Dana Grecu, familie si cariera

Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3.
Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3. Aici, alaturi de analistul politic, Radu Tudor, jurnalista intoarce pe toate partile evenimentele din fiecare zi si le dezbate in timpul emisiunii "La ordinea zilei".

Pentru a o cunoaste mai bine, am decis sa cel mai bine ar fi sa stam de vorba cu ea si iata ce a iesit!

Care este targetul emisiunii "La ordinea zilei" si cum se face selectia evenimentelor pe care le analizati?


"Ordinea zilei" se intimpla zilnic, de luni pana vineri, de la 4 la 6. Ne adresam oamenilor care vor sa fie informati, care vor sa ajunga repede la miezul problemei, care nu asteapta primetime-ul pentru a se dumiri in legatura cu un subiect.
De cele mai multe ori evenimentele se intampla intre 4 si 6. Asa ca tinem pasul cu ele, la cald. La "Ordinea Zilei" intoarcem pe toate fetele o stire astfel incat sa creionam contextul in care ea a aparut pe piata. Ne ajuta invitati avizati.

Cand si in ce circumstante ati inceput sa lucrati impreuna cu Radu Tudor?


Suntem parte a emisiunii "Ordinea Zilei" de la facerea ei. Faptul ca il consider pe Radu un reper pentru mine face neimportant detaliul ca ne-am cunoscut.

Cum este sa lucrati cu Radu Tudor?

 
E un tip orgolios, experimentat, atent la nuante si foarte credibil. E o nuca tare.
E greu sa-i ajungi la inima! Eu sunt naravasa, el asezat! Cineva a vazut ca asta ar putea fi o formula de succes. Tin la Radu ca la un prieten  bun.

Cum ati ajuns in televiziune?


Simplu. Am depus o cerere de angajare. Ma recomandau o facultate de profil pe care o absolvisem si Scoala BBC pentru televiziune.

Exista evenimente fara importanta carora stirile le dau greutate? Imi puteti da un exemplu din experienta dumneaovastra?


Toate evenimentele sunt importante. Discutia e pentru cine, cat de multi si de grei sunt cei care le vad importante.
Cat de abili sunt cei care traduc evenimentele. Unghiul de abordare este capital in a face dintr-un eveniment sters o stire de presa. 

 

Comentariile 151-190 din 190

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 22 Nov 2010, 12:22
    abuzuri

    Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1.De ce daca vine in contol A.P.C.-ul si nu-ti gaseste nimic in neregula se enerveaza si tot te amendeaza ca"altfel isi pierd postul"? 2.De ce cand vine in control I.T.M-ul "trebuie sa te amendeze ca altfel au de furca cu sefii"? 3.De ce functionarii publici platiti de noi contribuabilii mici si buni platnici se poarta cu noi ca si cum am fi niste sclavi?De ce ne umilesc si ne tin pe la usi din cauza greselilor lor in mare parte si ne amenintra cu controale ( la care au ei grija sa geseasca ceva amendabil).M-am saturat de notificari nejustificate.In tara asta te executa si dupa aceea trebuie sa le dovedesti pe timpul si nervii tai ca nu au dreptate.Si mai gasesti si vreunul pus pe pile care trebuie sa-ti rezolve problema si care "aaaaa-ie" daca-l zgudui mai tare si habar nu are pe ce lume e.Si stiti cum e vorba aceea "sa te fereasca Dumnezeu sa te pui cu prostu' " Si mai am foaret multe "de ce-uri " de genul acesta. Dupa ce ca abia ne taraim traim intr-o teroare permanenta si cred ca acest cuvant"teroare"este prea bland. Pa cei care ne haituiesc si iau si pielea de pe noi cine ii verifica?

    1
    0

  • perde silviu pe 21 Nov 2010, 06:20
    PDL

    As dori sa puneti o intrebarePDL-istilor care vin la emisiunea d-voastra Care este criteriul in PDL sa ajungi in functii importante? Raspunsul meu: SA fii cinic,fara scrupule Si sa ai permis de vinator sau pescar[deci sa fii mincinos]

    4
    0

  • florin pe 15 Nov 2010, 20:02
    valorile romaniei

    briliantele romaniei dana grecu si radu tudor! santeti buni dragilor! defapt cei mai buni !

    1
    2

  • alexandru pe 9 Nov 2010, 19:17
    abuz

    Sunt profesor si astazi s-a facut un mare abuz, cei de la guvernare au trimis o circulara in tara care obliga scolile sa retuneze cei 25% , din banii de concediu, deci din 1395 in urma primei taieri am ramas cu 830 iar azi in urma taierii cu cu inca 25% am ramas cu 600lei, in ce tara traim cand nu se mai respecta legea

    0
    0

  • iancu g. pe 31 Oct 2010, 21:38
    porta voce a lui Voiculescu

    Claudiule (cel din Blaj, stabilit in Spania), probabil ca unor persoane de teapa ta (persoane care au cam lipsit de la scoala, altfel nu se pot explica numeroasele greselile din text) le plac emisiunile incruntatei si "procuroarei voiculesciene", pentru ca sunteti mai usor de manipulat. Nu observati ca "antenistii" nu au pareri proprii si ca sunt porta voce a lui Voiculescu?!

    2
    0

  • Claudiu pe 29 Oct 2010, 10:38
    Recomandare pt. Dana Grecu si Radu Tudor

    Buna ziua ,ma numesc Claudiu de loc din Blaj. jud Alba,stabilit in Spania de 8 ani.Ce as vrea eu sa va spun: in primul rand i-mi place emisiunia pe care o face-ti,nu va lasa-ti intimida-ti de toate lichelele care va scriu tot felul de comentarii pupiboc si pupibase..Tineti-o tot asa.Tara geme si nu stiu incotro vom merge???Ma intrb asa singur oare nu li rusine sa apara tot felul de mascarici"" asa zisi parlamentari care cand le pui o intrebare se uita ca vitelul la poarta noua sau mai bine zis :: STAI SA-I INTREB PE TATICI MEI(BOC SI BASE),,Eu dupa parerea mea oameni nu trebuie sa vina la Bucuresti , ci sa faca ca la revolutie ...fiecare in orasul sau , dar toti!!! NE ESTE RUSINE CU TARA NOASTRA,,Se rad toti spanoli de noi!!,,Inca o intrbare si termin:: daca pe Ceausescu lau condamnat de GENOCID, pe astia de dupa revolutie incoace oare la ce pedeapsa se incadreaza??? eu am tot cautat in codul penal si nu gasesc nimic ..Va multumesc,sper ca ajunge mesajel meu la cine ma adresez..Fi-ti tari!!!! Sugestie:::invita-ti si cate un cetatean de rand sa vede-ti ce fata fac nerusina-ti astia

    2
    0

  • iulia pe 26 Oct 2010, 19:47
    -

    imi pare ca pierdem timt aiurea ...habar nu au ce este cu tara asta...sintem pe nicari ...dar ne impiedicam in amanunte ...normal ar fi ca asa cum am pus acest guvern !!!...asa sa il dam jos ...deci e normal sa facem referendum ...(nu am votata cu acest guvern(dar l-am acreditat noi toti ...pina acum!!!!ajunge nu mai vrem !!!!...cred ca e timpul sa decidem pt noi fara ajutorul celor care decid cu o galeata portocalie ...am speranta ca in tara asta sint mai multi votanti decit cei car3 nu au sens pt ceea ce detin"marele secret...votul care decide viiitorul lor "

    2
    0

  • anonim pe 18 Oct 2010, 19:16
    stimulente

    nu este normal ca stimulentele sa se dea numai la cei cu performanta avand salarii mari iar la cei cu salarii mici nu primesc nimic deoarece presteaza si ei munca in functie de locul de munca. Trebuie sa se tina cont ca toti lucreaza la fel si trebuie stimulati mai mult cei cu salarii mici fata de cei cu salarii mari

    0
    0

  • Cojocaru Florea pe 18 Oct 2010, 19:03
    Aniversarea dumneavoastra

    La mijloc de toamna ,de ziua dumneavoastra va doresc multa sanatate ,noroc si multe bucurii alaturi de cei dragi ! LA MULTI ANI DOAMNA SCUMPA!Pt dumneavoastra "TOATE CRIZANTEMELE TOAMNEI! Va multumesc pt tot ce faceti LA ORDINEA ZILEI!Cu respect ,un energetician de la Compl Eng TURCENI-GORJ

    2
    0

  • remus pe 30 Sep 2010, 22:10
    o femeie urata cu adevarat

    dana grecu s-a zbarcit de tot de la atata pupat in dos. nu am vazut o femeie mai urata ca asta. cand incepe sa tipe ca isterica zici ca este constipata. urata creatura.

    5
    1

  • cristi s pe 18 Sep 2010, 16:42
    pensii

    legea in vigoare este 63 femei 65 barbati pana in 2014!! (legea lui Marian Sarbu) deci asta a lui BOC este abureala pt.barbati ca pana in 2030, doar pt.femei. poate amintiti asta. respect

    0
    0

  • un om pe 16 Sep 2010, 15:51
    sa nu fiti ca ea

    Aceasta individa care se da mare scolita la BBC este o catastrofa. Mai mult este si isterica pe de asupra. Bai fatuc-o , pana nu verifici intreaga informatie nu te apuca sa te scalambai ca o tembela pe sticla. ,,Marele Tun" descoperit de tine si Mazare, alt dement, este de fapt tunul portocaliilor. Daca nu ai cunostiinta de datele problemei opreste-te demento. In locul lui Voiculescu te-as trimite sa lucrezi pentru mafiotul de Mazare, sa faca si din tine o mica proletara. Halal sa-ti fie !!!!!!!!! Daca i tu esti jurnalista.....vai mama noastra!!!!!!!!!!

    3
    2

  • stan delcioiu pe 13 Sep 2010, 22:35
    nihil sine deo

    of , ce pacat ca nu realiza-ti ca daca nu ar mai fi presa, cei care nu se lasa corupti gen dana grecu ,radu tudor , mircea badea,paula rusu,razvan dumitrescu ,moise guran, vrinceanu firea si altii sa ma scuze ca nu i-am enumerat pe toti sunt mult mai muti cu siguranta, ar fi vai mama noastrab near ,,incaleca de tot politicieni asa ca sa le spunem sarutmana si sa ne traiasca si la multi ani tuturor ! as vrea un fan club cu toti acesti monstrii sacrii ai mass-mediei, se vor scrie de ei peste zeci de ani ca de niste eroi id stan_fotografu@yahoo.com

    1
    1

  • screech pe 13 Aug 2010, 11:38
    TOT RESPECTUL

    AM TOT RESPECTUL PENTRU DVS.SI DOMNUL RADU TUDOR,VA CONSIDER O FORTA OBIECTIVA IN DOMENIUL POLITIC SI SOCIAL,VA ADMIR.CONSIDERATI CORECT SA SE REDUCA SALARIILE POMPIERILOR PRECUM SI NORMA DE HRANA DAR SA SE MANTINA SALARIILE DE MERIT,INCLUSIV SALARII DE MERIT DE 50%? ASTA IN CONDITIILE IN CARE SE ASTEAPTA DISPONIBILIZARI?RUSINE DOMNILOR POLITICIENI!!!

    0
    1

  • cotmangelu pe 5 Aug 2010, 19:25
    binitaria salveaza Romania

    stimata dna va rog sa faceti oexceptie si sa ma primiti ptr 3 minute in direct VA MULTUMESC ANTICIPATtel 0251483468

    1
    0

  • cotmangelu pe 5 Aug 2010, 19:25
    binitaria salveaza Romania

    stimata dna va rog sa faceti oexceptie si sa ma primiti ptr 3 minute in direct VA MULTUMESC ANTICIPATtel 0251483468

    0
    1

  • gheorghe pe 19 Iul 2010, 09:24
    Adoptie copil

    As ruga o emisiune despre adoptii. De ce trebuie sa treaca ani pana intri in poseseia unui copilas. de ce prefera statul sa cheltuiasca bani pentru crestea micutilor, de ce nu se umbla la Lege pentru o mai usoara cale spre adoptie. Noi am obtinut atestatul acum un an si nu am primit nici o veste acum am depus actele pentru reatestare si culmea trebuie sa o luam de la capat ca si cum acum am depune prima data. Rog un raspuns .Multumesc suntem din Prahova

    0
    1

  • KIKI pe 2 Iul 2010, 21:12
    Moderatori

    Doamna Firea si d-na Grecu fac ca postul Antena 3, de altfel foarte urmarit datorita celorlalti moderatori si invitati, mai ales d-l Mihai Gadea, d-l conf. Radu Voinea, d-na Oana Dobre, d-l V.Ciutacu, d-l Mircea Badea, d-l Mugur Ciuvica si nu in ultimul rand d-l prof. Valentin Stan, sa-si piarda telespectatorii ! D-na Firea nu pune accentul bine pe cuvinte! Nu o mai invitati pe d-na Tatoiu! Imi pare rau, dar aveti emisiuni decente si documentate!

    0
    2

  • dan pe 16 Iun 2010, 23:12
    Paiata

    Isterica asta cred ca confunda rolul de moderator cu cel de birjar; mahalagioaca nesimtita, cand o auzi cum le vorbeste invitatilor, iti doresti sa fi fost acolo si sa ii arzi una peste mutra. Dar e specific pentru sclavii de la antene; care scot spume pe gura, au fetele desfigurate in incercarea lor de a-l multumi pe stapan..

    3
    2

  • ana pe 28 Mai 2010, 12:58
    despre diminuări salariale

    Doamna Grecu, vă admir pentru felul cum conduceţi emisiunea, dar am o rugăminte, vă rog să-l întrebaţi pe Vlădescu ţi Şeitan cum pot să explice românilor bugetari cu salarii obişnuite să facă sacrificii când cei din ministerele pe care le conduc primesc stimulente ,,nesimţite", echivalentul a 3 salarii, iar cei din societăţile cu capital de stat care au pierderii şi salarii nesimţite, nici nu se pune problema să le reducă şi lor salariile,şi care sunt subvenţionaţi de către noi toţi. Vă rog să-i întrebaţi cum este posibil aşa ceva?

    0
    2

  • vili pe 13 Mai 2010, 16:09
    solidaritatea pd-l (l =lingai)

    Daca tot vor solidaritate de ce oare nu au cerut ca toti membrii de partid(pd-l) sa faca donatii, chete, etc.? Ca tot ei au toate posturile bine platite din acest stat!Si atunci se va vedea daca ai lor sunt chiar pd-l -isti! Ei sunt pd-l -isti numai cand iau bani de la stat si afaceri cu statu si noi platim ca fraierii!

    1
    1

  • Romeo pe 8 Apr 2010, 20:57
    Dana fii OM ! (ca nu prea dai dovada ca ai fi)

    nu te uita la ce-ti zice Florea asta(ca-i pupator de funduri) ca pe vremea lui Ceausescu sa-ti dea de gandit faptul ca lui Gabi i-a mai inchis Dumnezeu gura un pic...ca prea se credea BURICUL PAMANTULUI ...ai si tu familie si de ce sa traga ei pacatele tale ? ar fi bine sa gandesti mai mult inainte de a deschide gura si inainte de a incepe emisiunea roaga-te lui Dumnezeu (daca esti crestina) sa te ajute sa nu dai cu (bâta-n baltă)

    2
    0

  • manuela pe 1 Mar 2010, 21:32
    justitiara de Pitesti....

    Cand dai ochii peste cap , cand te agiti si cum spune o vorba de la noi, te framanti ca proasta la hora, cand te ia valul si iti inchipui ca scrie pe tine Zorro, cand rastalmacesti o stire si faci asocieri fortate... te mai numesti ziarist? Eu nu cred ca incruntatul vesnic si clipitul acela enervant precum si dorinta turbata de a avea mereu dreptate definesc jurnalismul Madam Grecu, un moderator trebuie sa aiba bunul simt sa il lase si pe amaratul de invitata care nu e antenist sa isi sustina parerea, trebuie sa il mai si asculti si pe el din cand in cand chiar daca nu iti convine. Ups, vorbeam de bun simt, scuze, dar se pare ca ati facut cei sapte ani de acasa la fara frecventa si spre deosebire de Basescu de a carui stare de sanatate va apuca brusc grija, dumneavoastra sunteti complet imuna la bun simt si sigur vaccinul nu a fost de la Cantacuzino, stiti, institutul acela unde se fabrica vaccinuri

    3
    2

  • cojocaru Florea pe 23 Feb 2010, 19:00
    La ordinea zilei!

    Doamna Dana va felicit pt tot ce faceti pt noi ,zi de zi si va spun cu sinceritate ,ca atunci cand sant liber ,emisiunea realizata de dumneavoastra,ocupa primul loc in agenda mea .Va saluta cu respect un oltean de la Gorj,care este si va fi de partea dumneavoastra in tot ceea ce faceti.Dumnezeu sa va ocroteasca pt ca AVEM MARE NEVOIE DE JURNALISTI DE TALIA DUMNEAVOASTRA,IN VREMURILE DE BEJENIE PRIN CARE TRECE POPORUL ROMAN.Inca odata va multumesc pt talentul de a demasca fata hidoasa a unor politicieni romani ,si va asigur inca odata de toata pretuirea mea.

    1
    1

  • faBel pe 17 Feb 2010, 12:12
    felicitari

    Doamna Grecu va felicit , marturisesc ca sint fascinata de emisiunile dvs., serios vorbind, ma uit cu mare placere si interes, aveti teme la obiect pe care le tratati cu obiectivitate, sinteti spontana, aveti o doza de nebunie in sensul foarte bun care face emisiunea interesanta si cred ca va potriviti cu Radu Tudor, pe care de asemenea il apreciez...BRAVO!!!

    1
    1

  • Florin Iordache pe 16 Feb 2010, 13:58
    DN 73C

    rugati-l pe Radu Tudor (sau pe Mircea Diaconu) sa mai faca un drum spre Cîmpulung pe DN 73C , ca a avut efect trecerea lor pe podul de la Piscani , care a fost reparat .Daca ajung , totusi, de la Pitesti pîna la acel pod si vor vorbi si despre cît de greu este sa mergi pe acest drum , poate efectul va fi similar .

    0
    1

  • mitica pe 19 Ian 2010, 17:40
    emisiunea de azi

    cred ca aveti o problema mare.nu stiti sa vorbiti cu invitatii si aveti o atitudine colerica.nu este in avantajul dumneavoastra.un mediator de presa nu face asa ceva .nu aveti coloane vertebrala si va mentineti numai punctul dumneavoastra de vede.ori schimbati numele emisiunii daca este a dumneavoastra.ceea ce este greu de crezut.

    2
    2

  • danglumetu pe 25 Dec 2009, 10:47
    Confirmare

    Descopar ca voiam sa scriu aproape tot ce a scris prof. Dinulescu la inceputul anului, e drept, ceva mai ...bolovanos! N-ai corectat nimic!...E clar ca asa esti "programata"! Sincera compasiune pentru barbatul care trebuie sa suporte o femeie asa gretoasa si caruia ii amintesc ca nu e singur...si sotul doamnei Firea e in aceeasi situatie! Daca citind aceste comentarii, statistic majoritar nefavorabile, nu se intimpla nimic...e clar ca prostitutia profesionala si-a gasit un cuib trainic la doamna Grecu!

    0
    1

  • paulgrojdi pe 24 Dec 2009, 16:56
    Dandana!

    Dandanao. Ai devenit prea patimasa soro in atacarea alora care spre disperarea sefului tau au castigat alegirile. Gata s-a terminat! Pleaca cu nebunu de Badea si ipocrita de Firea in concediu spalati-va intre voi pe cap daca mai aveti si reveniti la anu cu altceva! Asta cu Base a trecut si nu va mai cred nici parintii vostri. Vezi ca te ataci prea mult si asta dauneaza sanatatii tale si nu faci bine decat lui Felix si odraslelor lui.

    2
    2

  • CRINUL NEGRU pe 14 Dec 2009, 22:38
    STUDII ?

    -BANUIESC,CA IN FUNDUL MOLDOVEI E FOAMETE MARE SI CA SA AJUNGI SA TE PROSTITUEZI LA ANTENA 3 NU DIN COATE A DAT FATUCA.

    1
    2

  • stela pe 11 Dec 2009, 09:14
    copii abuzati si nu numai

    Filmul de cateva secunde dat pe toate posturile,din care se vede ca un copil este lovit,m-a pus pe ganduri, fiindca se poate intampla si mai rau.Din pacate nu pot sa va transmit acte,ca sa vedeti in Romania,in anul 2009,cum sunt tratati minorii.Rezolutia unui procuror din 02.04.2009,comunica:minorul daca traieste fara hrana,fara carte,nu-l afecteaza la dezvoltarea fizica,intelectuala sau morala,fiindca tatal minorului a aratat ca are bani,ca atare este exonerat de la obligatii.Dupa mine este condamnare prin infometare,parerea dvs.care este si ce se poate face?Multumiri

    0
    1

  • standelcioiu pe 10 Dec 2009, 17:26
    DESPRE EMISIUNILE LUI DANA GRECU

    uni sunt rautaciosi, vis a vis de dana grecu este o doamna absolut senzationala ,temperamentala , transanta , orgolioasa si cunoasteti proverbul: gura pacatosului adevar graieste o consider un simbol pentru jurnalisti romanii ca dealtfel si partenerul domniei sale radu tudor asta este, spune lucrurile pe nume daca ar avea toate televiziunile astfel de profesionisti sigur ar avea rating ridicat chiar mi-as dori un fan club dana grecu & radu tudor ,,sa ne traiti ,ca ne trebuiti " si nu sunt subiectiv ca sunt fotograf si am un minim de legatura dar sunt monstri sacrii (adevarat ,cu multi alti colegi din mass media) ai televiziunii ii idolatrizez astept discutii pe id.stan_fotografu@yahoo.com

    1
    2

  • mirela pe 20 Nov 2009, 18:50
    ma dezamagesti total mai pleaca si revino-ti i....grecu...

    da asa vreau sa pleci sa analizezi ca esti prea enervanta ;;;cvorbesti tare,repede.prostii.intrerupi.si vrei sa ai mereu dreptate.Nu-i frumos si corect dana nu ai singe ardelenesc (GRECU)esti d---teana%Radu t. a fost ptr.inceput acceptabil chiar placut .corect Ziceam jurnalit militar ....acum jurnalist impartial si tendita agresivitate rau .scandalagiu.OPRITI_VA!.

    1
    2

  • dinulescu pe 12 Nov 2009, 20:51
    dana=0

    nu inteleg cine o promoveaza si dece! eu cand o vad schimb programul! incearca sa vorbeasca liber dar de cele mai multe ore da cu oistea in gard!

    1
    2

  • tury pe 1 Nov 2009, 13:54
    gunoaie la tot pasul...ex. ionek

    ionekule tu ce scoala ai facut ....tu n-ai nicio vina singurul tau pacat e ca te-ai nascut viu scarbosenie umana

    1
    3

  • ionek pe 27 Oct 2009, 17:33
    respecte!

    Doamna, respectos va rog sa luati un penis in gura si sa lasati invitatii sa vorbeasca. M-as uita la Antena3 24 ore din 24 dar din cauza imputitei tale de gura si lipsei tale de respect pentru invitati, trebuie sa schimb postul.

    4
    2

  • Elena B. pe 15 Oct 2009, 18:07
    Un "Florin Piersic" al talkshow-urilor

    Scoala BBc sunt convinsa ca este una prestigioasa si sunt convinsa profesionista. dar unele lucruri nu se pot invata: - obiectivitatea fara nuante - ascultatea unui raspuns cap coada - evitarea ironiilor care "nu fac cinste" unui moderator profesionist - etc. ... parerea mea!

    1
    2

  • cetatean pe 6 Aug 2009, 10:22
    dg

    am uneori curiozitatea sa butonez tele...comanda sa vad ce si cum:la oz...bla bla bla ..ca face si drege ok am zis ..si tot asa la alate tvuri..in alta zi.idem...mai sa fie la dg ..numai sppume si nervi..unde este esenta si luciditatea...ex.de ce face /de ce nu face...uite ce a zis/de ce nu a zis...c-am esta este filosofia dg si mentorului ei...grea este munca pana in toamna ..dupe va veni criza daca nu iese cine trebuie sa iasa de la prezidentiale ...halal bbc.....ce spun colegii tai de la bbc?????????????

    1
    2

  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina pe 20 Ian 2009, 12:28
    Aveti o temere...

    Un timp, emisiunea era mai placuta. Acum incercati sa puneti monopol pe discutii, insistati prea mult pe aceeasi idee, desi poate este fara valoare, ati renuntat la comentariile telespectatorilor; nu toate sunt impertinente ;si in fond le puteti selecta. Doua sfaturi: - Nu mai invitati oameni recunoscuti ca demagogi, gen Orban, Canacheu etc. - Daca ati pus o intrebare, lasati invitatul sa vorbeasca si nu il bruiati; daca spune prostii dumneavoastra sunteti de vina. Trebuia sa stiti ce-i poate pielea.

    4
    0

  • tase pe 3 Sep 2008, 22:41
    MILOGEALA PENTRU JUDECATA

    Doresc sa va supun atentiei o grava problema , cu documente, despre bataia de joc la care sunt supusi justitiabilii in parchetele si tribunalele din Romania, acum cand ne laudam ca am intrat in UE. Daca va intereseaza subiectul pot demonstra cu probe ce mafie si cacialmaua luptei impotriva coruptiei duse de DNA. Va multumesc anticipat si astept sa fiu contactat si la tel 074009622

    0
    2
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod