Cununie pe ascuns: Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în secret

Ceremonia a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Los Angeles. Pe 24 mai, la Paris, cei doi vor organiza o petrecere de nuntă extravagantă, cu 200 de invitaţi.

Deși data și locul nunții sunt deja stabilite, vedeta de televiziune şi celebrul rapper sunt deja soț și soție. Cei doi, logodiți din octombrie 2013, s-au căsătorit civil la sfârşitul săptămânii trecute, la Los Angeles, în cadrul unei ceremonii private, a declarat o sursă pentru publicația Life & Style.

"Kim și Kanye sunt acum căsătoriți cu acte. Au obținut permisul de căsătorie în California, în urmă cu câteva zile"
, a spus persoana respectivă.

Cele două staruri au fost văzute sâmbătă la aeroportul internațional din Los Angeles, în timp ce se pregăteau să zboare spre New York. Fetița lor, North, în vârstă de zece luni, nu se afla cu ei, relatează cotidianul britanic Daily Mail, care precizează că vedetele nu purtau inelele de logodnă.

Ceremonia prin care Kim și Kanye au devenit soț și soție va fi urmată de o petrecere de nuntă extravagantă, pe 24 mai, la Paris, unde vor fi în jur de 200 de invitaţi.

Zvonuri despre iminența cununiei civile au apărut de mai multe săptămâni, după ce presa a scris că legile din Franța impun o ședere de cel puțin 40 de zile în această țară pentru cuplurile care vor să se căsătorească. Contactați de cotidianul Daily Mail, reprezentanții starurilor nu au dorit să comenteze informațiile.

Kim și Kanye au ]nceput deja pregătirile pentru nunta de pe 24 mai, care va fi un eveniment fastuos.

Ei au călătorit de mai multe ori la Pari, iar potrivit unor surse citate de presa americană, au ales ținutele pe care le vor purta în ziua cea mare, punând la punct și cele mai importante detalii ale nunții.

Cei aproximativ 200 de invitaţi vor fi cazaţi la Hotelul Trianon Palace, situat în apropiere de Versailles. "Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu pungi de cadouri cu sticle de şampanie Bollinger de 365 de euro bucata, produse cosmetice Creme de la Mer, suvenire handmade cu iniţialele lui Kim şi Kane brodate cu cristale Swarovski, parfumuri franţuzeşti şi vouchere în valoare de 180 de euro pentru şedinţe de SPA în incinta hotelului", a povestit sursa citată de revista Life & Style.

Kim Kardashian şi Kanye West sunt împreună din 2012. Ea este protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, și totodată actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile sale financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013, notează agenția Mediafax.



Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007.

West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.



Apariția controversată de pe coperta revistei Vogue reprezintă apogeul celebrității de care se bucură Kim și Kanye, care formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul mondial.
Numărul din luna aprilie al ediției americane a revistei Vogue a stabilit un record de vânzări, de aproximativ 500.000 de exemplare, depăşind ediţiile dedicate cântăreţei Beyoncé şi primei doamne a SUA, Michelle Obama. Daily Mail a scris că numărul care a avut pe copertă cuplul Kim Kardashian - Kanye West a fost vândut în aproximativ 500.000 de exemplare, în timp ce ediţia dedicată cântăreţei Beyoncé a fost vândută în peste 350.000 de exemplare, iar cea dedicată lui Michelle Obama, în aproape 300.000 de exemplare.

Adăugând şi abonamentele de pe piaţa din SUA, se estimează că vânzările totale ale ediţiei Vogue din aprilie au depăşit 1,2 milioane de exemplare, informează Daily Mail.

Pe coperta revistei, Kim Kardashian a apărut îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West a fost fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

"Este un vis devenit realitate! Mulţumesc revistei Vogue pentru această copertă!", a scris Kim Kardashian, ulterior, pe contul ei de Twitter.



Conform unei surse citate de Variety, Kanye West ar fi încercat în 2013 să o convingă pe Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, să o aleagă pe Kim Kardashian pentru a apărea pe coperta publicaţiei. Wintour ar fi refuzat iniţial, numind-o pe Kardashian drept "cel mai îngrozitor lucru (apărut, n.r.) de la sandalele purtate cu ciorapi" şi afirmând că, doar "peste cadavrul ei", Kardashian va apărea pe coperta Vogue.

Anna Wintour şi-a justificat însă în martie, într-o scrisoare deschisă, decizia de a dedica ediţia din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue cuplului Kim Kardashian - Kanye West. Totodată, Wintour a negat faptul că rapperul ar fi implorat-o ca iubita lui să apară pe coperta revistei Vogue.

Anna Wintour a spus că "nu există aproape niciun segment al evenimentelor media din ultima vreme pe care cuplul Kardashian - West să nu fi fost în stare să îl domine".

Cu toate acestea, decizia Annei Wintour, care conduce revista Vogue din anul 1988, a primit numeroase critici pe platformele de socializare din partea cititorilor publicaţiei, considerată un etalon al stilului.

Actriţa Sarah Michelle Gellar şi-a îndemnat fanii să boicoteze revista Vogue. "Ei bine, cred că o să-mi anulez abonamentul la Vogue. Sunteţi de partea mea?", a scris pe contul său de Twitter actriţa.
De asemenea, actorii James Franco şi Seth Rogen au parodiat coperta Vogue, pozând în ipostaze similare cuplului Kim Kardashian - Kanye West.

Revista Vogue, considerată un etalon al stilului, s-a aflat în luna martie în centrul unui scandal în SUA, după ce a fost făcut public faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au apărut pe coperta ediţiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicaţii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod