Dan Bittman a vrut să părăsească formaţia Holograf

Solistul formaţiei Holograf a vorbit cu Cristi Hrubaru, la Rock FM, despre perioada în care nu a putut cânta, afirmând că s-a gândit chiar să renunţe la muzică.

Dan Bittman a mărturisit că a vorbit cu membrii trupei şi le-a propus să-i găsească un înlocuitor, pentru a nu pierde banii pe care urmau să-i primească pentru concerte. „Eu am vorbit de mai multe ori cu Edi (Petroşel) şi-i spuneam: Ia gândiţi-vă voi mai bine la cineva, că staţi de pomană. Voi măcar puteţi să faceţi ceva. Eu, aşa, cu gâtul ăsta deocamdată n-am ce face“, a spus Bittman.

„Mă gândeam să-i spun lui Cristi Minculescu să treacă la o audiţie pe la voi“, a râs Hrubaru.

„Cristi şi Brenciu erau zilele trecute pe la poartă, pe acolo“, a glumit şi Bittman.

Cântăreţul a vorbit şi despre perioada următoare şi a spus că acum poate susţine concerte de o oră şi că îi pare rău că a anulat toate cântările din luna februarie. „Am început, încet, încet, să mai repetăm. Deja concertele de o oră, o oră şi ceva le putem duce foarte bine până la capăt. Probabil că de luna viitoare suntem 'back in business'. Chiar începuse să ne pară rău că am anulat concertele din februarie.

Le-am anulat mai mult din frică, pentru că nu se ştia exact ce se întâmplă: vocea vine, nu vine, nu puteai să rişti“, a încheiat artistul.

20 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod