Dana Grecu, familie si cariera

Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3.
Pe Dana Grecu o vezi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.00 la 18.00, la Antena 3. Aici, alaturi de analistul politic, Radu Tudor, jurnalista intoarce pe toate partile evenimentele din fiecare zi si le dezbate in timpul emisiunii "La ordinea zilei".

Pentru a o cunoaste mai bine, am decis sa cel mai bine ar fi sa stam de vorba cu ea si iata ce a iesit!

Care este targetul emisiunii "La ordinea zilei" si cum se face selectia evenimentelor pe care le analizati?


"Ordinea zilei" se intimpla zilnic, de luni pana vineri, de la 4 la 6. Ne adresam oamenilor care vor sa fie informati, care vor sa ajunga repede la miezul problemei, care nu asteapta primetime-ul pentru a se dumiri in legatura cu un subiect.
De cele mai multe ori evenimentele se intampla intre 4 si 6. Asa ca tinem pasul cu ele, la cald. La "Ordinea Zilei" intoarcem pe toate fetele o stire astfel incat sa creionam contextul in care ea a aparut pe piata. Ne ajuta invitati avizati.

Cand si in ce circumstante ati inceput sa lucrati impreuna cu Radu Tudor?


Suntem parte a emisiunii "Ordinea Zilei" de la facerea ei. Faptul ca il consider pe Radu un reper pentru mine face neimportant detaliul ca ne-am cunoscut.

Cum este sa lucrati cu Radu Tudor?

 
E un tip orgolios, experimentat, atent la nuante si foarte credibil. E o nuca tare.
E greu sa-i ajungi la inima! Eu sunt naravasa, el asezat! Cineva a vazut ca asta ar putea fi o formula de succes. Tin la Radu ca la un prieten  bun.

Cum ati ajuns in televiziune?


Simplu. Am depus o cerere de angajare. Ma recomandau o facultate de profil pe care o absolvisem si Scoala BBC pentru televiziune.

Exista evenimente fara importanta carora stirile le dau greutate? Imi puteti da un exemplu din experienta dumneaovastra?


Toate evenimentele sunt importante. Discutia e pentru cine, cat de multi si de grei sunt cei care le vad importante.
Cat de abili sunt cei care traduc evenimentele. Unghiul de abordare este capital in a face dintr-un eveniment sters o stire de presa. 

 

Comentariile 1-50 din 190

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 25 Oct 2016, 06:32
    Dana Grecu

    De cate ori o ascult trebuie sa-mi iau un bat sa ma apar, este o catea care latra tot timpul si nu stii cand sare sa te muste...

    0
    0

  • Cirneanu Eugeniu pe 3 Sep 2016, 19:04
    Doctrina

    Va aduc la cunostinta ca PRU are doctrina si program de guvernare.Nu mintiti lumea.

    0
    0

  • florin pe 29 Iun 2016, 19:38
    indemnizatii CA

    Intai ne informam si apoi ne aprindem. Indemnizatia de CA a pres. de la Eximbank este zero. Ce prezentati voi e salariul cu tot cu prime.

    0
    0

  • pop dan pe 11 Apr 2016, 20:07
    comisiile de la alegeri si cat se cheltuie.

    comisiile au inceput activitatea,din aceste comisii fac parte numai persoane juridice(verificati si o sa ramaneti uimiti cine fac parte din aceste comisii ) si sant platiti incepand cu data de azi 11/04 2016 cu aprximativ 85lei pe zi Faceti socoteala sa vedeti cati bani se cheltuie numai pentru o comisie,si faceti la nivel de tara sa vedeti ce sume ne costa.Vedeti membrii comisiilor ce funtii detin si ce cauta ei in aceste comisii.

    0
    0

  • ioan dancila pe 7 Apr 2016, 22:56
    vrajitoare si astrologi

    Imi pare rau dar se intampla ceva cu dumneavoastra, cu judecatile dumneavoastra, judecati pe care familia mea le-a apreciat foarte mult.Pana nu demult!Ramanem nedumeriti cum credeti intr-o influenta caraghioasa numerelor si.... nu credeti in influenta ticaloasa a vrajitoarelor(!?).Va scriu ca matematician, hai sa spunem si un cunoscator al rolului numerelor in viata , autor al volumului "1,2,3...,show" de curand aparut. Cu simpatie, Ioan Dancila

    0
    0

  • anamaria pe 19 Feb 2016, 21:08
    Dana GreKu

    Sunteti penibila ,lacrimogena ,prea plina de testosteron si va recomand calmante pentru stabilitate psihica .Frustrarea de a va pierde miille de euro e patetica .

    3
    0

  • scaunasu fredi pe 13 Feb 2016, 19:54
    invitatii danei grecu

    Dana Grecu Se pare ca nu mai ai subiecte serioase. Daca mai aduci numerologi, ghicitori, sau alti idioti, care desi spun ca nu au cunstinta despre fizica pamantului, pot prevedea ziua si ora unui cutremur ne jignesti pe noi telespectatorii. Poate vrei sa acoperi zona lasata libera de Dan Diaconescu. Este jenant ce faci, sau poate vrei , sa ne trimiti catre alte televiziuni. Multumesc pt. emisiunile serioase ! SDF

    1
    0

  • martin raluca pe 22 Dec 2015, 20:28
    marirea veniturilor alesilor

    de ce despre pensia de handicap nu vorbeste nimeni. pensia de handicap este in momentul de fata 272 ron.

    0
    0

  • jesica pe 21 Dec 2015, 21:18
    intrebare

    doamna Grecu in emisiunea dum va alegeti persoanele de ce se mai numeste televiziune daca nu poate veni oricine sa-si spuna durerea se aveam asa incredere in dum va respectam dar cred ca in emisiunea dum ajunge doar cei ce dau mita

    0
    0

  • paula pe 7 Dec 2015, 19:59
    umilinta

    doamna dana va rog sa ma ajutati nu pot da stirea pe post dar e ceva ce nu ati mai intalnit va implor din suflet ajutatima nu sunt un caz social am deranjat o persoana eu am mers la un spital sami fac niste analize a venit si acea persoana a aranjat cu doctorita si ce credeti ma scos drogata nu am vazut in viata mea asa ceva nu beau nu fumez am mers la mai multe instituti nu mia gasit acel diagnostic am56 ami 2 fete la facultate si in urma cu33 de ani am mai luat un copil cei murise parinti merit sa fiu ajutata facetimi un cadou azi de ziua mea filofteia jur nu am vazut in viata mea o tigara va astept cu un telefon 0736152936 vasi putea fi parinte in genunghi va rog ajutatima am scris si un sms dom ionascu avocat domnul care iubeste dreptatea numi apartine e-mail asa ca varog sunatima pot veni si fetele in emisiune dar confidentional ar rade colegi de ele imagunea lor va multumesc si multa sanatate

    0
    0

  • ana sandu pe 9 Aug 2015, 12:50
    un invitat nesuferit!!!!!!!!!!!!

    PENTRU RADU TUDOR ! Nu vrem sa-l mai vedem pe ecran (poate doar in filme, in rol de taran ) pe Mircea Diaconu ,acest individ mort dupa castiguri ,dupa bani ,a cersit umbland prin tara dupa voturi de europarlamentar ca voia salar mare ,nu se satura de bani ,ce a facut ca europarlamentar??? PACAT pentru RADU TUDOR (ii admir gandirea !) ,dar cu acest invitat se face de ras si ne face de ras !

    1
    2

  • Iacob Marina pe 30 Apr 2015, 17:19
    intrebare

    Doamna Dana , am77 de ani si va iubesc asa cum o iubesc pe fata mea .Va admir , va respect ,pentru emisiunile pe care le faceti , acelas respect si admiratie si pentru Domnul Radu Tudor , amandoi sunteti pentru mine un reper in a analiza evenimentele politice si sociale ale zilei . Sunt pur si simplu indurerata ca nu va mai vad la ANT 3 . Draga doamna Dana , va rog din suflet , nu cunosc motivul pentru care nu mai exista emisiunea "La Ordinea Zilei " dar oricare ar fi acest motiv , as vrea sa stiti ca va doresc ,dumneavoastra si familiei dumneavoastra , tot ajutorul lui Dumnezeu pentru ceea ce doriti sa realizati in viitor si multa,multa SANATATE ! Si va mai doresc multa putere de a trece peste rautatile lumii , sunteti desteapta , frumoasa , energica , fiti si curajoasa si optimista ! Pentru cei ca dumneavoastra , viata este , totusi , frumoasa !

    1
    0

  • roman maria pe 27 Apr 2015, 16:07
    danuta

    fara nicio indoiala,esti cea mai buna din cadrul trustului-esti draguta plina de aplomb si extraordinar de echidistanta cu stirile pe care le prezinti.la emisiunea ta nu ma plctisesc.,scuze,sunt incepatoare la computer - pui punctul pe i ,ai multa logica in gandire punctezi f.bine ideile,imi placi f.mult.

    0
    0

  • ADRIAN P pe 1 Oct 2014, 12:13
    PRESTATIA DANEI GRECU IN EMISIUNEA "LA ORDINEA ZILEI"

    APRECIEZ POSTUL TV ANTENA 3. DANA GRECU STRICA IMAGINEA ACESTUI POST. ESTE UN JURNALIST NEIFORMAT SI UN MODERATOR EXECRABIL. ESTE CA UN NEG MARE SI URIT PE CHIPUL UNEI FETE FRUMOASE. ESTE OBOSITOARE SI FOARTE SUBIECTIVA. VORBESTE MULT SI PROST, INTRERUPE INVITATII IMEDIAT CE INCEP SA VORBEASCA, ARE UN LIMBAJ SI O ATITUDINE GENERALA DE MAHALA. DOMNULE GIDEA, AR TREBUI SA VA GINDITI SA O ... PROMOVATI CA DE DAT AFARA BANUIESC CA NU O VETI FACE.

    1
    2

  • Doru Dascalu pe 8 Aug 2014, 19:31
    Dreptate este asta?

    Am fost împușcat în decembrie 1989, și dacă o perioadă am fost mândru că sunt revoluționar, acum a ajuns să-mi fie scârbă de mine și regret durerile prin care am trecut, și asta numai unor români otrepe, golani, impostori, tupeiști, oameni care au dureri în koor de ceilalți, respectiv mass media românească și în special grupul Intact. Niște oameni care au ca scop ratingul și banii din publicitate. Tupeu de tupeu ca la Dana Grecu, Firea și altele ca ele nu vezi mereu. Aceste muieri au ajuns unde au ajuns că au știut unde să dea cu koorul. Niște mahalagioaice așa zis titrate. Și dacă în primii ani de audio vizual se putea dădea doar 9 minute de publicitate pe oră conform legii, acești mafioți de moguli împreună cu mafioții din parlament cărora nu le-au mai luat bani pe publicitatea electorală din campanie, au dus prezența publicității la un timp scăpat de sub orice control. De aceea m-am pyșat și mă pyș pe cei care lucrează la CNA. Și adică OTV a emis dintr-o garsonieră și Grecu mănâncă căkt că trebuiesc studiouri mari ca să faci televiziune?! Frate cât căkt trebuie să mănânci și vitele românești să te creadă?! Acum odată cu arestarea varanului m-am uitat la antena 3, și mă conving încă odată că televiziunea în România este făcută pentru proști. Așa că opresc televizorul.

    3
    3

  • mihai pe 27 Feb 2014, 20:45
    emisiunea de azi 27.02.2014

    Nu doresc să intru în nici o polemica cu nimeni,nu sunt pro şi nici contra faţă de cineva.sunt un simplu privitor al programlor ANTENEI 3 inclusiv al emisiunea LA ORDINEA ZILEI.Cu regret va spun că la emisiunea DANEI GRECU nu o să mai mai uit pentru că de mai multe ori dezinformează.Ultimul ezemplu problema cu arborarea drapelului unguresc şi în ce condiţii se face acest lucru.Noroc de RADU TUDOR că o mai scoate din c...........Multa vorbarie goală.Îidoresc DANEI GRECU multa sănătate şi lumină.

    2
    2

  • gicu politicu pe 24 Feb 2014, 16:17
    sunteti buni-cinste voua

    domnilor,o parere,daca nu ar fi jurnalisti de la antena3,ar fi vai si amar de popu-la-tie de popor,politicieni si vorbesc de cei de la varf,si-ar bate joc de noi,fara ca noi sa nu stim nimic,numai inaltului profesionalism al acestor jurnalisti,fara nicio deosebire,aflam furaciunile politicienilor,cum ar fi;impropietarire cu case de la stat,cumparari si vanzari la suprapret de case,terenuri,favoruri insusiri de bunuri si multe altele pe care antena3 ni le prezinta si le urmarim cu interes seara de seara,ar fi multe de zis dar inchi prin a le multumi de felul in care ne instiinteaza c evenimentele zilnice,cinste lor.

    3
    0

  • Elena pe 23 Ian 2014, 20:18
    dana grecu si compania

    In ultima perioada, jurnalistii postului ANTENA3,devin aserviti PSDului,premierului,un "mic'dictator "ministrilor psd.SUNTATACATI cu inversunare toti ministri PNL,partidul PNL,precum si CRIN ANTONESCU.In schimb, cand un psdist are probleme se fac valuri in apararea acestuia.Referitor la tragedia aviatica sunt vinovati"liberalii", in viziunea antenei3.ocolind cu buna stiinta "deranjarea" adevaratilor raspunzatori de balbaiala din acea zi.""

    1
    2

  • ana pe 2 Dec 2013, 16:00
    basista dana

    dana grecu e basista dar nu vrea sa recunoasca findca nu ar mai lucra la antena 3--RUSINE DANA GRECU

    6
    4

  • costas pandu pe 30 Oct 2013, 07:01
    rudotel

    cand ti s-a facut ultima evaluare psihiatrica?

    5
    2

  • iosif balazs pe 19 Oct 2013, 17:28
    de ce il urasti pe ponta?

    ma uit la ant.3 de 5 ani zi de zile.dana nu pierd nici o emisiune deal tau.dar de un timp cind pronunti cuvintul ponta,ochii se fac mici gura seintareste se vede ura pe care o aveti. inpotriva lui ponta .nu ma mir doar ai votat cu base.faci joc duplu.sati fie rusine.plus nu lasi timp invitatilor sati raspunda.daca nuti convine, spui numa o secunda si gata leai inchis gura.

    6
    1

  • Argesanu pe 8 Sep 2013, 10:40
    Rosia Montana

    PSD face tot ce a stiut: sta cu pleoapa pe buzunarele noastre si pe instrainarea resurselor fara sa-i fi improprietarit cineva nici pe ei si nici pe oricare alti alesi. La alegeri, nu pomenesc de"vanzari" umilitoare si pt.papuasi ori africani, ca apoi sa scormoneasca ca gaina in avutul tarii dupa o margica, valorile instrainandu-le.In 2014 trebuie sa lichideze si cu OMV; altfel, pateste ca regimul Nastase.Jos labele de pe Rosia Montana si celelalte.

    1
    1

  • stan delcioiu pe 15 Aug 2013, 15:38
    dana grecu

    nici nu realizati cit de saraci am fi fost daca nu exista antena 3 , dana grecu si toti cei de-acolo le multumesc din toata inima poate sunt subiectiv ca sunt fotograf dar cred ca este un mare adevar filmari & foto-0764520969

    1
    1

  • Dr.M. Man pe 27 Iul 2013, 12:13
    invectivele la adresa Danei Grecu

    Moderatorul trebuie sa dinamizeze discutiile. Doamna Grecu este dinamica, e pitesteanca. Cu siguranta stie in ce consta rolul unui moderator. Ma indiuesc ca atunci cind afi;eaza naivitate si este naiva. Este o tehnica. Subscriu la critica prrivind corbirea peste interlocutor. Mai doresc sa aud de la cap la coada ce are de spus invitatul din opozitie, in special atunci cand se afla in incurcatura.Este important sa se vada ca se afla in incurcatura si electorii sa constate pe cine au adus la putere in scrutinul trecut.Domnul Voiculescu nu este cuiva simpatic dar nu este moderator si editor ci finantator. Stiti fara finantare nu exista programe TV.....

    0
    0

  • gogu pe 2 Mai 2013, 12:24
    apreciere personala

    Stimata doamna Grecu. Ati devenit o persoana greu de suportat prin emisiunile dvs. Vi se citeste ura pe figura,mai ales cand vorbiti despre primul ministru al tarii. Chiar nu puteti intelege ca tara noastra nu poate si nu trebuie sa fie condusa dupa ideile pe care le debitati fara discernamant? De unde vine aceasta ura? Va urmaream cu bucurie dar cred ca ati reusit sa faceti ceeace spunea presedintele si anume sa nu ne mai uitam la antena 3. Va rog sa va ganditi daca merita acest post apreciat sa suporte ura si interesele dvs. Cu speranta in schimbare si in revenirea emisiunii dvs in prim plan.

    5
    4

  • ionda nicoleta pe 3 Apr 2013, 19:16
    numirile la DNA DIICOT etc

    nu inteleg de ce Ponta isi bate joc de noi alegatorii lor

    3
    3

  • Iancu Rutau pe 3 Apr 2013, 16:30
    Grecu

    Are soricul gros Dana Grecu Birjareasa....Daca voiculescu varsa parale asta o face ras si pe mama sa...

    7
    2

  • valeria pe 31 Mar 2013, 19:23
    Interviul cu d-l prim -ministru din 30 martie la Antena 3

    Deși nu-l agreez deloc pe acest prim-ministru ,atitudinea d-tale de aseară cu acest om este sub orice nivel !Te pretinzi un bun jurnalist dar nu ești ,impreună cu toată echipa Antenei 3 .Se vede de la o poștă că interviurile sunt comandate de la centru,sunteți niște simple marionete ale unui om controversat de toată lumea,care se crede dumnezeul României.Iată că nu este!Se va duce în curând unde îi va hotărî Dumnezeu cel adevărat,adică la pârnaie,iar toți de la Antena 3 ce veți face,stimabililor,că nu cred că vă va primi vreo televiziune,prea v-ați murdărit sufletul,și ați sărutat papucii acestui informator al securității,care de pe vremea lui Ceaușesu știa să facă din alb negru și din negru alb.De ce fuge de justiție?și se ascunde de ea fugind ca un laș?De ce nu este un om onorabil?Stănculescu plătește pentru greșelile lui dar el ,nu .Le va plăti,stimată doamnă,orcât se va ascunde.Iar d-ta ai luat chipul și înfățișarea stăpânului d-tale:arogantă,tupeistă peste poate(ai în față pe prim -ministru a țării.)Nu dumneata sugerezi ce să facă unul sau altul,sau dai soluții politice cu atîta înverșunare...!Se citește răutatea pe față .După ce pleacă Voiculesu, sugerează-i d-lui Mircea Badea sî meargă la Circul Globus,ar avea mai mult succes.Vă dau un pronostic:va veni vânt de primăvară și la Antena 3.

    2
    3

  • Cosma Elena Anca pe 4 Feb 2013, 11:08
    Comentariu la comentarii

    Sunt de-a dreptul uluita de comentariile idioate pe care le fac unii cu privire la Dana Grecu. Nu stiu de unde provin acesti oameni ,nu stiu pe cine servesc,nu stiu daca sunt romani si nu stiu daca ei au inteles vreodata mesajul transmis de inimoasa Dana Grecu si impecabilul Radu Tudor,doi jurnalisti cum rar am vazut pana acum .Ii urmaresc cu placere seara de seara si daca uneori Dana Grecu o lasa mai moale, o face pentru sanatatea ei si a familiei ei.Un lucru este sigur ,in perceptia mea : Dana Grecu nu este ambivalenta! As vota Radu Tudor - presedinte al Romaniei si Dana Grecu - prim ministru! Pacat ca nu avem oameni ca ei si in politica romaneasca.

    2
    11

  • anonim pe 1 Feb 2013, 18:52
    REALITATE

    DANA GRECU=INCAPABILA,AGITATA,NESIMTITA.Seamana cu o cioara care sta pe o craca si croncane ca asa trebuie.sta incruntata ca si cum ar gandi profund la discutiile din platou cand ea se gandeste cum sa ajunga acasa si sa se uite la desene animate.vaide viata ei

    15
    5

  • stanescu georgeta pe 29 Ian 2013, 17:04
    sclavi la noi in Romania

    Doamna Grecu este prea mult de spus cele intampinate de mine la un camin privat de batrani , as vrea sa fiu contactata de dv. deoarece nu pot e lesne de inteles ...banii am muncit mai mult ca o sclava , ingrijind singura 23 batrani fara pauze si sunt multe de spus din cauza administratorei care din cauza dansei nu este o administrare onesta si cinstita. Va rog contactati-ma la nr. telefon0761539553 , vreau un avocat dar banii au pus stapanire pe noi.

    1
    3

  • constantinescu viorel pe 22 Ian 2013, 22:20
    mici probleme...nationale

    vreau sa comunic telefonic cu Dana Grecu sau Radu Tudor....am trimis un mail pentru Dana Grecu pe adresa antenei 3...

    0
    0

  • Enache pe 20 Ian 2013, 20:00
    Aveti dreptate

    Domnule Iorgu,recunosc am gresit scriind cuvantul jignire in felul acela(mai rau ca la clasa a-I-a)desi atunci pe moment am vazut ca ceva nu este in regula,dar m-a furat memoria.Totusi nu pot fi de acord cu acel comentariu dur si jignitor la adresa unei Doamne,care prin emisiunea pe care o realizeaza,si cu ajutorul unor invitati de marca,incearca sa ne faca sa intelegem niste masuri politice,luate de actualii guvenanti(actuala putere-fie ca sunt de stanga sau de dreapta).Cred ca nu trebuie sa fim partinitori atunci cand facem astfel de comentarii,si,mai cred ca,trebuie sa venim cu argumente bine documentate ca sa combatem pe cel care greseste din subiectivism.Omai spun inca odata:nimeni nu este perfect si nu sunt de acord sa ne apostrofam pe sceasta cale.Va multumesc,ca mi-ati facut acea observatie dar o meritam.Cu respect va spun la revedere.

    0
    2

  • IORGU pe 15 Ian 2013, 19:29
    ENACHE VASILE

    Dl.Vasile, cuvintul jicnire probabil este similar cu jignire si vine de la verbul a jigni.Vorbiti si scrieti corect romaneste caci dupa nume se pare ca sunteti roman 100%

    0
    0

  • Enache Vasile pe 10 Ian 2013, 11:00
    Respectul in comentariile de pe Internet

    Buna ziua tuturor .Vreau aici,in acest comentariu sa-mi exprim indignarea ,fata de un comentariu jicnitor redactat de un cetatean pe nume gheorghe gheorghe ,pe care l-am citit,in pagina de la Stirea zilei din 09.01.2012,fata de realizatoarea emisiunii D-na Dana Grecu.Nu inteleg de ce trebuie sa ne jicnim pe internet cand avem posibilitatea sa ne exprimam liber parerile referitoare la anumite emisiuni.Indiferent ca facem parte dintr-un partid sau nu ,ca avem studii superioare sau nu,avem dreptul sa comentam si sa ne exprimam in scris opiniile in paginile de pe Internet,dar in mod civilizat si fara ranchiuna.Se cunoaste faptul ca nu putem acoperi toate domeniile de activitate in dorinta noastra de cunoastere.Se cunoaste faptul ca se mai si greseste in exprimarea verbala chiar de catre specialisti in comunicare,asta nu inseamna ca putem jicni persoanele care prin mijloacele mass media incearca sa ne informeze,sa ne educe, sa ne aduca la cunostinta ultimile noutati.Nimeni nu este perfect,iar emisiunea La ordinea zilei,intra in casele multor cetateni care astepta de la realizatorii si invitatii ei,sa-i faca sa intelega fenomenele si evnimetele politice ale zilei,chiar daca pe alocuri mai este si partizana.De subiectivism nu scapa nimeni,societatea in care traim si evolutia noastra ,a fiecaruia dintre noi,ne face sa fim mai mult sau mai putin partinici.Aceasta nu inseamna ca trebuie sa jicnim, sa apostrofam sau sa fim duri cu cei care fac eforturi sa ne aduca la cunostinta noutati.Nu va obliga nimeni sa va uitati la anumite posturi de televiziune daca nu va plac realizatorii sau invitatii lor.Codul manierelor elegante ne obliga sa ne respectam intre noi,sa ne respectam parintii, frati, surorile iar barbatii sa respecte femeile.Poate domnul de mai sus se mai gandeste si la acest aspect.Am vazut ca se pricepe la domeniul juridic,dar vreau sa-i reamintesc faptul ca, daca procurorul nu-i prezinta probe incriminatorii despre un prezumtiv infractor,judecatorul nu poate elibera mandat de arestare(numai daca face abuz-dar cine-si permite asta?)La revedere si sper sa fim mai intelegatori cu cei care gresesc.

    0
    0

  • Irina Topor pe 19 Dec 2012, 01:07
    ref. la eisiunea din 18.12.ac. privind inzapezirila din MOLDOVA

    FELICITARI!!!! Prin eisiunea din ac. seara ati reusit sa miscati lucrurile din loc. Datorita emisiunii din ac. seara ministrul MAI era in zona (Moldova ), pentru a se informa de la fata locului si a lua masuri.Sunteti singurii care trageti SEMNALE DE ALARMA DESPRE REALITATILE DIN TARA. Tineti-o tot asa!!!! Suntem alaturi de voi.( am 65 de ani si sunt din BUCURESTI ) I

    2
    2

  • sorin pe 11 Dec 2012, 19:44
    fizionomia ta

    Esti cea mai urata cucuvea din cate am vazut..Semeni leit cu Ana Pauker..

    8
    2

  • Nicu Pitesti pe 4 Dec 2012, 14:56
    Ce pot face banii din om!

    Fiind din Pitesti, o cunosc pe Dana Grecu inca de cand era la TV locala; o urmaream cu placere, remarcand de fiecare data ascutimea mintii ei si nu in ultimul rand aspectul fizic! Atat pe ea cat si pe actualii colegi ai ei de la antena 3, banii lui FELIX i-au schimbat atat de mult, incat nu-si vor mai reveni niciodata! Au acumulat o rautate in ei de neimaginat; Basescu a devenit obsesia lor de zi si noapte, incat au capatat ticuri nervoase si rictusuri ale fetelor... ma refer aici la ea, Radu Tudor, Razvan Dumitrescu, Mihai Gadea si alti cati-va, dar sub nici o forma la derbedeii de Ciutacu, Badea, Stancu, Stoicescu si alte laturi!!! Sunteti bolnavi cronici dragii mei! mai mult de 5-10 min/seara, nu pot urmari acest post; este mai mult decat o mizerie!

    7
    1

  • CRACIUN FLORIAN-REMUS pe 30 Nov 2012, 00:02
    emisiunea cea mai realizata a d-lui gadea din 29. 11.2012.orele 23.

    dana vreau sa spun ca sensibilitatea pe care ai avuto in seara de 29. 11. 2012. am avuto si eu dar este adevarat copiiiii sunt viitorul familia si nu in ultimul rand adoua familie este colegii de munka un exemplu Danei i-a placut si ii place chiar sa familiarizat cu colegii si colegele de la antena 3.....cel mai frumos a fost inbracata aceea fetita in tinuta de jandarm (jandarmerita) dar m-am intors cum se zice in popor daca a zis ca nu doreste sa se faca JANDARMERITA.

    1
    2

  • duncia emilia pe 17 Nov 2012, 11:24
    despre alegeri

    Cind vad in emisiune candidati si de dreapta si de stinga si tu ca moderatoare sa discutati despre planuri viabile si curind aplicabile pentru imbunatatirea viieti celor ce le cere votul?oare este posibil,iar tu sa nu mai fii stapinita de ura si patima?

    5
    0

  • NECULAI pe 15 Nov 2012, 10:04
    REF.EMISIUNEA "la ordinea zilei"

    Domnule Radu,ca invitat permanent la emisiune,va rugam sa o ajutati pe Dana Grecu sa vorbeasca mai putin,sa fie sincera daca este sau nu Basista,sa nu ne zapaceasca cu vocaliza sa,sa nu fie cu c----l in sapte lintre,sa fie deschisa si sincera asa cu trebuie sa fie un cimentator de televiziune. Nu pot sa o mai suport fapt ce ma determia sa navighezi pe alte posturi ca ANIMALUTE,SPORT,etc, Va multumesc si va apreciez limbajul.

    6
    0

  • neculai pe 15 Nov 2012, 09:50
    Referitor modul de realizare a emisiunei "La ordinea zilei"

    Admir curajul ei,dar i-l consider duplicitar.Este in mers cu vremea.Osciliaza asupra celor spuse. Nu este hotarata pe cine sa blameze si cu cine sa se de-a bine.Parerea mea strict personala fara a fi influentat de multitudinea parerilor si comentariilor la adresa si activitatea Dvs,consider ca mai aveti de invatat cum trebuie sa va purtati cu un invitat,sa-l lasati sa-si expuna parerea,si numai daca aveti alta convingeresa interveniti, Procedati ca la piata.Verificativa atitudinea si hotarativa cu cine si pe cine.Portocaliul care distruge pa Romani sau pa Romanii cinstiti. Mu ma las influentat de alte comentarii dar am ajuns sa nu va mai suport.Sunteti ca o moara hodorogita.Ce vreti sa invatati pe nervii nostrii. Fii rezonabila cucoana,si intoarcete in Trivale de undea-i venit.

    6
    0

  • Luminita pe 18 Oct 2012, 16:33
    la multi ani

    La multi ani Dana Grecu! Sa-ti dea D-zeu multa sanatate ,sa te fereasca de toate gandurile negre si de toate relele. Urmaresc emisiunea ta zi de zi , de ani de zile, te respect pentru curajul tau, te consider prietena si, zi de zi, cand iti inchei emisiunea, ma gandesc cu drag la tine si la Radu si ma rog sa va fereasca Dzeu de toata ura . Sim acest gand este valabil pentru toti de la Antena 3. Va iubesc, va respect si va doresc numai bine. Cu mult drag, Luminita din Iasi.

    1
    6

  • sonia pe 10 Aug 2012, 20:04
    cum scapam de basescu

    va pot informa ca gasca lui basescu trimite oameni prin parcuri in locurile iunde stau pensionari incercand sa-i deruteze, dandu-se drept persoane obisnuite si zicand ca lumea il vrea pe basescu ca nu mai el a facut bine tarii si alte magarii de acest gen. un vecin mi-a spus ca pensionarii din parc vorbesc de bine de basescu pana azi cand am fost cu cainele intr-un loc aproape de casa mea unde vin multi pensionari si la un moment dat o femeie devarsta a doua spre 50 ani a inceput sa vorbeasca de basescu astfel incat sa tragi concluzia ca emite o parere generala basescu e satana - daca nu stiatii

    5
    10

  • VALENTINA pe 8 Aug 2012, 12:56
    PRESEDINTELE DEMIS

    DANA SI RADU VA URMARESC CU INTERES SI CE AM DEDUS EU DIN TOT ACEST TIMP UITANDU-MA LA VOI, LA ANTENA 3 .LUCRURILE SUNT CLARE PENTRU NOI. AM INTELES CA LISTELE NU CORESPUND REALITATIISI CA SA NU SE MAI FACA ATATA TAM -TAM TREBUIE SA SE ANULEZE CVORUMUL MAI ALES CA EL NU ESTE OBLIGATORU IN UNIUNEA EUROPEANA SI A FOST PUS TOCMAI PT. CA TRAIAN BASESCU SA NU POATA FI DEMIS.SA NU UITATI CA S-A SESIZAT DE OAMENI CA LISTELE NU CORESPUND REALITATII IN TIMP CE VOTAU SI PENTRU CA SA NU SE MAI COMPLICE TOTUL SA SIMPLIFICAM PRIN ANULAREA CVORUMULUI. VINA ESTE A LOR PT. CA NU AUDAT LISTE CORECTE MODIFICATEPANA LA 31 MARTIE 2012 .

    2
    8

  • nu are importanta pe 7 Aug 2012, 20:54
    Despre CATEAUA DANA GRECU

    Vaca nebuna, catea turbata, venin puturos du-te acasa si varsa-ti veninul acolo !!!!

    17
    7

  • cris pe 2 Aug 2012, 20:03
    discutii Sova

    Doamna Dana cu parere de rau vreau sa va spun ca sinteti o tipa pe linga penibila si puscariabila ,m-ai sa va spuna si bunul d-stra coleg Radu Tudor pe fata ca sinteti si proasta in fata miilor de persoane care se uita la emisiunile antenei 3.probabil ca va va taxa si colegul d-stra mascariciul retardat (Mircea B)urmare la situatia creata azi la emisiunea d-stra

    15
    11

  • ioana pe 1 Aug 2012, 19:38
    un comentariu de la alegeri

    In ziua votolui am avut ocazia sa aud ceva fara sa vreau.un reprezentant de la consulatul din Castellon a mers la o biserica si a anuntat la final ,caci daca se merge la vom vom fi exclusi din comunitatea Europeana.

    3
    8

  • D-P-S pe 30 Iul 2012, 17:07
    Calitatea jurnalismului

    Stimata doamna Grecu, v-am urmarit des la emisiunile in prealabilul referendului. Eu traiesc de 41 ani in vestul Europei si urmaresc emisiunile politice din principalele tari europene. Daca vreti un comentar simplu, pot sa va spun, ca felul de jurnalism slugarnic pe care il practicati, ma dezgusta. Nu are nimic cu jurnalismul de calitate, care e intai si intai obligat adevarului. Pe de alta parte, imi este mila de dumneavoastra, ca trebuie cu asa metode, sa va castigati painea zilnica.

    14
    10

  • Adrian pe 27 Iul 2012, 11:23
    Rusine

    Nu ti-e rusine ma femeie ? Scoala valoreaza fix un rahat daca esti o sluga si un rahat de om. Esti putreda!

    17
    13
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod