Cum vor arăta Meghan Markle și Kate Middleton la 60 de ani: Cu riduri și părul alb, dar tot frumoase!

Kate Middleton va arăta mai îmbătrânită decât Meghan Markle, prezice Dr De Silva


"Meghan Markle iese cel mai bine din algoritmii Future Face. Genele sale, tenul măsliniu și stilul de viață extraordinar sugerează că ea va îmbătrâni cel mai bine dintre cei pe care i-am testat. Sunt toate șansele ca ea să arate mai tânără decât Ducesa de Cambridge în următorii 25 de ani, chiar dacă Meghan este cu un an mai mare. Ca și Meghan, Ducesa Catherine îmbătrânește frumos, dar poate să arate cu câțiva ani mai în vârstă decât soția Prințului Harry la 61 de ani, din cauza culorii pielii", a arătat expertul.

"Softul arată că Prințul Harry va începe să semene cu tatăl său în următorii 35 de ani, când va avea 60 de ani și se va apropia de vârsta de acum a lui Charles.

Membrii familiei regale au gene fantastice și tind să trăiască mult, îndeosebi datorită dietei excelente și a serviciilor medicale de top pe care și le permit. Dar anii de turnee și nopțile pierdute vor grăbi procesul de îmbătrânire pentru un star ca Harry Styles, care peste 35 de ani va avea 59. Este de așteptat ca el să arate mult îmbătrânit și obosit", a continuat Dr De Silva.

Dr De Silva, de la Centrul pentru operații plastice și cosmetică facială avansată din Londra, a dezvoltat tehnologia Future Face pentru a-i ajuta pe pacienții săi să aibă o idee cât mai bună asupra felului în care ei se vor schimba în viitor și despre cum îi va afecta procesul de îmbătrânire.

Imaginile sunt analizate prin raportarea la alinierea pupilelor și a corneei, pentru că distanțele între ochi și mărimea și forma acestora nu se schimbă de-a lungul timpului, notează Daily Mail.
Softul analizează apoi pozițiile și formele pleoapelor, sprâncenelor, obrajilor, a frunții, nasului și buzelor din imaginile făcute în ani diferiți. Astfel, Dr De Silva poate vedea cât de repede a îmbătrânit pielea de-a lungul timpului pentru a prezice următoarele modificări într-o simulare computerizată.

Programul Future Face arată care sunt zonele ce vor fi mai afectate de îmbătrânire, dar prezice și apariția ridurilor și schimbarea formei feței pe măsura trecerii anilor. Printre factorii luați în calcul se numără vârsta actuală, moștenirea genetică, stilul de viață și culoarea pielii.
Un ten măsliniu precum cel al ducesei de Sussex este mai rezistent la trecerea timpului, în timp ce un viciu precum fumatul sau consumul de alcool pot accelera îmbătrânirea, notează Daily Mail.

Totodată, cercetarea doctorului De Silva arată că îmbătrânirea pielii tinde să se accelereze după ce femeile împlinesc 40 de ani. În cazul bărbaților, acest fenomen survine după 42 de ani.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod