Cupluri la Hollywood

Cupluri se fac si desfac mereu la Hollywood. Sunt frumosi celebri sibogati, dar asta nu-i opreste pe ei sa insele sau pe ele sa ierte,cum este Jennifer Lopez si Kylie Minogue sau sa nu mai indure, precumUma Thurman. Se mai fac si schimburi, cum au procedat fostele perechiBritney & Justin si Cameron & Jared, si totul in lumina reflectoarelor.

Britney si Jared, razbunatori si indragostiti
Jared Leto, dupa o relatie de 4 ani cu Cameron Diaz se refugieaza inbratele lui Britney, care si ea a suferit o despartire dureroasa de primadragoste, Justin. Este public faptul ca Justin si Cameron sunt impreuna,asa ca probabil Britney si Jared vor numai sa se consoleze reciproc. Insasunt si zvouri ca ei sunt indragostiti cu adevarat, deoarece au fostvazuti in diverite locuri publice sarutandu-se tandru. Este ionic,dar poate le e mai bine asa.

Kevin Costner la a doua casnicie
Kevin Costner isi incearca norocul la a doua casnicie dupa un mariaj de16 ani cu Cindy Silva, iubita lui din liceu. Aceasta i-a cerut in urmadivortului 40 de milioane de dolari, insa Kevin nu pare foarte afectatde acet lucru. El s-a indragostit de Christine Baumgartner, careia i-asi cerut mana; despre ea declara ca este prima femeie pe care se simteconfortabil sa o sarute in public si pe care le-o poate prezenta cumandrie copiilor sai din casatoria anterioara.

Uma Thurman divorteaza de Ethan Hawke
S-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Gattaca" si de atunciau fost de nedespartit si un cuplu foarte invidiat la Hollywood. InsaUma s-a simtit foarte ofensata in momentul in care a aflat ca AngelinaJolie (partenera din filmul "Taking lives") l-a sarutat pasional si elnu a opus rezistenta. Picatura care a umplut paharul a fost relatia luicu fotomodelul Jen Perzo. Uma, mama a doi copii, declara ca nu suportastatutul de femeie inselata.

Kylie trece peste aventura lui Olivier
Kilie Minogue l-a intalnit pe Olivier Martinez in februarie si de atuncia urmat o dragoste cu nabadai pana cand Angelina Jolie si-a "bagat din noucoada". Umbla vorba prin Hollywood ca Olivier Martinez a cedat avansurilorAngelinei. Cum a auzit, Kylie si-a lasat balta proiectele si a mers sa-lsupravegheze pe platoul de filmare al peliculei "Taking lives". Acolonu au fost certuri, insa atmosfera a fost foarte incordata.

Jenifer Lopez, incornorata dar iertatoare
Dupa ce a fost umilita public din cauza aventurii lui Ben Affleck cudoua stripteuse, Jennifer Lopez a decis sa nu amane nunta. Probabilca in urma a doua casnicii ratate, ea s-a hotarat in sfarsit sa facacompromisuri de dragul ei si nu cel al presei. Cu imaginea sifonata,dar cu inelul de logodna la mana, ea a stabilit o noua data a nuntii,si anume 14 septembrie.

Justin si Cameron au relatie o publica
Justin Timberlake, considerat cel mai sexy barbat din industria muzicalasi ingerul lui Charlie, Cameron Diaz au fost vazuti in diferite cluburidin Miami sarutandu-se pasional. Ei, poate in asta nu este nimic deosebit,dar in unele cazuri, si mama lui Justin era prezenta la intalnirea lor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod