Cum se foloseşte Mihai Bendeac de Iulia Albu pentru a se promova

De aproape o săptămână de zile, Mihai Bendeac vorbeşte în termeni elogioşi despre Iulia Albu, actorul făcând mai multe afirmaţii neaşteptate.

Totul a pornit de la o postare de pe contul de Facebook al lui Mihai Bendeac. Actorul care are în continuare contract cu Antena 1 dar se află în conflict cu şefii trustului Intact a postat un filmuleţ în care făcea referire la Iulia Albu.

„Am trăit cu acest secret prea mult timp. Trebuie să vorbesc despre asta. E mai mult decât un secret, e o patimă! Deci sunt fiert pe Iulia Albu“, a spus Bendeac. Mai mult de atât, Mihai Bendeac le-a mărturisit apropiaţilor, potrivit WOWbiz, că o adoră pe Iulia.

„E o tipă strălucitor de inteligentă şi sunt convins că a înţeles gluma. Nu am facut mişto, din contră, îmi place de mor tipa. E cool“, a adăugat umoristul.

Aşa cum era de aşteptat, replica Iuliei Albu nu s-a lăsat prea mult aşteptată. „Nu este vorba de nimic romantic. Ca artist, este frumos să vezi că și în alte domenii se întâmplă lucruri frumoase. Am rezonat ca artiști. Nu apreciez mediocritatea şi impertinenţa cu care, mai nou, multe posturi se folosesc de imaginea mea pentru a genera rating.
Mihai Bendeac este absolvent de UNATC şi de master în acest domeniu şi chiar dacă unele din iniţiativele sale par mai degrabă comerciale, consider că acesta este un 'lux' pe care şi-l poate permite având în vedere pregătirea sa. Şi, oricum, toată lumea ştie că am o slăbiciune pentru actori“
, a spus Iulia Albu.



Observând că acest subiect este pe placul publicului, Mihai Bendeac a continuat seria „dezvăluirilor“, folosindu-se mai departe de imaginea Iuliei Albu. „Pentru că sunt fiert pe Iulia Albu în continuare (n-am ce face, e un viciu), m-am gândit să-mi iau şi eu un animal de companie.

Sunt indecis între: jder, pârş, râs, nevăstuică sau dihor. M-am mai gândit şi la coiot, dar nu-s îndeajuns de c***s“, a scris Bendeac pe Facebook.

Mai mult de atât, Mihai Bendeac a afirmat că faptul că tabloidele scriu că el şi Iulia Albu ar avea o idilă este o aberaţie. „Văzând ce de hateri şi-a atras fiinţa asta, mă simt şocat de câţi oameni văd pe Facebook că se simt complet superiori Iuliei Albu. Băi, dintre miile de prostituate care mişună pe toate posturile de televiziune din această ţară, p-asta o găsirăm penibila absolută! Pur şi simplu încerc să apăr un principiu“, a încheiat Bendeac.

16 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod