Cum se menține în formă Kate Middleton. Trucurile de slăbit ale unei prințese

Kate Middleton are o siluetă perfectă. Deși este mămică, ducesa de Cambridge reușește să impresioneze de fiecare dată când se afișează în public.

Kate Middleton este mereu în centrul atenției, iar statutul de mamă și prințesă este unul destul de solicitant. 

Ducesa de Cambridge este mereu în centrul atenției și din acest motiv este nevoită să afișeze de fiecare dată un look impecabil. Deși nu a avut niciodată probleme cu greutatea, Kate Middleton a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii, cum era și normal. Întrebată cum a reușit să scape foarte repede de kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, Kate a recunoscut pentru revista People că a avut un instructor personal de fitness și a urmat un plan de alimentație sănătos. 

Cu toate acestea, programul încărcat pe care îl are nu i-a permis să respecte acest plan, așa că ducesa de Cambrige a revenit la sarcina de zi cu zi, și anume creșterea celor doi copii. 

Aflată recent la o petrecere dată în cinstea Reginei Elisabeta a Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 90 de ani, Kate a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă, deși nu urmează un program strict de slabire.

Potrivit revistei People, Kate ar fi răspuns foarte simplu: are o viață foarte activă, fiind nevoită să alerge în fiecare zi dupa copii. 

Cu toate că răspunsul său a fost mai degrabă amuzant decât unul de luat în calcul, Kate Middleton nu a spus nimic concret despre cum reușește să se mențină în formă, însă presa internațională nu a insistat asupra subiectului. 

Nu numai Kate Middleton se află în centrul atenției. Recent, fiul ei, prințul George, a reușit să atragă toată atenția asupra lui în momentul în care președintele Obama și soția lui se aflau în vizită la palatul Kensington.

 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod