Cursa finală a lui Keith Flint: Ultima imagine cu solistul trupei Prodigy înainte de a muri

Keith Flint a avut o viață agitată. El trecuse prin dependența de droguri, medicamente și alcool, iar divorțul l-a cufundat în întunericul depresiei


Flint avea un istoric de consumator înrăit de droguri și a mărturisit că a folosit cannabis, cocaină și mult alcool înainte de a deveni dependent de medicamente. De altfel, prietenii lui se temeau că nu va ajunge la vârsta de 40 de ani, relatează Daily Mail. El mărturisise că a vrut să-și pună capăt zilelor cu ani în urmă, dar nu a avut curaj.

"Am fost un laș", le-a spus el apropiaților.

Starul era o figură emblematică a muzicii britanice și internaționale, remarcându-se prin stilul plin de energie, dar şi prin aspectul fizic extravagant, în special prin coafura şi tatuajele sale.

Născut în Redbridge, estul Londrei, el s-a mutat în copilărie în Braintree, Essex, şi l-a cunoscut pe cofondatorul trupei The Prodigy, Liam Howlett, într-un club de noapte local, scrie Daily Mail.

Flint a fost la început dansatorul trupei şi și-a făcut debutul ca solist cu piesa "Firestarter", cea care l-a făcut celebru în toată lumea.

Trupa The Prodigy a devenit celebră cu hituri precum "Firestarter" şi "Breathe" şi este cunoscută pentru fuziunea stilurilor techno, breakbeat şi acid house, fuziune consolidată în petrecerile ilegale de pe scena rave britanică şi în atitudinea lor antisistem.

The Prodigy a fost înfiinţată în 1990, iar primul album, "Experience", a fost lansat în 1992, fiind urmat de "Music for the Jilted Generation" (1994), "The Fat of the Land" (1997), "Always Outnumbered, Never Outgunned" (2004), "Invaders Must Die" (2009) şi "The Day Is My Enemy" (2015).

Printre piesele care au adus faimă grupului se numără "Voodoo People", "No good", "Firestarter", "Breathe" şi "Smack My Bitch Up".

Nominalizată la două premii Grammy şi cu vânzări de peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, trupa a primit numeroase distincţii, precum două Brit Awards, trei MTV Video Music Awards şi cinci MTV Europe Music Awards.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod