scolile facute cand lucrati pentru un astfel de om? Trezirea.

    11
    4

  • km.0 pe 19 Iul 2011, 18:16
    TOT DANA GRECU

    DACa-i punetzi o mitraliera in maini juri ca este o hitlerista inversunata , dar este de a lui....ochisori albastri... FELIX

    11
    4

  • km.0 pe 19 Iul 2011, 18:10
    dana grecu

    stimatzi tv-eisti A3 inainte de a intra in emisiune datzi-ii ceva de .....CAL MARE acestei macanitoare

    10
    5

  • MARIANA pe 15 Iul 2011, 00:11
    ORDINEA ZILEI

    MAMA, CE GURA ARE ACEASTA FEMEIE. OARE SI ACASA LATRA ASA DE MULT?.LASA -I SI PE INVITATII SA-SI SPUNA PAREREA,DACA NU AU IDEEI CA ALE TALE LATRII DE NU MAI POTI.

    13
    4
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod