Daiana, un artist de care vom mai auzi

Sincera sa fiu, in momentul in care am stabilit intalnirea cu Diana Bisinicu, fosta componenta a trupei Pops, mi-am inchipuit ca o sa vorbesc cu o tanara plina de aere, gata oricand de shopping si... atat.
Sincera sa fiu, in momentul in care am stabilit intalnirea cu Diana Bisinicu, fosta componenta a trupei Pops, mi-am inchipuit ca o sa vorbesc cu o tanara plina de aere, gata oricand de shopping si... atat. Total eronat! Diana Bisinicu este o tanara preocupata de arta (balet, muzica), de afacerea pe care o are si de apartamentul in curs de amenajare.

Intalnirea era pregatita pentru ora 16.00, insa am ajuns mai devreme si am zis ca ar fi bine sa dau o raita prin magazinul artistei sa vad care sunt draperiile si perdelele pe care le propune. Surpriza, din nou! Diana era aici intre zeci de telefoane si lucruri de rezolvat. Dupa ce am servit o prajitura si un pahar de suc, am decis sa coboram intr-un loc mai linistit in care sa discutam despre cariera, afacere si viata personala. Iata ce am aflat...

Ce pregatesti pe plan muzica?


Am foarte multe proiect pe care, intr-o oarecare masura, nu as vrea sa le dezvolt pentru ca sunt putin superstitioasa si pana nu fac ceva nu vreau sa dezvalui, pentru ca cine stie ce se intampla. Pot sa spun ca am inregistrat un album care se numeste "Dance with Daiana", contine 9 piese facute de Connect-R si Felipe. Sunt piese foarte ritmate, foarte vesele, ma caracterizeaza pentru ca asa sunt eu. Probabil ca va fi lansat in toamna. Despre proiectele celelalte prefer sa vorbesc mai tarziu.

Care este primul single si care va fi piesa pentru videoclip?


Prima piesa pe care am lansat-o de pe acest album se cheama "Asika Dance". Toata lumea ma intreba ce inseamna "Asika". "Asika" este un dans portughez si pentru ca este o piesa foarte exotica am ales ca si imaginea mea sa fie una exotica. Am doua dansatoare mulatre, dansul este la fel, foarte exotic.

Este o piesa care deja ruleaza in cluburi si am avut surpriza sa aflu ca piesa mea ruleaza si in Canada, in cluburi. Acesta este un lucru pe care l-am aflat intr-o seara de la o doamna care se afla in acelasi club in care am cantat eu. M-a tras de maneca si mi-a spus ca ea este din Canada si ca stie piesa de acolo, unde ruleaza de 3 saptamani.

La noi pe radio o putem auzi?


Deocamdata nu, pentru ca nu stiam exact care este piesa care va beneficia de videoclip. Una este sa ruleze o piesa pe radio, in cluburi sau sa o cant eu pe la emisiuni si alta este sa faci clip. Sunt cateva piese foarte bune si de aceea am stat, am testat piata, si am ajuns la concluzia ca cea mai potrivita piesa pentru videoclip este "Asika Dance ".

Am vazut ca in Romania se poarta acum sa se lanseze un single si abia apoi sa se lanseze albumul cu un videoclip, nu neaparat la piesa aleasa initial.


Da, pentru ca totusi este primul meu album solo, este albumul meu de debut si nu-mi permit sa promovez orice piesa. Si atunci era clar ca trebuia sa stau, sa testez piata, sa vad care este reactia publicului si abia apoi sa ma hotarasc care este piesa potrivita.

Iti era teama ca o data ce te vei lansa solo o sa se faca in continuare legatura cu Pops?


Int-o oarecare masura, eu m-am lansat solo din decembrie. Am concerte mai mereu, apar la diverse emisiuni, aparitii in presa am. Insa, nu ma deranjeaza ca se face in continuare aceasta asociere cu Pops, pentru ca trebuie sa recunoastem ca acesta este proiectul care m-a lansat, este proiectul meu de suflet.

Fiecare varsta are etapele ei, orice inceput are si un sfarsit. Trebuia sa se intample si asta pentru ca in momentul in care ne-am lansat eram niste copile si atunci cand ne-am maturizat si ne-am dat seama ca toate avem personalitati foarte puternice si ca fiecare isi doreste altceva, am considerat ca fiecare trebuie sa mearga pe drumul ei. Chiar daca acum inca se mai spune despre mine ca sunt Diana ex-Pops, nu ma deranjeaza pentru ca atata timp cand trupa s-a destramat cand era in varf, este chiar foarte bine pentru mine.

Crezi ca exista o legatura intre destramarea Pops si destramarea ASIA?


Nu exista nicio legatura. Noi ne-am destramat, asa cum am zis si mai devreme, pentru ca fiecare dintre noi voiam altceva. A fost pur si simplu o coincidenta ca ambele trupe s-au destramat in acelasi timp. Ceea ce conteaza este ca in toti cei patru ani de zile in care am fost impreuna am fost acolo unde a vrut Dumnezeu, in primul rand, si acolo unde am vrut noi sa fim.

Despre tine se stie ca esti si o foarte buna dansatoare. Ce ne poti spune despre acest subiect?


Este adevarat. Iubesc dansul. Prima dragoste a vietii mele a fost baletul, pentru ca am facut cursuri de balet. Imi place foarte mult sa dansez. Nu accept ideea de a ma duce pe scena numai ca sa cant. Sunt o fire foarte energica si intotdeauna cant, dansez si dau tot ce-i mai bun din mine pe scena.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • malina pe 1 Mai 2010, 12:11
    magazinul Dianei

    Buna Doina, de curand am fost si eu intamplator in magazinul Dianei si am ramas impresionata de ce am vazut acolo, mi-au placut foarte multe modele din magazin, chiar am si cumparat, iar pretul pot spune ca este foarte ok. Magazinul este pe Soseaua Panduri, vis-a-vis de Academia Militara, langa restaurantul Casa Latina, la et 1.

    1
    0

  • doina blotor pe 17 Feb 2010, 10:45
    magazinul pentru perdele si draperii

    Buna ziua, Va rog, sa aveti amabilitatea sa-mi comunicati la adresa rubricata, unde se afla magazinul de perdele si draperii (afacerea Dianei). Sunt interesata pentru aceste produse si doresc sa vizitez magazinul. Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt. Cu stima, Doina

    0
    1

  • bejan.mariamonica pe 7 Oct 2008, 08:38
    graba

    te-am admirat de cand ai intrat in formatia POP si m-am asteptat sa apari in scurt timp si solo dar tu sti ce motive ai avut de nu ai facut asa. Sper ca nu a fost din cauza ca te-a luat valul si te-ai culcat pe o ureche. Acum trebuie sa tragi tare saaaa muncesti mult, sa pui mare accent pe timbrul acela placut si particular pe care il are vocea ta si pe felul personal de a pronunta si arcuii bezele asta iti da farmec. Atentie la greutatea corporala mai lasa 2-3 kg, nu mai mult!!!! ca nu se mai poarta si subliniaza-ti feminitatea prin tinute de tip clasic. Eu cred ca o asa cantareata ne lipseste. Nu vezi ca nu e nici una asa? Toate se zbantuie si atat. Tu ai talent si voce sanatoasa ai grija de ele. De ca e graba? Pai la tinerete ai alta tinuta a pielii, alta sclipire in privire si alt tonus. De aceea.

    0
    1

  • mary pe 6 Sep 2008, 13:39
    e frumoasa diana

    Cum sa nu aiba o afcere la vrsta de 23 de ani asta inseamna ca are si bani a avut noroc cu trupa pops si asa sa lansat pe piata ma bucur ca nu o deranjeaza ca inca ii se mai zice diana ex pops oricum a avut noroc si deaia are si o afacere sa fim seriosi

    1
    0

  • martina pe 30 Aug 2008, 11:21
    imi place mult de ea

    Felicitari Diana ptr interviu, ptr tot ceea ce si reusit sa faci si ca la varsta de 23 de ani ai o afacere, o cariera in muzica si multe planuri de viitor. iti tinem pumnii.

    1
    0

  • Maria pe 30 Aug 2008, 05:54
    asika dance

    asika nu este un dans portughez(m-am informat si sursele mele sunt originare de acolo)defapt este unul indian si provine din Orissa, India dintr-un orasel cu acelas nume Asika!in fine asta e ce am aflat.Parerea mea,documenteaza-te intai sa dai un interviu ca totusi,sa fim sincere,esti un star pana la urma.pupici

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod