Cum cucerește Jason Momoa orice femeie: Pozele cu care a luat peste 1,2 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore

Jason Momoa e cel mai simpatic „băiat rău“ din lume și orice femeie îl adoră. Mai ales când pozează așa.
Poate doar Keanu Reeves "să dea" mai bine ca el în poze. Poate. Dar cu siguranță nimeni din noul val de actori arătoși de la Hollywood nu-l întrece pe Jason Momoa în felul în care pozează - ce femeie poate avea inima de piatră să spună că nu-i place așa ceva?

Cu mușchii sculplați și cu pletele curgându-i pe umeri, "uriașul" cu inimă de copil e irezistibil când pozează. Mai ales dacă ține în brațe un animăluț. Starul a dat recent un interviu pentru Esquire, ocazie cu care a făcut și o ședință foto adorabilă.


Ce credeți? Nici n-au trecut 24 de ore și fotografiile au făcut senzație pe rețelele de socializare, primind peste 1,2 milioane de like-uri. Motivul este clar: "băiatul rău" cu inimă de aur a pozat ținând în brațe o pisică neagră. Teoria spune că niciun bărbat care se poartă frumos cu un animal, mai ales cu o pisică, n-are suflet rău.

Momoa dă bine tare în poze, iar când ține o felină neagră în brațe e mortal; combinația de forță și gentilețe pe care o transmite în imaginile publicate de Esquire a făcut "ravagii" pe Instagram.

În interviul citat, actorul a dezvăluit că este un mare iubitor de animale și un familist convins.
Momoa are doi câini, amândoi un amestec interesant de rase: jumătate malamut, jumătate lup. Momoa mai are și doi copii. Și un măgăruș. Exact: un măgăruș.

N-ai cum să fii femeie și să nu-ți placă de tipul ăsta! Păcat că-i luat, dar poate fi admirat și mult visat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod