Dakota Johnson și Chris Martin așteaptă un copil? Indiciile din imagini

Petrecerea dată de Dakota Johnson și Chris Martin suscită speculații


Sean Penn, în vârstă de 58 de ani, și Melanie Griffith (61 de ani) s-au simțit foarte bine și au stat de vorbă afară, la o țigară. Actorul părea că este la el acasă, îmbrăcat în jeanși, tricou gri petrol și încălțat cu șlapi, în timp ce fosta soție a lui Banderas a optat pentru o rochie albă cu mâneci lungi, strânsă la talie cu o curea din piele maro cu două catarame, iar în picioare ea a avea o pereche de pantofi maro și șosete colorate - o ținută care o întinerea.

Don Johnson (68 de ani) a venit la petrecere cu o mașină sport argintie, aducând un cadou imens, o păpușă de inspirație medievală.

Dakota Johnson și Chris Martin s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și sunt împreună din octombrie anul trecut.

Actrița în vârstă de 28 de ani și solistul trupei Coldplay au evitat să discute public despre relația lor. "Nu vorbesc despre asta. Dar sunt foarte fericită", a precizat vedeta din "Fifty Shades of Grey" într-un interviu pentru ediția din noiembrie a revistei Tatler.

Părinții Dakotei au vorbit, însă, deschis despre relația ei. Melanie Griffith a mărturisit că îl place pe Chris: "Îl ador! Dar ea e foarte reținută despre viața sa și respect asta", a spus actrița.
La rândul său, Don Johnson a declarat că rockerul ar fi un soț bun pentru fiica lui: "Este un băiat bun.
L-am întâlnit și când vrei să-ți vezi copiii fericiți nu mai contează sub ce formă. Ăsta e scopul, asta e cheia. Este un muzician foarte talentat (...) Am știut imediat că e potrivit pentru ea (...)."



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod