Dakota Johnson atacă Hollywood-ul pentru că mama sa nu-și mai găsește de lucru

Vedeta din „Fifty Shades of Grey“ acuză industria filmului că lasă pe dinafară actrițele în vârstă, pentru că Melanie Griffith nu mai prinde niciun rol la 58 de ani.

Dakota Johnson e decisă să spună lucrurilor pe nume. "Al naibii de brutală", a caracterizat ea industria filmului, pe care o acuză că le discriminează pe actriţele în vârstă, marginalizându-le pentru a le face loc starurilor tinere.

Fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson a declarat într-un interviu care va fi publicat în ediţia din februarie a revistei Vogue că mama sa şi bunica sa, de asemenea actriţă, Tippi Hedren (85 de ani), nu mai primesc roluri pentru că sunt considerate bătrâne. "De ce nu apare mama în filme? Este o actriţă extraordinară.

De ce nu apare bunica mea în filme? Această industrie este al naibii de brutală", a spus Dakota.

Actriţa este de părere că Hollywood-ul pune prea mult accent pe actorii tineri, în detrimentul starurilor cu experienţă care au intrat într-un con de umbră dar care mai au multe de făcut în această industrie.

Vedeta a mărturisit că a ajutat-o mult faptul că provine dintr-o familie cu o poziţie importantă la Hollywod a ajutat-o mult la începutul carierei. "Credeţi că asta mi-a deschis mai multe uşi? Da.
Mulţi ştiu numele meu"
, a recunoscut ea.

Pe lângă opiniile incisive, Dakota Johnson a realizat pentru Vogue şi o şedinţă foto interesantă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bucur pe 5 Ian 2016, 21:40
    Actorii joaca si sunt angajati in teatre

    Acesti "actori" care nu sunt angajati nu a fost niciodata actori adevarati, doar vedete promovate pe baza de nuri (ca sa nu zic mai mult) si care acum la varsta a 2-a normal ca nu mai intereseaza niciun producator/regizor.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod