Cuvântul pe care bona angajată de Kate Middleton nu are voie să-l pronunțe

Există un cuvânt banal pe care prințul George și sora lui, prințesa Charlotte, nu-l vor auzi rostit de bona lor. Iată motivul!
"Copii". Acesta este termenul pe care bona copiilor ducesei de Cambridge nu are voie să-l pronunțe când li se adresează acestora. George, în vârstă de cinci ani, și sora lui în vârstă de trei ani nu sunt numiți niciodată "copii" când se află acasă, la Palatul Kensington.

Oricât de ciudat ar părea, există un motiv serios pentru care bona lor, Maria Borrallo, care apare deseori în spatele micuților când aceștia sunt fotografiați, nu are voie să pronunțe cuvântul respectiv.
"Cuvântul <<copil>> e interzis. Este o marcă a respectului pentru copii ca persoane", a explicat Louise Heren, expertă în monarhia britanică, pentru ziarul The Mirror.

Acest principiu formulat de școala de bone de elită de la Norland College este respectat cu strictețe de Maria Borrallo, care lucrează pentru Prințul William și Kate Middleton din anul 2014. El crează un sens al normalității pentru copiii din familia regală și îi face să conștientizeze că trebuie să fie serioși, relatează Yahoo!.
"Așa se evită necazurile. Maria se asigură astfel că atunci când ei coboară din avioane, ținându-și mama de mână zâmbind și făcând cu mâna mulțimilor, nu încep să plângă, să țipe sau să facă crize teribile de supărare", a explicat experta menționată pentru The Sun.

"Bonele nu trebuie să fie foarte stricte. Dacă bonele de la Norland poartă uniforme care le fac să pară demodate, asta nu înseamnă că mesajul e demodat. Nu-i niciun nonsens aici", a mai spus Louise Heren.

Colegiul Norland a fost înființat în 1982 și instruiește cele mai pregătite bone din lume.
Potrivit site-ului instituției, toate bonele de la Norland sunt practiciene experimentate, se adaptează ușor la mediul în care lucrează și respectă modul în care părinții vor să fie îngrijiți copiii lor. "Bonele știu tot, de la conducerea auto defensivă până la problemele de securitate pentru a avea grijă de o viitoare regină sau un viitor rege", a declarat anterior Victoria Murphy, comentator în domeniul monarhiei pentru ABC News.

Deși nu-i numește copii pe prinții George și Charlotte, Maria îi învață în schimb cuvinte în spaniolă, limba sa maternă; Kate a dezvăluit că băiețelul ei poate conta deja pe un 10 la limba spaniolă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod