Cum vor arăta Meghan Markle și Kate Middleton la 60 de ani: Cu riduri și părul alb, dar tot frumoase!

Sunt printre cele mai frumoase și mai elegante femei din lume. Dar cum vor arăta la 60 de ani Meghan Markle și Kate Middleton? Iată răspunsul!

Frumusețea e trecătoare sau, în cel mai bun caz, nu piere, dar e schimbătoare. Oricât de tineri și de frumoși ar fi acum prinții William și Harry, dar mai ales soțiile lor superbe, ducesele Meghan și Catherine, timpul nu stă pe loc. Anii vor trece și își vor lăsa inevitabil semnele asupra lor, așa cum se poate vedea și pe chipurile Reginei și a Prințului Charles.

Tehnologia este, însă, capabilă să anticipeze viitorul și să ne dea răspunsuri la aproape orice întrebare. De exemplu, poate prezice cum vor îmbătrâni Meghan Markle, Kate Middleton și Prințul Harry și cum vor arăta când vor ajunge la vârsta pensionării.

The Future Face, un software care folosește procedeul scanării pentru a analiza schimbările chipurilor unor persoane, poate estima modul în care va evolua aspectul acestora în următorii 25-35 de ani.


Același program a fost utilizat pentru a simula "îmbătrânirea" a două vedete britanice: Harry Styles, în vârstă de 24 de ani, este prezentat la 59 de ani, iar supermodelul Kate Moss, acum în vârstă de 44 de ani, este "teleportată" în ianuarie 2044, când va avea 70 de ani.

Programul folosește algoritmi creați de chirurgul estetician Dr Julian De Silva care pot analiza schimbările subtile survernite la nivelul feței de-a lungul a 10, 20 de ani sau chiar mai mult. Medicul introduce mai multe imagini ale unei persoane, iar programul analizează îndeosebi zonele din jurul ochilor, gurii și fruntea.
Pe baza acestei analize, programul realizează o "hartă" a feței, observă diferențele între imagini și concepe o estimare a schimbărilor care vor surveni în viitor.

"Această nouă tehnologie de scanare facială ne permite să privim științific în viitor și să vedem exact cum va îmbătrâni o persoană", a spus Dr De Silva. "Kate Moss este, încă, una dintre cele mai frumoase femei din lume și va rămâne în topul industriei modei pentru încă 25 de ani... Dar rata îmbătrânirii pielii tinde să se accelereze când femeile ating 40 de ani", a explicat medicul citat de Daily Mail.
"Acest proces a început deja pentru Kate și poate depinde totodată de alegerile pe care ea le va face în stilul de viață, cum ar fi decizia sa de a fuma, care îi poate afecta considerabil viteza procesului de îmbătrânire. Anii pe care ea îi are înainte pot apăsa mult pe celebritățile precum Kate Moss care e de așteptat să plătească prețul pentru anii de petreceri de la 20-30 de ani și pentru obiceiul de a fuma", a mai spus De Silva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod