Cum îşi recâştigă Kim Kardashian silueta după ce a născut

Vedeta a surprins pe toată lumea după ce a născut, preferând să se retragă din atenția publicului până își va recăpăta formele de dinainte de a deveni mamă. Câteva imagini surprinse de paparazzi dovedesc că ea n-a stat degeaba în ultimele două luni și începe să-și recâștige silueta.
Kim Kardashian a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Vedeta a fost fotografiată recent la o slujbă funerară, ținută în weekend, în memoria bunicului ei. Chiar dacă a avut un aer funest, a fost totuși prima apariție publică a starletei. Ea a purtat o rochie neagră, culoare care o avantajează acum, când încă mai are de dat jos câteva kilograme câștigate în timpul sarcinii, iar peste rochie a pus un blazer tricotat.

Ținuta vedetei, potrivită pentru acel eveniment, a fost aleasă special pentru a masca silueta de după naștere, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Negrul are, de altfel, proprietatea de a masca o siluetă generoasă, dând impresia unei talii mai mici.
 
 
 
Kim și-a lăsat părul simplu și se vedea că a mai slăbit după naștere, însă ținuta sa denotă faptul că ea nu este încă mulțumită pe deplin și își dorește mai mult. 
 
După ce a născut, Kim le-a dat instrucțiuni membrilor echipei sale să țină cont de indicațiile designerului Nicola Formichetti.
"Șoldurile, fundul și bustul vedetei sunt încă prea mari, așa că Nicola o îmbracă pe Kim în haine simple, de culori monotone, și folosește croieli care maschează formele ei de după naștere", a declarat o sursă pentru revista Look. "Costul serviciilor lui Nicola, incluzându-i și pe cei doi asistenți ai săi, se învârt în jurul a 12.000 de euro pe săptămână", a mai spus persoana citată.

La două luni de la naștere, experții nu se așteaptă ca vedeta să fi scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Studiile relevă că mămicile au nevoie, în medie, de nouă luni pentru a reveni la silueta de dinaintea nașterii, adică tot atât cât le-a luat să se îngrașe, scrie Daily Mail.
 
 

E clar însă că starleta în vârstă de 32 de ani a început să lucreze pentru a slăbi, efortul ei concentrându-se pe o dietă sănătoasă și pe un program de exerciții bine pus la punct.
Până acum, Kim a dat jos 13 kilograme și mai are încă pe atât pentru a ajunge la greutatea obișnuită, de 52 de kilograme. "Toată lumea e în aşteptarea primei ei poze, iar îşi doreşte să fie pregătită pe deplin pentru acest pas", a declarat o sursă citată de publicaţia Us magazine.

În timpul sarcinii, Kim a făcut exerciţii sub supravegherea antrenoarei sale persoanale, renumita Tracy Anderson, iar aceasta a vorbit atunci despre planurile pe care le are pentru perioada post-natală. "La început va fi esenţial să reuşim tonifierea muşchilor abdominali şi să ne asigurăm că slăbirea are loc uniform", a spus Anderson, adăugând că vedeta va urma un program cu patru zile de exerciţii pe săptămână, după care va trece la unul de cinci sau şase zile pe săptămână. 

Antrenoarea care a mai lucrat cu Gwyneth Paltrow şi Jennifer Lopez, a spus despre Kim Kardashian că are atitudinea potrivită: "Mi-a promis că va fi cel mai ascultător elev, iar eu i-am promis că mă voi ocupa personal de ea, că voi veni eu la ea şi că o voi ajuta să revină.
Kim este supermotivată. E foarte hotărâtă."

Pe lângă exerciţii, Kim îşi dă silinţa să mănânce sănătos, astfel încât alimentaţia să nu saboteze pregătirea fizică. Noua mămică a angajat-o pe bucătăreasa care lucra pentru Katie Holmes, iar acesta îi găteşte acasă, în fiecare dimineaţă, meniurile stabilite. "Kim i-a cerut femeii să pregătească cinci mese uşoară pe zi, iar acestea includ multe legume, peşte, tofu şi sandvişuri dietetice", a mai spus sursa citată de revista Look.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează agenţia Mediafax.

Kim Kardashian are o relaţie cu Kanye West care a început în aprilie 2012.
Rapperul şi producătorul american a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.



Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mara pe 22 Aug 2013, 11:33
    nasol

    bai oameni buni care scriu astfel de artikole, este absolut de fals, din cite tin minte nici nu a fost slaba femeia asta. nu mai aveti ce scrie

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod