Cum s-a lăsat Charlize Theron de droguri: „Îmi plăcea mai mult marijuana decât alcoolul“

Vedeta a dezvăluit că până la 20 de ani obişnuia să se drogheze când se trezea din somn, înainte să se dea jos din pat.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume are un trecut destul de agitat, pe care însă nu-l bagă sub preş, dimpotrivă. Într-un moment de sinceritate debordantă, Charlize Theron a mărturisit că până la 30 de ani ajunsese să se drogheze imediat cum se trezea din somn. Ea a adăugat că s-a lăsat la 30 de ani, când şi-a dat seama că marijuana nu se mai potrivea cu chimia corpului ei, scrie Daily Mail.

Vedeta a povestit pentru E! News că la 20 de ani nu putea să stea fără cannabis, dar atitudinea ei s-a schimbat atunci când s-a maturizat.

"Aproape toată viaţa mea m-am drogat dimineaţa, înainte să mă dau jos din pat. Chiar îmi plăcea marijuana, mai mult decât alcoolul sau orice altceva", a spus Charlize. "Chimia mea se potrivea bine cu ea când eram tânără, dar într-o zi totul s-a schimbat. După 30 de ani, m-am plictisit să tot stau în faţa frigiderului şi să-mi iau doza, nu-mi făcea bine. S-a schimbat totul, aşa că m-am lăsat", a continuat ea.

Actriţa a adăugat că nu exclude să se întoarcă la marijuana, dar ar folosi-o doar în scopuri medicinale, de pildă să o ajute să combată insomnia, în locul pastilelor.


Vedeta din "Atomic Blonde" a mărturisit anterior că la 20 de ani a avut o perioadă "nebună", în care a experimentat droguri de mare risc, precum cocaina şi ecstasy. În iulie 2017, întrebată în emisiunea de radio realizată de Howard Stern dacă a încercat vreodată droguri mai tari, precum cocaina, actriţa a răspuns: "Sigur că am încercat, da."

Întrebată dacă a folosit şi ecstasy, ea i-a răspuns lui Stern: "Am avut o perioadă a naibii de nebună.
N-am luat mult, dar sigur am folosit când aveam 20 de ani."


De atunci, s-au schimbat multe pentru Charlize Theron. Vedeta are doi copii adoptaţi, un băieţel, Jackson, în vârstă de şase ani, şi o fetiţă, August, în vârstă de doi ani, şi a devenit mult mai responsabilă. "Acum mă culc la 20.45 şi îmi place, îmi place, îmi place. Mă trezesc la 6.30 dimineaţa. Am de făcut două pacheţele", a spus ea, referindu-se la copiii săi, pe care îi pregăteşte în fiecare zi pentru şcoală şi grădiniţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod