„Cușca“ pentru telefon: Invenția din 1800 care te scapă de dependența de mobil

Un dispozitiv bazat pe o descoperire din secolul al XIX-lea te ajută să ții telefonul mobil închis, ca să nu te mai tenteze să-l folosești.
O cutie cu formă hexagonală te ajută să-ți telefonul închis. Block costă 99 de euro și se bazează pe principiul folosit de cușca Faraday, inventată în 1836 de cercetătorul englez Michael Faraday, care blochează câmpurile electromagnetice.

Cu ajutorul unui strat din aluminiu, Block disipează orice curent electric generat de câmpurile electromagnetice interne sau externe, inclusiv Wi-Fi și alte semnale ale telefonului. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să-și pună telefonul în această cutie și să închidă capacul; astfel, mobilul nu mai va mai capta niciun semnal, astfel că nu va mai recepta niciun apel și nicio rețea Wi-Fi.

Creat de designerul olandez Ernst Koning în colaborare cu antreprenorii Fabian Sapthu, Sidney Vollmer și Daan van Dam, dispozitivul Block este încăpător, în interior fiind spațiu pentru șapte telefoane.
Asta îl face ideal pentru ședințe sau alte momente în care mai mulți utilizatori au nevoie de timp petrecut împreună fără distragerea atenției de către telefoane, informează agenția Ferrari Press.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod