Cum cresc tarifele artiştilor după ce semnează cu emisiuni care au audienţe uriaşe

29 Octombrie 2013
A venit toamna, se apropie sfârşitul de an, iar asta înseamnă, pentru mulţi artişti, că vor avea de lucru, deoarece numărul concertelor creşte în această perioadă.

Mai mult de atât, majoritatea cântăreţilor consacraţi şi-au făcut un nume şi în televiziune, acolo unde sunt angajaţi la emisiuni cu un rating foarte mare, iar din această cauză îşi permit să ceară sume mai mari pentru spectacole.
1 din 7

Smiley, de la 3.000 de euro, la 7.000

Ziarul Libertatea anunţă că Smiley a câştigat în anul 2013, doar din concerte, alături de dansatorii săi, aproximativ 300.000 de euro. Potrivit sursei citate, artistul încasează 7.000 de euro pentru fiecare spectacol, iar înainte de a fi cooptat în echipele de la „Vocea României“ şi de la „Românii au talent“, el era remunerat cu doar 3.000 de euro pentru fiecare concert.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Emilia pe 30 Oct 2013, 08:13
  Cât câstigä moderatorii de emisiuni TV ?

  Eu cred ca esti un pic invidios. Sunt oameni pe care munca ii tine in forma, daca nu mai muncesc ii trimiti mai repede catre alte "meleaguri" Sa fim sanatosi, chiar daca nu reusim sa castigam asa multi bani.

  0
  0

 • Cornel pe 29 Oct 2013, 11:35
  Cât câstigä moderatorii de emisiuni TV ?

  As dor tare mult sä stiu TARIFUL moderatorilor de emisiuni TV. Astfel, acum Andreea Marin a deschis seria unei noi emisiuni TV - ceva similar cu Surprize, surpze, dar infinit de mai PROASTÄ CALITATE. PENIBIL EFECTIV. Cred cä emisiunea se numeste PRETUIESTE VIATA, sau asa ceva, e atât de proastä cä nu am retzinut nici numele exact. Iar Andreea Marin vrea sä facä pe NATURISTA, apare in fatza telespectatorilor NEPIEPTÄNATÄ, cu pärul läsat pe spate, parcä ar fi iesit atunci din baie. Cel putzin dacä ar avea pär frumos si mult, pare slinos si neingrijit. A uitat cä nu mai este chiar asa de junä, ba chiar se vede evident vârsta, ba, potzi cu sigurantzä sä fii darnic si sä-i dai ceva mai mult. Se spune cä CNA vizeazä emisiunile, dar se pare cä in cazul ästa au fost cu totzii in concediu. Ce Dumnezeu, chiar au secat moderatorii de idei? Chiar nu mai sunt altzi moderatori? Sau, in mafia TV unii rämân pe viatzä, pânä când isi dau OBSTESCUL SFARSIT: Asa ca Stela Popescu, care aratä PENIBIL in reclama pt. CATENA. Chiar nu pricepe trustul acela farmaceutic cä i se face un deserviciu prezentând o babä atât de machiatä cu alb de pare un mort, dar cu o claie de pär rosu. Si vorbind sâsâit pt. cä are o protezä proastä. Penibil si hidos. Dar, pt. 10.000 euroi de reclamä, jidäncutza, la fel ca si Alexandru Arsinel, ar apärea si in pielea goalä, cu suncile atârnând - mafia evreiascä.

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod