Cum se menţine în formă Gwyneth Paltrow, la 42 de ani: "Cred că trebuie să fac sex!"

Actriţa a dezvăluit cum îşi păstrează silueta şi a mărturisit că se simte mai bine în bikini acum decât în urmă cu 20 de ani.

Cunoscută pentru atenţia pe care o acordă alimentaţiei, fosta soţie a lui Chris Martin are câteva metode eficiente pentru a se menţine în formă. Iar în ultimul număr al revistei Women's Health, ea îşi dezvăluie trucurile, dar şi silueta impecabilă.

Mamă a doi copii, vedeta în vârstă de 42 de ani se simte bine în pielea ei. "Cred că trebuie să fac sex şi mă simt mai confortabil în costum de baie decât acum 20 de ani. Cred, oricât de plictisitor ar suna, în râd, în sex şi în a fi tu însăţi", a mărturisit ea.



În imaginile publicate de revista menţionată, Gwyneth îşi arată trupul zvelt, tonifiat, mărturisind că duce o viaţă obişnuită, dar are grijă să respecte anumite repere. "Viaţa mea e aceeaşi în fiecare zi a săptămânii. Iau copiii de la şcoală. Fac o oră de dans cardio, apoi merg la lucru. La prânz iau de obicei o salată mare cu pui la grătar, iar la cină mănânc orice vreau. Seara mănânc cu copiii, puţin pui sau broccoli, paste sau pui prăjit cu cartofi", a explicat actriţa.

Gwyneth Paltrow a precizat că, în ciuda informaţiilor publicate în presă, dieta ei nu este foarte strictă: "Filosofia mea în privinţa mâncării este: nimic nu trebuie eliminat.

Nu cred în interdicţii. Dacă cei mici vor tort cu o cireaşă iradiată, îi las, înţelegeţi?".

Deşi nu a vorbit despre relaţia cu Brad Falchuk, subiect abordat de presă în ultimele luni, actriţa a spus ce aşteptări are pe viitor: "Dacă am o relaţie în acest punct al vieţii mele, trebuie să fie o relaţie care să merite, înţelegeţi? N-am timp de pierdut", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod