Cum au renuntat ei la tigari?

Cand vine vorba despre fumat, nici vedetele nu stau prea bine la acest capitol. Multe se lupta cu acest obicei, insa avem cateva exemple demne de urmat. Iata ce metode au gasit ei sa renunte la fumuri!

Inainte de a vedea trucurile folosite de vedete le-am intrebat pe cititoarele noastre de la Facebook ce tehnici au folosit ele pentru a renunta la acest viciu. De exemplu, Simona ne spune ca a cautat pe internet articole despre efectele daunatoare ale tutunului pe termen lung, cat si poze socante. "In urma celor citite si vazute am ales sa imi prelungesc viata cu cel putin 8 ani si sa ma bucur de viata fara sa fiu sclava tigarilor. Sunt 2 ani de cand nu mai fumez si ma simt excelent fara acest viciu! Pe plan practic am utilizat timp de o saptamana gumele acelea care te ajuta sa te lasi de tigari. Cand simteam nevoia de o tigara luam o guma! De asemenea, dimineata am renuntat la cafea si o perioada nu am frecventat prietenii si cunostintele care fumau! Succes tuturor care nu s-au lasat inca de tigari!".

In schimb Alina s-a ajutat in lupta ei cu tigarile de binecunoscuta carte a lui Allen Carr - "In sfarsit nefumator".

Credit foto: EveryDayHealth.com

MAI MULT DESPRE: fumat, vedete, antifumat, tigari, tutun
25 August 2010
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ellennitta pe 16 Sep 2010, 10:34
    recomand calduros cartea lui Allen Carr

    buna, de multe ori m-am gandit sa ma las de fumat ptr ca ma simteam rau dar parca mi-era frica sa ma las, ma gandeam ce o sa fac daca nu mai fumez...o tampenie... apoi am citit cartea lui Allen Carr si in momentul in care am terminat cartea am fumat ultima mea tigare :)) am 6 zile de cand m-am lasat si deja nu prea mai simt nevoia fizica aproape deloc...chiar nu este greu sa te lasi daca citesti cartea si intelegi :) bafta tuturor

    1
    0

  • Mihaela pe 28 Aug 2010, 23:25
    Am renuntat...

    ... de 10 ani de zile si cred ca a fost cel mai destept lucru pe care l-am facut in viata. M-am lasat brusc, fara regrete, fara sa vreau sa mai fumez macar o data si fara frica kilogramelor in plus (nu prea cred asa ceva, e ceva ce tine mai mult de subconstient). Eu m-am gandit doar ca o sa imbatranesc inainte de vreme, o sa ma umplu de riduri si o sa mi se duca frumusetea si asta a fost principalul motiv care m-a facut sa renunt. Este un motiv suficient pentru orice femeie care tine la ea, se ingrijeste si se respecta. Al doilea motiv au fost banii(si in 2002 erau muult mai ieftine): mi-am spus ca decat sa-mi ard banii, mai bine imi iau ceva. Din punctul meu de vedere nu exista nu pot, nu exista fumez de nervi. Si daca te mai gandesti ca poti face cancer...brrrr.

    0
    0

  • kitty pe 28 Aug 2010, 11:55
    tigarile

    e bn ca s-au lasat de fumat.

    0
    0

  • Simina pe 27 Aug 2010, 09:11
    carte

    si eu tot cu cartea asta m-am lasat. la pagina 80 am aruncat pachetul si de atnci nu mi-au mai trebuit tigari desi eram inraita. mai am si acum pofta dar rezist fara probleme. de 2 ani nu mai fumez multumesc Allen Carr!!!

    1
    0

  • luminita pe 26 Aug 2010, 23:50
    salut

    Draga Dana ai spus ca ai descoperit tigarea electronica de unde se cumpara ?

    1
    0

  • Mihaela C. pe 26 Aug 2010, 20:21
    renuntarea la fumat

    buna....si eu sunt o fosta fumatoare de 25-30 tigari pe zi. Cand am auzit ca multi s-au lasat de fumat cu aceasta carte "In sfarsit nefumator" - Allen Carr eram convinsa ca toti erau alfel decat mine.... Am intrat in posesia audiobook-ului si ascultam mereu pana la capitolul 24....apoi renuntam sa mai ascult, de frica sa nu ma las.... Intr-o zi m-am hotarat ca vreau sa ascult totata cartea de la inceput pana la sfarsit impreuna cu sotul meu. Avem numai doua luni de cand ne-am lasat de fumat......si ma simt de parca nu af fi fumat niciodata. Aceasta carte face minuni numai pentru cei care isi doresc sa se lase. NU-i greu deloc. BAFTA!!!

    2
    0

  • Miana pe 26 Aug 2010, 15:00
    In sfarsit nefumator - Allen Carr

    Am citit aceasta carte in ziua in care am decis, impreuna cu prietenul meu sa ne lasam de fumat. In dimineata aceea m-am trezit si, desi incercam sa ma abtin - gandul nu imi statea decat acolo. Am descoperit-o din intamplare, am citit-o in acea dupa-amiaza si in dimineata urmatoarei zile si apoi, asa cum mai spunea cineva mai sus, viziunea mea asupra fumatului era una cu totul si cu totul schimbata. M-am lasat de fumat de 10 luni si simt ca pot sa continui asa, fara niciun efort.

    2
    0

  • Dana pe 26 Aug 2010, 14:20
    in sfarsit nefumator

    As vrea sa-i raspund doamnei care fumeaza de 20 ani... Eu am fumat peste 30 ani, cam 2 pachete si jumatate pe zi. Desigur, in zilele "grele" treceam cu mult peste cele 2 pachete si jumatate!!! De doua luni de zile nu mai fumez. Cum? Simplu: am descoperit tigarea electronica. La fumatorii "inraiti" problema cea mai mare nu este nicotina, ci obiceiul de a duce tigara la gura! Cu cativa ani in urma cand am incercat sa ma las de fumat, am inceput sa mananc sticksuri, snaksuri si alte mizerii...Cand am vazut ca iau proportii, am reinceput sa fumez. Acum nu mai am aceasta problema pentru ca fumez sanatos. In plus nu mai deranjez pe nimeni, iar costurile s-au redus "dramatic" de la 700 lei pe luna, la 10 lei!!! Succes!

    0
    0

  • TUDOR pe 26 Aug 2010, 11:58
    Salut

    Merci mult,de mult cautam aceasta carte.Am sa o citesc si sper sa ma ajute Allen Carr - "In sfarsit nefumator"

    1
    0

  • tamara_v pe 26 Aug 2010, 09:58
    sursa carte

    Si eu am citit aceasta carte "In sfarsit nefumator," de Allen Carr, acum cativa ani. O carte interesanta, o alta viziune asupra renuntarii la fumat. Pentru mine, cartea a fost un real ajutor, dar si eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am fumat 21 de ani, constant 1 pachet pe zi, iar azi dupa 3 ani de nefumat alerg zilnic 5 km, mananc sanatos si ma simt cu 10 ani mai tanara. Cateva sfaturi: nevoia de nicotina se reduce foarte mult dupa 3 zile de nefumat, iar dupa 3 saptamani, ai uitat complet de tigari. Atentie! Nu mai aprinde apoi nici macar o tigara, deoarece corpul isi aminteste instantaneu de "vremurile bune", si intr-o secunda risti sa devii iar fumator. Va doresc din suflet sa inspirati numai aer curat! Aici gasiti cartea respectiva: http://www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat# Va puteti face cont si cartea se poate descarca de pe site! Succes!

    1
    0

  • denisa pe 26 Aug 2010, 02:42
    este f interesanta cartea

    am citit sh eu aceasta krte sh am renuntat la fumat,nu mi-a fost deloc greu,dar dupa ce termini de citit gandesti altfel sh ai alta conceptie despre tigari,m-am lasat de tigari 10 luni de zile,sh nu ma apukm din nou,doar k am avut o per proasta sh la nervi m-am apukt iar,sh acum nu s-a terminat,ink fumez,dar sunt constienta k pot sa ma las oriknd,va ajuta f mult aceasta krte,o sa ma las sh eu de tigari knd va fi momentul potrivit,atunci knd consider eu...

    0
    0

  • Elena pe 26 Aug 2010, 01:49
    raspuns incomplet

    Care este numele acestei carti ,draga Carmen ?

    0
    0

  • carmen pe 25 Aug 2010, 21:10
    in sfarsit nefumator

    De doua ori s-a pomenit numele acestei carti in acest articol si vreau sa va spun ca sunt dependenta de nicotina de peste 20 de ani ,necesarul de tigari era de 20-40 de bucati pe zi iar in zilele mai "grele"chiar si 60 si de doua luni ma declar nefumatoare doar (cred eu)datorita acestei carti.O recomand cu caldura celor care vor sa se lase de fumat pentru ca pe mine m-a ajutat enorm iar eu sunt o persoana care nu ar fi renuntat prea usor la acest viciu la acea tigara care pentru mine nu reprezenta decat prelungirea fireasca a degetelor.Pentru cine nu o are inca poate fi incarcata de pe internet in format electronic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod