Cum fraieresc vedetele din România publicul: despărţiri şi împăcări de ochii lumii

Sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai a fost o perioadă propice pentru vedete, mai multe cupluri împăcându-se atunci când nimeni nu se aştepta.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, Iulia şi Mihai Albu sunt cuplurile care în ultimele luni anunţaseră că se despart definitiv şi că nu mai vor să audă de fostele iubiri. Însă, în Săptămâna Mare, toate cele trei cupluri de vedete au decis să o ia de la capăt şi să fie din nou împreună.

La trei luni de la pronunţarea celui de-al patrulea divorţ, Adriana Bahmuţeanu şi afaceristul Silviu Prigoană s-au împăcat, anunţă tabloidul Click. Potrivit sursei citate, Adriana şi Silviu au petrecut Paştele împreună, la vila fostului deputat PDL. Cei doi foşti soţi au fost despărţiţi timp de nouă luni, fiecare încercând să-şi refacă viaţa alături de alt partener de viaţă.

Viaţa Adrianei Bahmuţeanu şi a lui Silviu Prigoană este una zbuciumată, ei reuşind un record greu de egalat: în doar 10 ani au divorţat de patru ori. Cu toate că de fiecare dată au spus că nu se vor mai împăca, timpul a demonstrat că Adriana şi Silviu nu au avut deloc dreptate. Mai mult de atât, după fiecare despărţire a celor doi, lumea se întreba când va veni şi împăcarea.



Un nou cuplu monden care calcă pe urmele Adrianei Bahmuţeanu şi ale lui Silviu Prigoană este cel format din Andreea Mantea şi Ştefan Stan. Despre cei doi s-a spus încă de la începutul relaţiei că ar fi împreună doar de dragul ratingului, însă atât Andreea, cât şi Ştefan, au vorbit de multe ori de nuntă, parcă special pentru a le face în ciudă cârcotaşilor. În ciuda declaraţiilor, Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, ultima împăcare având loc în Săptămâna Mare.

După ce a fost înşelată, Andreea Mantea a spus că renunţă definitiv la Ştefan Stan, însă declaraţiile ei au fost contrazise de fapte. Cele două vedete s-au împăcat, apărând împreună la emisiunea WOWbiz de la Kanal D. „L-am iertat, nu am cum să nu-l iert, pentru că-l iubesc prea mult“, a spus Andreea Mantea.



Se pare că nici soţii Albu nu au putut să stea departe unul de altul pentru foarte mult timp. După o relaţie care a durat opt ani de zile, Iulia şi Mihai Albu anunţau la sfârşitul lunii martie că au semnat actele de divorţ. Chiar dacă au încercat să fie cât mai rezervaţi şi să nu ofere foarte multe detalii presei despre despărţire sau despre o posibilă împăcare, soţii Albu au intrat din nou în atenţia jurnaliştilor.

Potrivit tabloidului Cancan, Iulia şi Mihai Albu au petrecut prima şi a doua zi de Paşte împreună, ca şi cum ar forma din nou un cuplu. Mai mult de atât, sursa citată chiar afirmă că cei doi foşti soţi au din nou o relaţie. „Lăsăm timpul să hotărască şi să vindece rănile“, au spus cei doi.

8 Mai 2013
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aspida pe 11 Mai 2013, 08:07
    prostovanii

    si dobitocii urmaresc astfel de...mizerii!

    6
    0

  • maria stasst pe 10 Mai 2013, 08:26
    TV

    cine se mai uita la aceste emisuni ????????????? de departe se vede ca sint facaturi !!!!!!! asa se selecteaza clientela.>>>>>>>>>>televiziunile dau pe post ceea ce vrea lumea----- si lumea vrea telenovele de astea de prost gust>>>>>>>>>>

    2
    0

  • AQUA TOFFANA pe 9 Mai 2013, 21:55
    In curand pe ecrane

    O lume la fel de stramba si de populata cu circari gen Bahmu si pantofari gen Albu exista si in Romania interbelica. Pana ce a venit razboiul, iar dupa razboi, pana au venit comunistii si i-au pus pe toti la munca.Asa o sa se termine si circul actual, si tot la munca, o sa vedeti ce bucatareasa buna poate fi madam Albu, pe santier la un baraj, cu cat sarg va spala duduia Bahmu podelele unui internat si evident, cata pricepe va avea Prigoana la sapat gropi in cimitirul Eternitatea. Toate la timpul lor.

    1
    0

  • nicu pe 9 Mai 2013, 21:00
    cum ne pacalesc acesti tipi gunoieri ai romaniei

    asa e cind le urmarim emisiunile realizate cu acesti gunoieri ai Romaniei, de catre alti tipi realizatori de emisiuni tot modele de gunoieri.

    5
    0

  • marian pe 9 Mai 2013, 16:07
    subiect

    mass media face asta nu ,,vedetele,,! baniii ..baniii..fara numar

    2
    0

  • cico pe 9 Mai 2013, 08:53
    mahala...ieftina

    ar trebui ca CNA-ul sa se mai uite si la astfel de emisiuni, si sa ia unele masuri pt ca nu putem sa ne coboram atat de mult in incultura jegoasa promovata de televiziuni. si daca totusi vor dori sa difuzeze astfel de rahaturi sa o faca dupa ora unu noaptea, nu la ore de maxima audienta cand toti copii se pot uita la tv. , Asa zisele vedete nu sunt decat niste frustrati...ei nu au nimik si trebuie sa se balacareasca la tv pt o paine..altfel ar face foamea si nu le-ar baga nimeni in seama....

    10
    0

  • doina pe 8 Mai 2013, 22:36
    cum ne fraieresc "vedetele"

    Prima intrebare: care vedete? ceea ce avem noi sunt niste falsuri, asta pentru ca daca ar fi originale ar avea macar respect de sine! cei cre au se pot numi vedete, dar mai sunt doar cateva. A doua intrebare: sunt platiti pentru "spectacolul" pe care-l fac? au un avantaj, ceva, ca altfel nu cred ca s-ar expune chiar asa...penibil!

    9
    0

  • Lorena pe 8 Mai 2013, 12:43
    :D

    dupa cate observ Stefan mai are putin si adoarme.......zambid in poza de mai sus,saracul ofofof,are servici obositor......hem,nu-i bine ca uite adoarme in picioare taman cand il pozeaza si pe el niste paparazii :D

    9
    1

  • Lorena pe 8 Mai 2013, 12:35
    pt yvonne 16

    mie nu-mi place prostia dar sunt foarte constienta ca traiesc intr-o lume unde prostia se face publica,asta este,nu ma plang in schimb ma amuz.:D.......hai sa ne impacam,hai sa ne despartim.......si uite asa lipsa de acupatie ca probabil ceva mai "inteligent" nu gasesc de facut oamenii astia:D

    5
    1

  • yvonne16 pe 8 Mai 2013, 11:40
    Familia Albu

    Mie imi place familia Albu, si ma bucur ca s-au impacat.

    2
    9

  • romario1 pe 8 Mai 2013, 08:41
    Şoc!

    De Paşti, Bahmu şi Prigo s-au adunat în jurul unei tigăi drai cucher şi s-au împăcat! Ce nu face omu' de dragul publicităţii!

    12
    4

  • ion pe 8 Mai 2013, 01:38
    Astea-s vedete ? Ale cui ?

    A inceput tiganoprigoaniada? Ce edite-i asta ? Rusinos.

    14
    1

  • Lorena pe 8 Mai 2013, 00:15
    ....si continuare ...

    si Andreea cea care arata din plastic cu vagabondul de Stefan cica fac si ei un pic de valva prin sat....hahaha.......precum Adriana cea cu machiaj de il razui,iar ceilalti doi Iulia si Mihai arata fix ca doua sperietori de ciori si acestia doi cred ca sunt foarte interesanti daca si ei fac la fel ca alte oi ale satului.vai ce ma amuz :D

    13
    1

  • Lorena pe 8 Mai 2013, 00:05
    hahahaaaaa

    nu prea-mi place sa rad de oameni in general dar acum rad ca este de ras......hahahaaaaaheeeee....cica ei sunt interesanti daca o tin asa,parc-ai aud...."hai Adriano sa ne mai impacam odata ca trebuie sa facem si noi valva,nu?" :D

    11
    1

  • ion pe 7 Mai 2013, 23:39
    A inceput tiganoprigoaniada!

    Care versiune o fi din tiganoprigoaniada ? M-ai lasati-ne cu specimenile astea.

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod