Cum e primit ceasul Apple de lumea modei? Gwen Stefani dă verdictul!

Opiniile despre noul produs sunt împărţite: GQ crede că nu se potriveşte la orice eveniment, Vogue îl laudă, iar alţii cred că e prea masculin. Marc Jacobs şi Valentino ar putea pregăti design-ul următoarelor versiuni.

În sfârşit, ştim cum arată noul iPhone şi ceasul inteligent pe care compania fondată de Steve Jobs le-a promis. Dar dezbaterea e abia la început: cea mai mare întrebare, al cărei răspuns nu-l deţine nimeni acum, este: vor avea succes?

Nu uitați: Apple Watch e proiectat pentru a vă verifica e-mailul. Nu vă doriți ca încheietura mâinii să licărească un mesaj de la șeful vostru tocmai când închinați un toastDaniel Dumas
De fapt, cea mai mare necunoscută vizează viitorul ceasului, un produs nou în gama companiei californiene.
Dacă telefonul lansat în două versiuni se bazează pe un nucleu dur de fani, ceasul o ia de la zero, pe o piaţă pe care concurenţii puternici au acaparat-o de mult - Samsung, Sony, Motorola şi LG lucrează deja la următoarele modele.

Dacă iPhone a fost socotit întotdeauna un reper în materie de design tehnologic, de la ceasul Apple, poreclit iWatch, se aşteaptă şi mai mult. Este un produs supus unui set complex de cerinţe, de ordin practic, dar şi estetic. Nu este suficient să faci un ceas "corect", care funcţionează perfect, aceasta trebuie să şi placă.
Să arate bine. Să atragă. Să se potrivească cu personalitatea celui care îl deţine, cu ţinuta lui şi cu mediul în care este purtat.

Apple Watch nu-şi propune să fie doar un telefon foarte inteligent, ci şi unul la modă, iar pentru asta, evident, trebuie să cucerească cele mai importante repere din industria modei. Deocamdată, după prima zi de la lansare, opiniile sunt împărţite: Vogue crede că e drăguţ, GQ nu-l vede cu ochi buni.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miry pe 17 Sep 2014, 18:47
    Ceasurile clasice sunt mai de efect

    Parca tot ceasurile clasice sunt mai de efect. Eu am de doi ani unul luat de pe zeliashop.ro si imi place Maxim!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod