Curiosul caz al lui Hugh Jackman: Soţia lui are 61 de ani şi e fericit cu ea

În aprilie, actorul australian a postat pe Instagram o imagine de acum 20 de ani în care apărea alături de soţia lui


Hugh Jackman şi Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996, după ce s-au cunoscut cu un an înainte, în timpul filmărilor pentru serialul TV "Correlli". Împreună au adoptat doi copii - Oscar, în vârstă de 16 ani, şi Ava, în vârstă de 11 ani.

"Ea este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat vreodată şi e din ce în ce mai tare", a spus anul trecut Hugh Jackman, la The Ellen DeGeneres Show.

Menţionând că soţia lui l-a susţinut de-a lungul carierei, chiar şi înainte ca el să se bucure de succesul de astăzi, starul a dezvăluit şi care este sloganul lui preferat: "O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită".

Câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", Hugh Jackman, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax.
Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lidia pe 12 Aug 2017, 00:35
    oameni si societate murdara si penibila!

    Ti se face sila sa vezi cum murdaresc toti papagalii un cuplu frumos doar pt simplul fapt ca cei 2 se iubesc si nu se triseaza sau despart.Rusine mizerabililor de mai sus si rusine societatii pt ce a ajuns!

    0
    0

  • xyz pe 12 Iun 2017, 14:40
    iar....

    Sa te spargi de ris, nu alta! Voi chiar credeti toate ineptiile "scuipate" de celebritati? Pt. linistea ta si a altora, Hugh este gay, asa ca....

    1
    4

  • Fred pe 11 Iun 2017, 09:19
    gerontofil

    Vai,imi pare rau de el.Cum poti sta 21 de ani langa o asa mumie plina cu viermi?

    1
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod